| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Poštuju li vaši prof. zakon o ocjenjivanju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: lol_lol možeš mislit poštuju k..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Poštuju li vaši prof. zakon o ocjenjivanju? kad bi se bunili za nepoštivanje tog zakona, samobi nam nastavnik/profesor postao neprijatelj
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-07-08 Lokacija: planet zemlja...
Poruka: 18
![]() | Re: Poštuju li vaši prof. zakon o ocjenjivanju? baš ga poštuju..ocjene daju na lijepe oči.. npe jedna moja frendica trebala imat 3 iz povijesti i ova njoj zadnji dan zadnji sat da da odgovara za 4. i ni tad nije imala ocjene za 4 i kaže profa njoj: "Ti si sve upropastila sa zadnjim ispitom,ali si sad ispravila , dam ja tebi 5 iz zalaganja pa će onda to bit 4. I na dodjeli svjedodžbi mi vidimo da ta cura ima 5 iz povijesti..
__________________ I hate Barbie! That bitch has everything! |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,206
![]() | Re: Poštuju li vaši prof. zakon o ocjenjivanju? Citat:
| |
| | |
![]() |
« Diplomski Rad
|
Ko šta studira? »