ja dok sam išao u školu dobra fora je bila na plakat....a ja sam inače gurao u rukav....
Raspravljate o temi Šalabahteri u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; ovo je tema na kojoj možete pistati sve o vašim iskustvima sa šalićima...ideje....itd......
ja dok sam išao u školu dobra fora je bila na plakat....a ja sam inače gurao u rukav....
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................
pih...šalići... imala u srednjoj jednom....na satu testa prof napravi svoj uobičajan krug i sjedne u zadnju klupu da nas može sve lijepo vidjet, drhtavom rukom polako, onako u strahu počinjem polako vadit šalić iz rukava...još nisam ni uspjela pročitat rečenicu kad prof zazove moje ime, i preko cjelog testa stavi crvenu jedinicu...
nikad neću zaboravit taj dan...
meni zaključili jedinicu![]()
to je isto kao da te pitam da li si se ikad opet napila nakon što prvog pijantsva![]()
drugi raz smo bili i tip ima dvije zaključene i piše povijest da mu treću ne zaključi....i profa ga uhvati sa Šalabahterom i treću jedinicu mu zaključi i mi svi nemojte ovo ono,treća mu je.....ali ipak je pao godinu.....
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................
mene nikad nisu ulovili... stvar je momenta moras pratit njihove kretnje i pogled jer oni to rade sablonski uvijek isto.. kad to skuzis na konju si.. uvijek gap lastificiram selotejpom i gurnem pod ispit
Mene nikad nisu ulovili,jedanput skoro,ali na vrijeme sam ga gurnula natrag u starku![]()
Come on baby light my fire