Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Postavi pitanje o faksu koji te zanima u Društvo forumu; Daj se ne bediraj. Ovisi koji fax upisuješ, ali u gadnoj si zabludi ako misliš da su na faxu sami ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-03-08, 23:46   #81 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 21
Poruka: 1,166
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase
Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima

Daj se ne bediraj. Ovisi koji fax upisuješ, ali u gadnoj si zabludi ako misliš da su na faxu sami bivši odlikaši. Poznajem ljude koji su u srednjoj prolazili s dobrim, a sad su jako dobri studenti, tako da se ne moraš toliko oko toga brinut'. Još pogotovo ako upisuješ fakultet koji ima prijemni - odlično, za to se fino potrudiš i on ti je u konačnici važniji od ocjena iz srednje škole.
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 08:53   #82 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 22
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: mirZ4 Pogledaj Poruke
pitanjce... kolko vas je upisalo fax da ste imali završne ocjene u srednjoj manje od 5?? i kolko takvih ljudi znate?
imam filing da se na fax upisuju svi s 5,0...
give me a chance
Rekao sam ti već stoput da je nažalost takvo stanje da ti se na fax ljudi prijavljuju sa sumnjivih 400 bodova na FER-u (znam da ćeš na njega ići), ali mnogi ne prođu ni prijemni, a ako prođeš prijemni sigurno upadaš na fax, jer još se nije desilo (bar po mojem saznanju) da je netko prošao prijemni na FER-u, a da nije upao tamo. Ali velika mana jest to da onaj sa 400 bodova ima prednost nad tobom, koju ti trebaš dostizati preko zadataka, a to nije baš lagano.
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 21:41   #83 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-02-07
Poruka: 55
mirZ4 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mirZ4

Joj danas mi je baš bilo sve u banani. redovnih 7 sati pa 8. sat zadnji trening rukometa pred sutrašnje županijsko u đurđevcu. planiral sam biti bar pola sata jer sam u 5 bio naručen u Bj kod ortodontice (iz kc sam). Ali onda jave na razglas da je danas predavanje o feru i da dolaze apsolvent i jedan z 2. godine. Reko, pas mater,... kud baš sve danas. Al odem ja na predavanje, bar da nekaj čujem. vele, treba se pripremat za fer 4 mjeseca unapred i treba rješavat najteže zadatke iz zbirke (ko da nisam znao) i da se lako upadne. onda posle toga kažu da je na feru najlakši dio prijemni (i to znam, iako nisu trebali to isticat) i nastave: prosjek upisanih je 730, a treću godinu ih upiše oko 70... onak... fakat su mi zdigli jebeno moral.
e da... danas se ja vrtim na matematiki i digne mene raska da rešim zadatak... nekaj s limesima kad x teži u -2. uvrstim ja nekak i onda počne komentirati o nekoj dvojčici i to kako ja ipak neću na fax koji ima matematiku!!!!! celi razred je pukel od smeha dok je to izjavila OMFG! a tak sam nabrijan na fer... grrrrr
mirZ4 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 09:14   #84 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Po mom saznanju, završni rad je upisalo cca 350 ljudi. (da bi se upisao završni rad treba se sve dati, tako da je više od 70 ljudi upisalo 3. godinu!
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 20:25   #85 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-02-07
Poruka: 55
mirZ4 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mirZ4

e onda ovak... bio nedavno kod nas postispitni party za studente. srel sam frendice z filozofskog koje vele da već 4 mjeseca nisu bile vani, al da sve redovno daju i tak...
jel možete reći neki prosjek izlazaka po mjecesu za studenta kojem u je cilj samo položiti ispite?
malo me zbunjuje dok mi stariji ljudi govore kak im je studiranje bilo najlepši dio života, a dok pitam današnje studente, oni se samo uče i nemaju vremena za izlaske... ko mi onda sere??
mirZ4 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 21:12   #86 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Ovi drugi.

Među njima sam i ja

Kakti nemam vremena, ali sam zato pogledao sve SciFi serije (Andromeda (5 sezona), Farscape (4 sezone + film od 3 sata), Babylon 5 (5 sezona + nekoliko filmova + još neka sezona), ST TNG (7 sezona), ST DS9 (7 sezona), SG1 (film + 10 sezona), SGA (4 sezone), Firefly (1 sezona + film), Battlestar Galactica (3 sezone + film), Terminator The Sarah Connor Chronicles (1 sezona) ) i neke humoristične iliti obične serije (Family Guy (6 sezona), American Dad (3 sezone), Rescue Me (4 sezone), Dr. House (4 sezone), South Park (11 sezona), Simpsons (19 sezona + film), Futurama (5 sezona), Scrubs (7 sezona), My Name is Earl (3 sezone) ), neke od tih serija još uvijek traju, tako da pogledam epizodu odmah kada dođe na torrente, zatim mnoge filmove, i da izlazio sam ponekad van, te skoro redovito na nogomet/košarku subotom ili čak roštilj sa frendovima ako je toplo i sunčano (ko poršlu nedjelju).

Ali inače nemam vremena

Ako radiš preko tjedna, nemoraš preko vikenda, ali učiti i raditi definitivno moraš

Zadnji Uredio Vex : 04-03-08 u 21:15.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 19:51   #87 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-05-06
Poruka: 7
Crazy Man se izdvaja iz mase

Evo zanima me, ukoliko je netko spreman odgovoriti: Koliko se razlikuje FOI varaždin i Ekonomski faks u Osijeku (smjer Poslovna informatika) jer sam bio nešto čitao i vidio da je to dosta slično. Sada neznam, kako sam iz Osijeka, da ipak idem za tu poslovnu informatiku ili u Varaždin?
Odgovori sa citatom
Star 06-03-08, 14:34   #88 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tree_hill_girl

Datum registracije: 02-01-07
Poruka: 224
tree_hill_girl se izdvaja iz mase

jel ide ko od forumaša u split na elektrotehniku? kako je?
Why I always keep on coming back for more?
tree_hill_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 19:01   #89 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika kvaziLicious

Datum registracije: 29-04-08
Godina: 18
Poruka: 339
kvaziLicious se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kvaziLicious

evo ovako, zanima me pri upisu na filozofski fakultet, na prijemnom, koji predmeti su potrebni?
zanima me za jednopredmetne, npr hrvatki jezik i knjizevnost ili psihologija?
je li tesko?
i isto tako, cula sam da se razlicite stvari traze na prijemnom u razlicitim gradovima,pa me zanima konkretno za split, zadar i osijek. hvala unaprijed
kvaziLicious je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 13:34   #90 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-10-07
Godina: 19
Poruka: 37
Dajrakije se izdvaja iz mase

Pozdrav, evo ovako ljudi, ima li tko sa rudarko-geološko-naftnog fakulteta? Kakva su vam iskustva s tim faksom, kakav je bio prijemni i tome sl.
Dajrakije je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: faksu, koji, pitanje, postavi, zanima

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Najgora psovka koju ste culi Baltazar Baš Razno 46 11-01-08 16:03
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 11:45
Microsoft Windows 2000 arhitektura Kristijan Recycle Bin 0 21-10-05 17:17

Trenutno vrijeme na forumu: 16:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114