| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Provjera znanja na predavanjima u Društvo forumu; Zanima me da li kod vas ima profesora koji na predavanjima provjeravaju da li praite predavanja tako sto vam daju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-02-08
Poruka: 1
![]() | Provjera znanja na predavanjima Zanima me da li kod vas ima profesora koji na predavanjima provjeravaju da li praite predavanja tako sto vam daju tzv.blic testove nakon 2 sata predavanja . Moje misljenje je da je ta provjera malo "glupa" jer ako netko nece pratit predavanje ne moze ga nitko prisilit a oni koji zele tocno odgovorit na ta pitanja moraju kod kuce naucit gradivo koje ce prof. predavati sutra. Ti testovi su takodjer uvjet za potpis i ocjenu. Nadam se da ste razumjeli pitanje |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 909
![]() ![]() | Re: Provjera znanja na predavanjima Kako iz kojeg kolegija, najčešće toga nema. Lani smo iz jednog kolegija na kraju svakog predavanja imali neki test koji bi njoj bio potvrda da smo bili (jer nije zapisivala) i moralo nam je 70% svih tih testića bit pozitivno ocijenjeno da bi dobili potpis. Inače mi je to ok, ali ne kao uvjet za potpis.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter | Re: Provjera znanja na predavanjima mrzim te testiće. evo primjera... maturan sam i iz biologije zna davati takve testiće profesor oko 4-5 na polugodište pa se kasnije gleda postotak prema kojem dobivaš ocjenu. i na kraju 1. polugodišta sam imao 5 iz usmenog, 5 iz referata i 1 iz tih testića. ne volim učiti redovito nego onda dok mi treba, kampanjac čistokrvni, ali naučim. iak oje moje znanje na kraju ipak vredilo za 5, ja sam imo 4... ovo polugodište će se sve ponoviti... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 19
Poruka: 266
![]() ![]() | Re: Provjera znanja na predavanjima Kod nas na Filozofskom pojedini profesori imaju te fiksne ideje da nekoliok studenata odabere koji moraju pisati tzv. 'blic testove'. Ova Bolonja od fakulteta učinila srednju školu. Za po*izd*t! A da o kolokvijima ne govorim, svaki drugi tjedan po jedan, a tek ona fascinantna ispitivanja na satu! Tako mi nije bilo u gimnaziji..., a ja se mislio samo veseliti na fakultetu!
__________________ POVRATAK POVRATNIKA U POVRATNIČKU POVRATNOST |
| | |
![]() |
| Tagovi: bolonja, kolokviji, predavanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:18.

Ova Bolonja od fakulteta učinila srednju školu. Za po*izd*t! A da o kolokvijima ne govorim, svaki drugi tjedan po jedan, a tek ona fascinantna ispitivanja na satu! Tako mi nije bilo u gimnaziji..., a ja se mislio samo veseliti na fakultetu!