| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Postavi pitanje o faksu koji te zanima u Društvo forumu; Daj se ne bediraj. Ovisi koji fax upisuješ, ali u gadnoj si zabludi ako misliš da su na faxu sami ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima Daj se ne bediraj. Ovisi koji fax upisuješ, ali u gadnoj si zabludi ako misliš da su na faxu sami bivši odlikaši. Poznajem ljude koji su u srednjoj prolazili s dobrim, a sad su jako dobri studenti, tako da se ne moraš toliko oko toga brinut'. Još pogotovo ako upisuješ fakultet koji ima prijemni - odlično, za to se fino potrudiš i on ti je u konačnici važniji od ocjena iz srednje škole. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #82 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima Rekao sam ti već stoput da je nažalost takvo stanje da ti se na fax ljudi prijavljuju sa sumnjivih 400 bodova na FER-u (znam da ćeš na njega ići), ali mnogi ne prođu ni prijemni, a ako prođeš prijemni sigurno upadaš na fax, jer još se nije desilo (bar po mojem saznanju) da je netko prošao prijemni na FER-u, a da nije upao tamo. Ali velika mana jest to da onaj sa 400 bodova ima prednost nad tobom, koju ti trebaš dostizati preko zadataka, a to nije baš lagano. |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Starter | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima Joj danas mi je baš bilo sve u banani. redovnih 7 sati pa 8. sat zadnji trening rukometa pred sutrašnje županijsko u đurđevcu. planiral sam biti bar pola sata jer sam u 5 bio naručen u Bj kod ortodontice (iz kc sam). Ali onda jave na razglas da je danas predavanje o feru i da dolaze apsolvent i jedan z 2. godine. Reko, pas mater,... kud baš sve danas. Al odem ja na predavanje, bar da nekaj čujem. vele, treba se pripremat za fer 4 mjeseca unapred i treba rješavat najteže zadatke iz zbirke (ko da nisam znao) i da se lako upadne. onda posle toga kažu da je na feru najlakši dio prijemni (i to znam, iako nisu trebali to isticat) i nastave: prosjek upisanih je 730, a treću godinu ih upiše oko 70... onak... fakat su mi zdigli jebeno moral. e da... danas se ja vrtim na matematiki i digne mene raska da rešim zadatak... nekaj s limesima kad x teži u -2. uvrstim ja nekak i onda počne komentirati o nekoj dvojčici i to kako ja ipak neću na fax koji ima matematiku!!!!! celi razred je pukel od smeha dok je to izjavila OMFG! a tak sam nabrijan na fer... grrrrr |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Starter | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima e onda ovak... bio nedavno kod nas postispitni party za studente. srel sam frendice z filozofskog koje vele da već 4 mjeseca nisu bile vani, al da sve redovno daju i tak... jel možete reći neki prosjek izlazaka po mjecesu za studenta kojem u je cilj samo položiti ispite? malo me zbunjuje dok mi stariji ljudi govore kak im je studiranje bilo najlepši dio života, a dok pitam današnje studente, oni se samo uče i nemaju vremena za izlaske... ko mi onda sere?? ![]() |
| | |
| | #86 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima Ovi drugi. Među njima sam i ja ![]() Kakti nemam vremena, ali sam zato pogledao sve SciFi serije (Andromeda (5 sezona), Farscape (4 sezone + film od 3 sata), Babylon 5 (5 sezona + nekoliko filmova + još neka sezona), ST TNG (7 sezona), ST DS9 (7 sezona), SG1 (film + 10 sezona), SGA (4 sezone), Firefly (1 sezona + film), Battlestar Galactica (3 sezone + film), Terminator The Sarah Connor Chronicles (1 sezona) ) i neke humoristične iliti obične serije (Family Guy (6 sezona), American Dad (3 sezone), Rescue Me (4 sezone), Dr. House (4 sezone), South Park (11 sezona), Simpsons (19 sezona + film), Futurama (5 sezona), Scrubs (7 sezona), My Name is Earl (3 sezone) ), neke od tih serija još uvijek traju, tako da pogledam epizodu odmah kada dođe na torrente, zatim mnoge filmove, i da izlazio sam ponekad van, te skoro redovito na nogomet/košarku subotom ili čak roštilj sa frendovima ako je toplo i sunčano (ko poršlu nedjelju). Ali inače nemam vremena ![]() Ako radiš preko tjedna, nemoraš preko vikenda, ali učiti i raditi definitivno moraš ![]() Zadnji Uredio Vex : 04-03-08 u 21:15. |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-05-06
Poruka: 7
![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima Evo zanima me, ukoliko je netko spreman odgovoriti: Koliko se razlikuje FOI varaždin i Ekonomski faks u Osijeku (smjer Poslovna informatika) jer sam bio nešto čitao i vidio da je to dosta slično. Sada neznam, kako sam iz Osijeka, da ipak idem za tu poslovnu informatiku ili u Varaždin?
__________________ Blog katalog |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima jel ide ko od forumaša u split na elektrotehniku? kako je?
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima evo ovako, zanima me pri upisu na filozofski fakultet, na prijemnom, koji predmeti su potrebni? zanima me za jednopredmetne, npr hrvatki jezik i knjizevnost ili psihologija? je li tesko? i isto tako, cula sam da se razlicite stvari traze na prijemnom u razlicitim gradovima,pa me zanima konkretno za split, zadar i osijek. hvala unaprijed ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: faksu, koji, pitanje, postavi, zanima |
« Upis u DIF/KIF
|
Pitanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Najgora psovka koju ste culi | Baltazar | Baš Razno | 46 | 11-01-08 16:03 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| Microsoft Windows 2000 arhitektura | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 21-10-05 17:17 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:26.