| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Problem učenja u Društvo forumu; pa to se traži wampice ako imaš još koju slobodno podjeli s nama neukima... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem učenja pa da kad idem učit uzmem žlicu meda...nije da sam primjetila razliku u pamćenju, ali ima smisla jer kad učiš mozak ti troši najviše..i trebaju mu dodatne kalorije...a med je najzdravija hrana za mozak...tako mi je rekao prof. iz biologije...med, orasi...lješnjaci.... |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-06-05 Godina: 25
Poruka: 171
![]() | Re: Problem učenja Citat:
![]()
__________________ Some who live deserve to die,and some who died deserve to live... | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem učenja Citat:
| |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Problem učenja ...čokolada je dobra za koncentraciju, tu i tamo čaša vode! čitao sam negdje za kavu da baš i nije preporučljiva tijekom učenja, pogotovo prije testa, da totalno smanjuje koncentriranost...a ja je pijem ko turčin!
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Problem učenja Citat:
![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
![]() |
| Tagovi: problem, ucenja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Problem spajanja na net | Toma | Help Service | 5 | 27-08-06 04:00 |
| DVD -> DivX problem | BoBo | Help Service | 3 | 18-06-06 23:07 |
| Riješite problem memorije i Firefoxa | tarquino | Računala | 4 | 10-04-06 22:23 |
| Problem s LG DVD Recorderom | The Passenger | Tehnoklik | 2 | 12-01-06 02:59 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:49.