Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi S koliko ste prošli u Društvo forumu; Evo pošto je većini koji idu u školu završila škola... Otvorila sam temu... S kojom ocjenom ste završ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-06-07, 12:08   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,680
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl
Evo pošto je većini koji idu u školu završila škola...
Otvorila sam temu...
S kojom ocjenom ste završili ovu godinu?
Osnovna i srednja škola, fakultet još nije završio.

Ja s 4.3

Klub Under 16

Zadnji Uredio Joks : 21-06-07 u 12:11.
icegirl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 12:18   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,671
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: S koliko ste prošli

ostalo još 3 ispita na faksu i jedan usmeni koji idem danas u 4
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 12:31   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-11-06
Godina: 20
Poruka: 1,096
lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat

meni također još tri ispita, ja sad tek trebam sjesti za knjigicu
lotr0510 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 12:44   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-12-05
Poruka: 451
Hacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hacker55

s jednim popravnim a prosjek nisam racunao, sigurno nije bas bajan
Hacker55 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 12:45   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

...ja sam jedan fax malo stavila na zamrzavanje.......imam očišćenu 3. god na filozofskom.......
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 12:45   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Čestitke osnovno i srednjoškolcima koji su uspješno završili godinu, a koji nisu, još malo grijati stolice, učiti i vježbati (gradivo, naravno)
A oni koji su gotovi s ovom godinom, sad možete na zasluženi rad u znoju lica svog , da se mi roditelji možemo izvaliti na plaži i u hladu

Zadnji Uredio Homesick : 21-06-07 u 12:46. Razlog: gramatika
Homesick je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 12:53   #7 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 15
Poruka: 440
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

3,8
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 12:57   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
ostalo još 3 ispita na faksu i jedan usmeni koji idem danas u 4

Sretno...koja si godina?

Klub Under 16
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 13:05   #9 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,342
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ja s 3 popravka.
Jednog riješio u ljetnom i ostala mi još 2 za jesen.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 13:14   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Klub Under 16
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: koliko, pros li, ste

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111