| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Problem učenja u Društvo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Celebrity | Re: Problem učenja najlakše se koncentriram i najbolje pamtim ujutro kad se probudim,ali moram biti naspavana!koncentraciju gubim nakon 2 sata učenja!da bi nastavila treba mi jedna dobra pauza,koja kojput potraje i 24 sata ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ....................kod mene ta pauza traje i duže.................ispit mi za 15-ak dana, a knjigu ne mogu ni smisliti..................... ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem učenja ja imam internu njegu popravni. i umrijet cu. najlakse ucim nocu,ali uspijem naucit nesto u 2 sata. nakon 2 sata nije mi bas zanimljivo i jos 2 sata samu sebe varam da ucim. i na kraju nis od toga
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-05-07
Poruka: 11
![]() | Re: Problem učenja nitko nema problem kad nešto čita i čita, i potroši hrpu vremena i onda se zamisliš i skužiš da se ne sjećaš ni jedne jedine rečenice??... mrzim to... eto... upravo se sad tako osjećam, a ispit je za dva dana! ![]() |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-10-07
Poruka: 9
![]() | Re: Problem učenja Pozdrav Mo problem prilikom ucenja je taj sto ostanem bez dobre ciklulacije u rukama i nogama tako da se sav smrznem! Mislio sam si kupiti kalorifer pa stalno ruke i noge grijem! Jel ga itko vidio na netu pa da ga kupim? |
| | |
![]() |
| Tagovi: problem, ucenja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Problem spajanja na net | Toma | Help Service | 5 | 27-08-06 04:00 |
| DVD -> DivX problem | BoBo | Help Service | 3 | 18-06-06 23:07 |
| Riješite problem memorije i Firefoxa | tarquino | Računala | 4 | 10-04-06 22:23 |
| Problem s LG DVD Recorderom | The Passenger | Tehnoklik | 2 | 12-01-06 02:59 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:43.