| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi razlika izmedu racunalstva i informatike u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Adolon Ufff, ima zeznutih, al ak ideš polagat predmete prek kolokvija nebuš imo previše problema s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Administrator | Re: razlika izmedu racunalstva i informatike Citat:
osnove su pljuga kad malo bolje pogledaš, za ispit imaš 7 tipova zadatka, za 2 ti je dosta da naučiš bar 3 ili 4 tipa i samo to vježbaš a kod stojanovića na stranici imaš primjere od bar 20 testova i kad se malo potrudiš pljuga, a i usmeni naučiš samo 8 pitanja i to je to | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Godina: 18
Poruka: 53
![]() | Re: razlika izmedu racunalstva i informatike nemoj upisati računalstvo,,,vjeruj mi,,,na 3. god ćeš požaliti kaj si upisao to,,,ja idem računalstvo i sada mi je tot žao kaj sam ga upisao,,,1. preteško je a 2. sve čisti štreberi u tom razu,,,i razlika ti je kaj ti je informatika vezana uz rad na računalu tj. programiranje i web stranice a računalstvo ti je izučavanje sve žive elktronike koja postoji na ovom jebenom svijetu,,,u 1. god se zasitiš strujnih krugova,,,šta misliš kako je na 3.?
__________________ Jutro-molitva protiv mamurluka Podne-molitva za dobro jelo Noć-molitva za dobar sex |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-01-08 Godina: 19
Poruka: 2
![]() | Re: razlika izmedu racunalstva i informatike Bok. Ove godine zavrsavam ekonomsku i sve mi se cini da bi isao na to veleuciliste (fer pretezak, u varazdin mi se ne da...) pa kakav je prijamni ... Općenito o smjeru informatike. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: razlika izmedu racunalstva i informatike http://informatika.tvz.hr/php/skini_...03&id1=2&id2=2 uglavnom odi na Stručni studij informatike, Tehničko veleučilište u Zagrebu, Zagreb i tam nađi što se zanima
__________________ S cigaretom u ruci i bolom u duši uzdah mi se ote jebem te živote Zadnji Uredio daidza : 08-01-08 u 21:48. Razlog: pliz ne kvotaj post iznad jer nema potrebe |
| | |
![]() |
| Tagovi: racunalstvo informatika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:43.