| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Postavi pitanje o faksu koji te zanima u Društvo forumu; Ovisi kod koga si Meni je bilo dovoljno bilješke s predavanja jer sam to dao na predroku.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,171
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima a planiram i ja na taj predrok....kod spremića sam....mario spremić...e a ono na kompu šta moraš položit,powerpoint i to,jel to teško...? Zadnji Uredio daidza : 05-01-08 u 17:37. |
| | |
| | #63 (permalink) |
| charolastra | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima Ajde ne kvotajte stalno post iznad, čemu to uopće radite????
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-01-08
Poruka: 4
![]() | Citat:
Onda ću te kad se vratim pitati šta me sve zanima! | |
| | |
| | #66 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima a dobro,malo ću si to ponovit,neki zadatak......i to je to....pa šta bude.....puno ti hvala kolega.... ![]() Zadnji Uredio daidza : 05-01-08 u 21:09. |
| | |
| | #67 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima Citat:
koji predmeti te na filozofskom zanimaju? | |
| | |
| | #69 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima ma joj...danas sam saznala da sam se trebala prijavit za taj predrok do 15.12...... a nisam bila na faxu,bila bolesna........sad niš do prvog roka........ |
| | |
![]() |
| Tagovi: faksu, koji, pitanje, postavi, zanima |
« Upis u DIF/KIF
|
Pitanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Najgora psovka koju ste culi | Baltazar | Baš Razno | 46 | 11-01-08 15:03 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Microsoft Windows 2000 arhitektura | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 21-10-05 16:17 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:17.