Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Provjera znanja na predavanjima u Društvo forumu; Zanima me da li kod vas ima profesora koji na predavanjima provjeravaju da li praite predavanja tako sto vam daju ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-02-08, 13:50   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-02-08
Poruka: 1
Tesla se izdvaja iz mase
Provjera znanja na predavanjima

Zanima me da li kod vas ima profesora koji na predavanjima provjeravaju da li praite predavanja tako sto vam daju tzv.blic testove nakon 2 sata predavanja . Moje misljenje je da je ta provjera malo "glupa" jer ako netko nece pratit predavanje ne moze ga nitko prisilit a oni koji zele tocno odgovorit na ta pitanja moraju kod kuce naucit gradivo koje ce prof. predavati sutra.
Ti testovi su takodjer uvjet za potpis i ocjenu.

Nadam se da ste razumjeli pitanje
Tesla je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 16:09   #2 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,884
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: Provjera znanja na predavanjima

Meni osobno ne, mislim imao sam blitzeve, ali ne svaki sat.

To ti na FER-u imaju energetičari, ali sami blitzevi kao takvi nisu uvjet za ocjenu, samo je lakše sa njima proć ili dobiti bolju ocjenu.
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 17:49   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,690
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

tog kod nas nema.... to mi zvuči ko za školu a ne za fax....
neukrotiva_031 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 18:00   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 909
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Kako iz kojeg kolegija, najčešće toga nema. Lani smo iz jednog kolegija na kraju svakog predavanja imali neki test koji bi njoj bio potvrda da smo bili (jer nije zapisivala) i moralo nam je 70% svih tih testića bit pozitivno ocijenjeno da bi dobili potpis.
Inače mi je to ok, ali ne kao uvjet za potpis.
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 19:44   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 2,922
Clank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
tog kod nas nema.... to mi zvuči ko za školu a ne za fax....
da i meni
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 19:49   #6 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,768
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

ne..

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 17:16   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-02-07
Poruka: 55
mirZ4 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mirZ4

mrzim te testiće. evo primjera... maturan sam i iz biologije zna davati takve testiće profesor oko 4-5 na polugodište pa se kasnije gleda postotak prema kojem dobivaš ocjenu. i na kraju 1. polugodišta sam imao 5 iz usmenog, 5 iz referata i 1 iz tih testića. ne volim učiti redovito nego onda dok mi treba, kampanjac čistokrvni, ali naučim. iak oje moje znanje na kraju ipak vredilo za 5, ja sam imo 4... ovo polugodište će se sve ponoviti...
mirZ4 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 22:45   #8 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika shaczrovichovsky

Datum registracije: 23-12-07
Godina: 19
Poruka: 266
shaczrovichovsky se izdvaja iz maseshaczrovichovsky se izdvaja iz mase

Kod nas na Filozofskom pojedini profesori imaju te fiksne ideje da nekoliok studenata odabere koji moraju pisati tzv. 'blic testove'. Ova Bolonja od fakulteta učinila srednju školu. Za po*izd*t! A da o kolokvijima ne govorim, svaki drugi tjedan po jedan, a tek ona fascinantna ispitivanja na satu! Tako mi nije bilo u gimnaziji..., a ja se mislio samo veseliti na fakultetu!
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 08:14   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

no way..
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 09:28   #10 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 1,884
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Pa niste se došli na fax zajebavati
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bolonja, kolokviji, predavanja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103