Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Seminarski, Diplomski, Maturski radovi

Raspravljate o temi Seminarski, Diplomski, Maturski radovi u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; Seminarski, Maturski, Diplomski, Master i ostali radovi...

Starter Avatar od korisnika diplomskiRS
    Datum registracije
    12-09-09
    Poruka
    7
    Liked
    0 times

Seminarski, Diplomski, Maturski radovi

Diplomski rad
    Seminarski rad
    Pomoć pri izradi radova iz svih oblasti....

Starter
    Datum registracije
    19-10-09
    Poruka
    15
    Liked
    0 times

Re: Seminarski, Diplomski, Maturski radovi

Dobra ideja, sva čast!

Samo se nadam da to nije kupovanje gotovih radova, tj. da pravite rad u ime studenta/učenika.

Cilj radova jes da učenici/studenti nauče nešto, a ne da im ih netko drugi napravi.

Moja isprika ako sam grub bio, kažem, sviđa mi se ideja ako je riječ o pomoći pri izradi :-)

Starter Avatar od korisnika diplomskiRS
    Datum registracije
    12-09-09
    Poruka
    7
    Liked
    0 times

Ideja za pružanje pomoći je primarna, ali nam je cilj da stvorimo veliku bazu e-knjiga iz svih oblasti, kao i sam e-learning sistem, kako bi studenti ili bilo koji ljudi željni znanja, mogli da posećuju naše linkove totalno besplatno. Uključili bi profesore sa raznih fakulteta, koji bi pomogli oko objašnjavanja nekih pojmova ili rešavanja nekih zadataka npr.
    Diplomski rad
    Seminarski rad
    Pomoć pri izradi radova iz svih oblasti....

Početnik
    Datum registracije
    14-11-10
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

u nedostatku posla i višku slobodnog vremena bavim se izradom seminarskih, diplomskih, maturalnih radova.. također se bavim prijevodima sa engleskog i na engleski.. ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno se javite na mail: seminarski-radovi@hotmail.com ili pogledajte blog: seminarski-rad.blog.hr
    lijep pozdrav

Lajkaj nas na Facebooku