| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Postavi pitanje o faksu koji te zanima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tutankhamon Sve što te zanima u vezi TVZ-a ti je na www.tvz.hr Pitala sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: većinom tu negdje Godina: 25
Poruka: 528
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima Citat:
| |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 448
![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima nisam sve pročitao tako da ......zanima me da li tko od forumaša ide na Tehnički faks u RI.....s koliko se bodova moze upast bez plaćanja?i da li je teško? ![]() |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima evo i mene zanima nešto, a tiče se filozofskog faksa. radi se o jednopredmetnom studiju informatike. za taj faks postoji i prijemni pa me zanima koji su predmeti na prijamnom?
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima Citat:
uglavnom, ja sam se isto malo raspitao, i da, samo je matematika, ali samo 1. i 2. raz. srednje
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 448
![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima frend mi je prošle godine išao na to...i rekao je sve 4 godine matiša...pa kao si ti pitao onda samo valjda prva 2 razreda...iako mi je to malo glupo jer tamo ni nema neke matiše |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima Citat:
neam pojma, otići ću ovih dana do faxa pa ču se raspitat..
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-11-07 Godina: 19
Poruka: 2
![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima ekipa moze pitanje sada sam maturant i zanima me fakultet informatike FOI ili FSB smjer informatika sto mi savjetujete da uzmem za maturski i za izborni predmet na maturi a ovdje se racuna !!!!! zahvaljujem !!!!!nadam se sto brzem odgovoru!!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: faksu, koji, pitanje, postavi, zanima |
« Upis u DIF/KIF
|
Pitanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Najgora psovka koju ste culi | Baltazar | Baš Razno | 46 | 11-01-08 15:03 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Microsoft Windows 2000 arhitektura | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 21-10-05 16:17 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:26.

ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!