| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Problem učenja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: wonderwall đabe to sve,ja noćas učio cijelu noć. došao na fax,popio kavu i povukao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem učenja Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #32 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem učenja Citat:
![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| ||
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Problem učenja Citat:
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 22
Poruka: 73
![]() | Re: Problem učenja meni ne pomaže ni kava, ni med ni čokolada.. mislim natjeram se ja učit bez toga i bez tableta ali stvarno bolja je koncentracija uz njih.. stvarno je.. nije da sam si neš zabrijala.. al sve to ovisi od osobe do osobe.. dal se odluči probat.. ja jesam
__________________ Život je samo san, na putu prema smrti! |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem učenja danas postoji tableta za sve pa i za glupost. Ma ne virujen u tablete nisan nikad koristija, sta je neko reka sidnes u sobu zagrijes stolicu, ili se nades sa grupom ljudi i skupa to "provjezbate". |
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() | Re: Problem učenja slažem se sa servantom ali stvar je u tome da ne trebaš biti ograničen.. možeš probati.. jer te tablete nisu štetne i čak su dobre za one koji ne jedu voće i to pa im fale vitamina.. a baš zbog toga i pomažu kod koncentracije.. nisu to nikakve magične tablete od kojih ćeš ti sve znat i bit pametan al ćeš se lakše skoncentrirat na gradivo..
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() | Re: Problem učenja vidi to nije nikakav placebo.. stvar je u vitaminima.. recimo kad pojedeš neko voće zar se ne osjećaš nekako bolje... ne mogu to opisat ili kad pojedeš čokoladu... na kutiji piše: hranjivi dodaci koncentrirani su u ovofosfolipidima bogatim više nezasićenim masnim kiselinama. -zajamčen sadržaj vitamina C, E, tiamina, ribiflavina, niacina, pantotenske kiseline, pridoksina, biotina, folata, vitamina B12 i ekstrakta kole. mislim neću ja to nikog u ništa uvjeravat... na vama je da probate ako nećete ne morate.. ja sam otvorena prema drugim mogućnostima.. probala sam i djeluje.. a kak ćete vi vaša stvar
| | |
![]() |
| Tagovi: problem, ucenja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Problem spajanja na net | Toma | Help Service | 5 | 27-08-06 04:00 |
| DVD -> DivX problem | BoBo | Help Service | 3 | 18-06-06 23:07 |
| Riješite problem memorije i Firefoxa | tarquino | Računala | 4 | 10-04-06 22:23 |
| Problem s LG DVD Recorderom | The Passenger | Tehnoklik | 2 | 12-01-06 02:59 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:52.

Uvik krivo završi i na kraju ne naučiš ništa...