| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Pravni fakultet i sve uz njega vezano u Društvo forumu; Tužiteljima i sucima je jebeno na drugu stranu Oni su češće na meti likvidacije Što se tiče odvjetnika, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Pravni fakultet i sve uz njega vezano Tužiteljima i sucima je jebeno na drugu stranu Oni su češće na meti likvidacije Što se tiče odvjetnika, samo moraš potisnuti osjećaj krivnje što braniš nekog gada i to je to ![]() A dobro si rekao! Ima još vremena...mogla bih ja stvarno na pravo! A ti već imaš dobre preporuke da bi mene zaposlio....od samog sebe ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pravni fakultet i sve uz njega vezano diplomirala sam prošle god to prokleto pravo......ne radim u struci i nikad ni neću.....najveća mi je greška bio upis tog faxa.....zato imam drugi u rezervi....nemam ja živaca za to...
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pravni fakultet i sve uz njega vezano Citat:
![]() I uz to si studirala još nešto ![]() u čemu je trik? Ja to ne bih mogla ![]() PS Ja sam zadovoljna pravom. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-06
Poruka: 144
![]() | Re: Pravni fakultet i sve uz njega vezano ja sam brucoš na pravu i slažem se s damfiskom,ako imalo shvatiš gradivo dalje je odmah lakše,samo treba znat složit dobru priču na usmenom i to je dosta,i mene su 'plašili' pričama o tome da neću imat nimalo slobodnog vremena itd., a dat ću uvjet do 6.mjeseca bez problema (još jedan kolokvij) pa ću imat i previše slobodnog vremena,nekih 4 mjeseca ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zato jer je to bila ambicija mojih roditelja koju nisam trebala poslušati.....nisam ni stvorena za pravnicu ne....s 23 (sad ću 24)....i pala sam 3. godinu......krenula sam u školu sa nepunih 6 pa sam godinu ispred svoje generacije.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! Zadnji Uredio teica : 08-05-07 u 13:08. |
| | |
![]() |
| Tagovi: fakultet, njega, pravni, sve, vezano |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:42.

Oni su češće na meti likvidacije
Što se tiče odvjetnika, samo moraš potisnuti osjećaj krivnje što braniš nekog gada i to je to 
A ti već imaš dobre preporuke da bi mene zaposlio....od samog sebe 

Svi smo mi MASS SARR