| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Škola je bezveze u Društvo forumu; Ma škola (za mene) je predobro jer se u njoj u jednom danu ismijem više nego šta bi cili ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Škola je bezveze Ma škola (za mene) je predobro jer se u njoj u jednom danu ismijem više nego šta bi cili život bez nje, samo šta je glupo su pusti asevi (kojih iman previše) xD
__________________ “He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“ |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Škola je bezveze meni je u šk matematika uvjek bila bljak Jednostavno mi nema to smisla rješavati Kaj če meni funkcije u životu i ti algebarski (Ok, taj kordinatni sustav se rabi u FPS igrama.) Mrzim šk, ko i 93 % djece u Hrvatskoj Programi su preširoku, treba ići u dubljinu. Prof, nepravedni Uvijek se iskaljuju na jednom, privatni život nam pričaju na satu! moja nikako da se sruši, ima dobre temelje! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Škola je bezveze Meni su hrvatski i njemacki uvijek bili bljak :/ I latinski oni svi padezi i deklinacije.. Engleski i spanjolski su ok.. ![]() Ne volim jezike ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Škola je bezveze daj taj latinski-koma od jezika,sto deklinacija,čim naučiš jedni drugu zaboraviš,grozota,njemački mogu podnjet,gramatika je lagana pa nije tak ni težak... ali opet neki predmeti te nauče inteligentnijim i jačaju ti mozak,kao matiša,ja matišu baš ne volim ali dobro dođe za jačenje vijuga!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Škola je bezveze lalalala što dalje to gore... kad kreneš na faks još je gore a kad se treba zaposlit vjerojatno je još gore, kad treba u penziju još je gore uživaj
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Škola je bezveze Ja ne volim biologiju i zemljopis. ostalo mi je sve ok.
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Škola je bezveze jooj biologija je bila odlicna..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Škola je bezveze Citat:
cijele godine ništa ne učim, i kad počnem učiti, zadnjih dva tjedna, onda mi se sve svidi. jedino evo biologija mi je fuj
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bezveze, skola |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:36.