| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi sex,ljubav u školi.... u Društvo forumu; šta mislite o seksu i ljubavi u školi..... samo da ja kažen ja se slažen s tim i š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sex,ljubav u školi.... Pretpostavljam po tvom nicku da imaš 13 godina i ja kažem da vaše generacije nemaju pojma di su sve šuplji a kamoli da se idu seksat okolo, i nemaju nikakog smisla za odgovornost, u sažetku nemaju pojma o pojmu, nije da ja sad vrijeđam, nego neke stvari jednostavno sa godinama dođu i mora određeni period proć da se neke stvari shvate. Eto šta ja mislim.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Starter | Citat:
istina ima i takvih kojima je zbj sve u životu i nemoj mislit da sam ja takav viruj mi na rič a vakav mi je nick name zato šta su me tako prozvali u školi i virujmi da živiš u šibeniku znabi šta pričan dobro priznajen iman curu i iman 13 god ali ja nisan jedan od onih koji imaju curu dva dana pa je iskoristu i odu ča a usto imaju 12 god viruj mi da znaš šta se sve ode događa zna bi o čemu pričan sad ispada da san ja neki umišljenko ali nije iman u glavi i znan šta radin ja i cura hodamo več 1 i pol dana i nemoj mislit da zato šta imaš 21 godinu da znaš kako je ode i šta se događa ima jedan tip ode 21 godinu ponaša se nebi da ima 11 godina aj sad bog i malo razmisli o svemu..... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: sex,ljubav u školi.... uu hodate 1 i pol dan, a ti bi s evec sexao u skoli daj si kupite autice i nadjite neki pjesak za igrat se, ostavite se sexa jos koju godinicu ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #7 (permalink) | ||
| Starter | Citat:
jebo vas sviste svatili da ja to pitan za sebe nego ja pitan tako iz zbj da čujen šta drugi mislu o sexu u školi a ne za mene malim vas svatite to!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Citat:
e i usput ne seri A ti ne budi bezobrazan i koristi edit!!! Zadnji Uredio daidza : 31-03-08 u 13:35. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubav, s koli, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:51.

sad ispada da san ja neki umišljenko ali nije iman u glavi i znan šta radin ja i cura hodamo več 1 i pol dana i nemoj mislit da zato šta imaš 21 godinu da znaš kako je ode i šta se događa ima jedan tip ode 21 godinu ponaša se nebi da ima 11 godina aj sad bog i malo razmisli o svemu.....
daj si kupite autice i nadjite neki pjesak za igrat se, ostavite se sexa jos koju godinicu