| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Postavi pitanje o faksu koji te zanima u Društvo forumu; ma ovaj faks u Iki, za Turizam i menagment, je navodno lagan ili bar jedan od lakših kad se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 879
![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima ma ovaj faks u Iki, za Turizam i menagment, je navodno lagan ili bar jedan od lakših kad se usporedi s ostalima, cura mi ide tamo i tako ona kaže ja neam pojma, normalno uvijek ima težih i lakših predmeta... a isto pitanje ko i ive ri, koji su sve faksevi u rijeci a da se tiču informatike? i kakvi su? ono, ako neko ide na neki pa da kaže nešto o tome ili da predloži.. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima FTHM je super za one koje to zanima, ja sam nažalost fulala fakultet pa se mučim. Profesori su mi katastrofa.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: City-Vkci Godina: 17
Poruka: 60
![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima kako se točno zove fakultet za učitelja razredne nastave od 1.- 4.razreda?Koliko godina traje taj fakultet?Čujem da nije težak.Jel to točno?Unaprijed hvala! |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,840
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima Citat:
Nemam pojma je li težak ili nije. Prijamni ispit nije.
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: Zaprešić Godina: 25
Poruka: 384
![]() ![]() ![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima Ima li tko kakve veze na tehničkom veleučilištu na voltinom??
__________________ Ženski savjet nije bogzna što, ali je glup onaj tko ga ne primi. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-06-07 Godina: 28
Poruka: 23
![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima Sve što te zanima u vezi TVZ-a ti je na www.tvz.hr |
| | |
![]() |
| Tagovi: faksu, koji, pitanje, postavi, zanima |
« Upis u DIF/KIF
|
Pitanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Najgora psovka koju ste culi | Baltazar | Baš Razno | 46 | 11-01-08 15:03 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Microsoft Windows 2000 arhitektura | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 21-10-05 16:17 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:49.

Moderna frizura, zlatni lanac, sat; čizmica na petu - pa ti si disko-kralj