| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Postavi pitanje o faksu koji te zanima u Društvo forumu; ma sve je meni teško......kad niš ne učim...... daj reci kaj je lakše,osnove ili pravo,za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima Meni je pravo bilo lakše, al samo zato što sam imao profesora kojeg više nema(Gorenc - legenda). Ne znam što ti se više da, štrebanje - ugovora i pravila ili rješavanje zadataka i štrebanje definicija. |
| | |
| | #73 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima A ne da mi se ništa.....al možda ću osnove....jer tu neš i znam....pala sam na drugom kolokviju....pa eto,znam bar prvi dio...pravo baš ništa neznam...... |
| | |
| | #76 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima On je stari profesor ima malo drugačiji mentalni sklop od ove "mlađe" ekipe profesora. Stvarno traži znanje i po mogućnosti odgovore s njegovih predavanja. Nauči tu skriptu što bolje znaš i dobit ćeš prolaz - ne brini ![]() PS:bilo bi dobro da malo pogledaš njegova predavanja. |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima Evo ovako, mene zanima DIF (KIF), kakav je prijemni, šta je na prijemnom (jer sam šuo da se stalno nešto mijenja), jel teško upisat, koji su teorijski predmeti i jesu jako teški? I kakve pripreme radit prije prijemnog i još ostale stvari kojih se sad ne mogu sjetit. Molio bi nekog ako ide na taj faks ili ga je zavšio da mi odgovori, hvala.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 51
![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima zašto kvragu na filozofskom u ZG-u na prijemnom mora biti povijest književnosti i zašto moram ići na pretprijemni ako želim upisat engleski i zašto to sve mora biti tako komplicirano??? onda,... pošto moram upisat još nešto uz engleski, hoće li se to sve odvijati isti dan ili ću za taj drugi predmet doći drugi put?? hmmm..što još?? da, kako se pripremiti za prijemni, iz čega učiti i da li je dobro ići na te pripreme????
__________________ Please do not be alarmed, remain calm. Do not attempt to leave the dancefloor. The DJ booth is conducting a troubleshoot test of the entire system...Adam Beyer - Live @ Turned On Minneapolis |
| | |
![]() |
| Tagovi: faksu, koji, pitanje, postavi, zanima |
« Upis u DIF/KIF
|
Pitanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Najgora psovka koju ste culi | Baltazar | Baš Razno | 46 | 11-01-08 16:03 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| Microsoft Windows 2000 arhitektura | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 21-10-05 17:17 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:33.