| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Problem učenja u Društvo forumu; pa ne kužim šta se smiješ? svašta...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Problem učenja ma nikakvi trikovi ne pomazu... odes u sobu di ti nitko ne smeta i ucis, nema neke instant pomoci
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,502
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem učenja ili ako nejde to što fuz kaže, uzmeš mali komad papira i napišeš si ono šta ti može trebat na ispitu , a za usmeni, e tu nastaje problem ono što je fuz reko pali kolko-tolko
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 22
Poruka: 73
![]() | Re: Problem učenja postoje vam tablete lecitone.. pijete 2 dnevno i nakon mjesec dana djeluju.. uglavnom povećavaju koncentraciju i zdrave su.. sadrže puno vitamina i svih tih gluposti... i na njima baš piše da su za prije ispita itd... uglavnom ja sam ih pila u srednjoj i fakat sam se uspjela nabrijat na učenje sad na faxu ih ne pijem.. neda mi se dođu oko 120 kn
__________________ Život je samo san, na putu prema smrti! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem učenja nikad probao, ali mislim da su to sve pizdarije..ako ti zelis ces ucit a ako neces onda neces i "punto", nece te nikakve tablete natjerat..sve znaci ovisi o tebi i o tome koliko ti npr. znaci polozit ispit..
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() | Re: Problem učenja stvar ti je tih tableta da povečavaju koncentraciju a čim to povečaju lakše je učit i pamtit i razumjet o čem se radi.. naravno da te tablete neće dovest do knjige moraš odlučit da ideš učit ali one će zasigurno pomoć da imaš bolju koncentraciju i da lakše pamtiš
| | |
| | #28 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,521
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem učenja đabe to sve,ja noćas učio cijelu noć. došao na fax,popio kavu i povukao prijavnicu:čekić
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() | Re: Problem učenja a gle ne trebaš vjerovat nitko to ne sili.. ja sam to slučajno vidjela u apoteci i kupila... pila 2 mjeseca i primjetila sam da se lakše koncentriram i puno brže sam pamtila... i to samo zato što ti potiću mozak na rad... a imaju vitamina i bla bla
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem učenja Citat:
fuzijice.. nije stvar u vjerovanju.. nisu to nikakvi trikovi... nećeš valjda ići dizati utege gladan? Kad učiš mozak ti najviše troši.. i trebaju mu dodatni vitamini, bla bla... naravno da te to neće natjerat da ti sjedneš i učiš... ali eto ja bih radije uzela malo meda ili čokoladu nego tablete.. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: problem, ucenja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Problem spajanja na net | Toma | Help Service | 5 | 27-08-06 03:00 |
| DVD -> DivX problem | BoBo | Help Service | 3 | 18-06-06 22:07 |
| Riješite problem memorije i Firefoxa | tarquino | Računala | 4 | 10-04-06 21:23 |
| Problem s LG DVD Recorderom | The Passenger | Tehnoklik | 2 | 12-01-06 01:59 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:40.