| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi RADIO SC u Društvo forumu; helouz ljudi, eto imam pitanjca vezano uz pokretanje radia sc. zanima me VASE misljene, naravno sto biste voljeli slusati na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-07-07 Godina: 26
Poruka: 1
![]() | RADIO SC helouz ljudi, eto imam pitanjca vezano uz pokretanje radia sc. zanima me VASE misljene, naravno sto biste voljeli slusati na takvom radiu? koji bi sadrzaji morali biti zastupljeni na radiu sc? mislite li da postoje teme vezane uz studente koje nisu nigdje zastupljene, a koje bi se trebale obraditi? cime je hrvatski radijski eter siromasan? kako bismo to mogli uklopiti u radijski program sc-a? sto npr. mislite o emisiji u kojoj bi reperi/hip-hoperi mogli fristajlat? biste li voljeli biti u mogucnosti npr. preslusati svakoga jutra poslove sa student servisa te se za njih telefonski prijaviti? evo linka na natjecaj sc-a: www.sczg.hr - Studentski Centar u Zagrebu - Sveučilište u Zagrebu natjecaj je, doduse, istekao, ali se radio jos nije pokrenuo. potrebno je jos svjezih i kvalitetnih ideja... ako imate kakvih, javite se znam da medu nasim studentima jos ima kreativaca garant bi netko dobro zaplivao u radijskim vodama.. dajte mashti na volju! za svaku ideju/savjet - unaprijed hvaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaa!!! ako razradite vasu ideju (npr. zelite autorsku emisiju) - javite se uredu kulture sa što konkretnijim planom (kultura@sczg.hr). sretno sa ispitima i svime |
| | |
![]() |
| Tagovi: radio |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:46.