| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Prirodoslovno matematički fakultet u Društvo forumu; hy ljudi..ne planiram pisat neki ogroman post,al eto zanima me jedna stvar......iso bi na PMF nakon gimnazije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Prirodoslovno matematički fakultet hy ljudi..ne planiram pisat neki ogroman post,al eto zanima me jedna stvar......iso bi na PMF nakon gimnazije i zanima me...tko ide na Prirodoslovno matematički fakultet(PMF),i tko misli ic,,,,,kako je tamo...koji se predmeti na prijemnom traze..jel tesko....kakva je ekipa gore i tak....recite kako je naPMF-u
__________________ I am what I am... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 43
![]() | Re: Prirodoslovno matematički fakultet Ja planiram možda isto ić na PMF, na matematiku(onu inžinjersku), a onda poslije na financijsku matematiku, na PMF-u, baš taj smjer matematike dobit ćeš matematičke osnove kao i na svim boljim tehničkim fakultetima, ali i još dodatnu nadgradnju, ali uz to naučit ćeš i nešto programiranja, a poslije na tom smjeru financijska matematika ti ej sve sistem ekonomije ali kroz matematiku, inače kada završiš ovakav sustav, cijenjeniji si nego najbolji ekonomist...ali je problem sada jel' ti se da studirati 5 godina matematike, faks nije baš mačji kašalj... Meni isto trebaju neke informacije vezane za Ekonomski faks i za FER, pa ako netko zna nešto...poglavito me zanima kako je teško završiti FER i hoću li naći lagano posao nakon faksa, za ekonomiju me zanima također to više manje, iako nešto znam...
__________________ Audiant reges: Regnum regno non praescribit leges, neka nitko ne dira, u moj mali dio svemira! |
| | |
![]() |
| Tagovi: pmf |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:03.