Meni bi trebao rad za kraj 5. godine faksa, cca 80 kartica.
Raspravljate o temi Seminarski, maturalni, diplomski radovi... u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; Ukoliko ne znate kako napisati seminarski, maturalni ili diplomski rad, ili Vam samo treba pomoć, javite se privatnom porukom. Usluge ...
Meni bi trebao rad za kraj 5. godine faksa, cca 80 kartica.
Poštovani, budući da vam ne mogu poslati privatnu poruku poslala sam vam poruku na mail
izrađujem maturalne i seminarske radove, power point prezentacije, pišem eseje, prijepise i prijevode, prednost iz područja ekonomije i hotelijersko-turističke struke ali i neka druga područja na upit.
NAPOMENA: sve izrade po veoma povoljnim cijenama. Svakom radu pristupam sa izuzetnom pažnjom i odgovornošću.
sve daljnje informacije na pp
Prodajem maturalni rad sa temom Optoelektronički elementi iz predmeta elektronički skolopovi za elektrotehničku školu. Cijeli rad ima 18 stranica i napisan je u Wordu, a ja sam dobio 5. Rad šaljem e-mailom, cijena 150Kn. Ako ima zainteresiranih neka se jave privatnom porukom.
bog.. trebam seminar iz sociologije 6-8 stranica.. koliko me to košta... pozdrav