| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Problem učenja u Društvo forumu; S obzirom na to da je većina ekipe s foruma studentskog statusa da li netko zna postoje li kakve prirodne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-06-05 Godina: 24
Poruka: 171
![]() | Problem učenja S obzirom na to da je većina ekipe s foruma studentskog statusa da li netko zna postoje li kakve prirodne metode povećanja koncentracije i pomaganja pri učenju?
__________________ Some who live deserve to die,and some who died deserve to live... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Problem učenja Meni treba neka prirodna metoda da se uspijem natjerati i dodirnuti knjigu Kad bi je napokon uzela u ruke, onda bi mi tek trebala metoda za koncentraciju Što me podsjećaš na učenje kad mi se ne daaaaaa, a moraaaaaam ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Problem učenja nema metoda,uzmi knjigu i uči. ja sad spremam "sigurnost na moru" i nekakvo "pomorsko javno pravo".a ne da mi se ni po suncu,ni po kiši,ni po vjetru. k tome pišem još i neke seminare,a to izgleda tako da sam uglavnom non stop online umjesto u word-u..brb..full bi se volio nekako iskopčat na tjedan dana i ulovit se knjige,al ne mogu. ![]()
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Problem učenja ma postoji sigurno neki k...c na ovom svijetu koji pomaže čovjeku da se lakše koncentrira i na duže vrijeme bude priseban.
__________________ Some who live deserve to die,and some who died deserve to live... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Problem učenja Citat:
![]()
__________________ Drop the Leash! | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() | Re: Problem učenja Citat:
![]()
__________________ Some who live deserve to die,and some who died deserve to live... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Offline | Re: Problem učenja Neznam tko bi mene sad nakon 7 godina od kad sam završio školu natjerao na učenje. ![]() Nema šanse...
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: problem, ucenja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Problem spajanja na net | Toma | Help Service | 5 | 27-08-06 03:00 |
| DVD -> DivX problem | BoBo | Help Service | 3 | 18-06-06 22:07 |
| Riješite problem memorije i Firefoxa | tarquino | Računala | 4 | 10-04-06 21:23 |
| Problem s LG DVD Recorderom | The Passenger | Tehnoklik | 2 | 12-01-06 01:59 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:48.

Kad bi je napokon uzela u ruke, onda bi mi tek trebala metoda za koncentraciju