| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi pravni fakultet u Društvo forumu; ovako, znam me priprema li se netko od nasih dragih forumasa za upis na ovaj faks? cula sam da je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | pravni fakultet ovako, znam me priprema li se netko od nasih dragih forumasa za upis na ovaj faks? cula sam da je dolazilo do nekih izmjena, tj. da se na prijemnom u nekim gradovima (npr. Osijeku) uz hrvatki jezik, filozofiju, logiku i povijest, trazi i politika i gospodarstvo? kakvo je uopce zainteresiranost ljudi poslijednjih godina za pravo? i postoji li za ovu godinu ona zbirka iz koje se moze ucit? jel ona uopce izdana? ...jer sam cula da je u biti ta zbirka 99%-tna preslika prijemnog... koliko pripreme uopce pomognu pri upisu? zanima me i misljenje forumasa koji trenutno studiraju pravo. da je tesko, to znam, al eto, ako mi mozete reci nesto o tome... eto mene za godinu dana, ako bog da. i hvala unaprijed. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 1,640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pravni fakultet pogledaj si malo ovo Upisi 2008/09 - Upisi |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: pravni fakultet Ja sam prije 2 ili 3 godine isao na prijemni na pravu, i tad je bila politika i gospodarstvo... Imao sam i te zbirke (od prethodnih par godina), pitanja odgovori, ali dzabe ti to sve... Nije ni jedno pitanje bilo na prijemnom ... Al ono, nije preteško, hrvatski je bio prilično jednostavan, logike nije bilo kolko se siječam, povjest je bila dosta zajebana, filozofiju nisam ni učio tako da ne znam ... Ja sam hrvatski i povijest riješavao, a ovo dvoje sam manje više bez čitanja zaokruživao, i upao sam uz plaćanje (ali nisam upisao pravo)... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: pravni fakultet Citat:
pa me zato zanimalo iz prve ruke. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pravni fakultet Dobro, utoliko ti ne mogu pomoći. Ja sam pravo upisala prije 3 godine, na prijemnom sam imala hrvatski, povijest, logiku i filozofiju. Koliko se sjećam, to je prva godina kada su pitanja iz zbirke prestala službeno vrijediti kao moguća pitanja na prijemnom. Ali, još tad je zbirka izlazila. Isto tako, mislim da nisam imala ni jedno pitanje iz zbirke. Pokušaj si skupit što više tih zbirki pa kombiniraj ako ti se da i imaš vremena. Sad čuda neviđena teško da ćeš naučiti, a one pikanerije najbolje je saznavat preko tih pitanja |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: pravni fakultet ovo mi nije jasno... - zbroj ocjena općeg uspjeha u sva četiri razreda i ocjene završnog ispita množe se sa dvadeset i dobiveni rezultat predstavlja broj bodova, koji je pristupnik postigao u srednjoj školi. ?? ja sam skroz neinformirana iz razloga sto sam ja ona generacija koja je trebala pisat drzavnu maturu. i bila sam uvjerena da ce ustrajat na njoj, tako da se uopce nisam raspitivala o prijemnima. sad su nas zeznuli. ![]() a sto se tice opceg uspjeha, npr ja imam prvu god 5, 2. 5, 3.4 i 4. 5opci uspijeh. jel to dovoljno dobro? |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pravni fakultet Citat:
Ovo mi nije jasno. ajmo ovako: 1.razred - 2.razred - 3.razred - 4.razred - matura - samo opći uspjeh na kraju godine!!! | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
znaci, od tog djela imam 480 bodova? a minimum za proc taj prag, il koji je to vec vrag, je 600bodova ili? ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pravni fakultet Citat:
Ako je prag 600, znači da ti sa prijemnog treba 120 bodova, tj. točno odgovorenih 12 pitanja. Razumiješ me? Za cijeli upis se gleda tih tvojih 480 bodova + postignut rezultat na razredbenom ispitu (prijemnom) Za dalje je bitno koliko ćeš dobro riješit taj ispit i na koji ćeš se način upisat (izvanredan, redovan+plaćanje, redovan bez plaćanja) | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() i sta treba ispunit za to da ides redovno bez placanja? i hvala ti puno, puno. imas pice kad dodjem gore. ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 0809, prijemni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:32.

...