| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Postavi pitanje o faksu koji te zanima u Društvo forumu; ej ljudi? ja planiram na ekonomski ili filozofski! jel ima nekoga sa eknomskog da mi kaže kako je tamo? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-08
Poruka: 4
![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima ej ljudi? ja planiram na ekonomski ili filozofski! jel ima nekoga sa eknomskog da mi kaže kako je tamo? mislim jel to samo štrebanje kako neki kažu ili ima i puno matke? imam iz matke 5 ali nemam baš žicu za to! help! |
| | |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima evo ja sam ti na ekonomiji......90% predmeta samo štrebanje....matematike jako malo,u prvom semestru baš matematika,i eto statistika u drugom semestru...i to ti je sve od matematike i tome sličnog....većina predmeta ti je samo teorija koju moraš nabubat..... Zadnji Uredio daidza : 05-01-08 u 17:38. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Do'h! | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima a nije baš 90% štrebanja, ali veći dio je... Osim matematike, statistike, imaš i računovodstvo, kroz makro i mikro se provlači matematika, i kroz još par drugih predmeta (javne financijeitd...). Ali sve to matematike što se uči, nije prevelik problem. |
| | |
| | #44 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima pa nije uopće problem ak učiš redovito...al evo,ja ne učim... .....pa sam već u težim problemima hoću dat uvjet za 2. godinu....al mogu reć da fax uopće nije težak za one koji kontinuirano uče...... |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima ti si prva ili druga godina.....?e al na ekonomiji je super šta bez obzira koliko si predmeta položio u prvom semestru,automatski u drugom upisuješ sve....tako da nisi u zaostatku šta se predmeta tiče.... Zadnji Uredio daidza : 05-01-08 u 17:38. |
| | |
![]() |
| Tagovi: faksu, koji, pitanje, postavi, zanima |
« Upis u DIF/KIF
|
Pitanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Najgora psovka koju ste culi | Baltazar | Baš Razno | 46 | 11-01-08 15:03 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Microsoft Windows 2000 arhitektura | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 21-10-05 16:17 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:53.

.....pa sam već u težim problemima hoću dat uvjet za 2. godinu....al mogu reć da fax uopće nije težak za one koji kontinuirano uče......