| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi S koliko ste prošli u Društvo forumu; 4,7... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S koliko ste prošli treća godina, zasad mi je prosjek oko 3.0.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S koliko ste prošli E Maslow zaista nisi okej, jadna djeca. Moraju cijelo ljeto po ovakvim vrućinama učiti. ![]() Ja imam još 12 ispita do kraja faxa i diplomski (cijelo ljeto imam kaj za raditi).
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon Zadnji Uredio teica : 22-06-07 u 22:44. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S koliko ste prošli sa 70 i nešto sitno, ograničenje je bilo 50 pa sam mislio da će me zaustavit, al prošao sam na lijepe oči ![]()
__________________ Genius has side effects. |
| | |
![]() |
| Tagovi: koliko, pros li, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:56.