| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Škola popodne ili ujutro???? u Društvo forumu; Dali bi rađe da vam je škola uvijek ujutro ili vam je draža škola popodne?Meni je ujutro.nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-08-08 Lokacija: U srcu Kranjčevićeve
Poruka: 301
![]() | Dali bi rađe da vam je škola uvijek ujutro ili vam je draža škola popodne?Meni je ujutro.nije mi se problem dizat,a zna se da su đaci skoncentriraniji ujutro nego popodne.sestra koja ima suprotni turnus dođe iz škole ujutro i treba rješit zadaću a onda uživat,a ja tek krećem u školu . |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Škola popodne ili ujutro???? bilo mi je draze ici popodne, pogotovo kad su starci radili ujutro ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Škola popodne ili ujutro???? trenutačno idem popodne. ali mi je uvijek i sad je bilo draže ići ujutro. Probudim se rano, odem u školu u 7, dok se razbudim i postanem svega svjesna prođe 3 sata, onda još 3 bez problema i kod kuće sam u 1. imam vremena cijelo popodne, mogu ići u grad, učit, spavat i sve što poželim. Probudim se u 8-9, odem u školu u 1, prođu tri sata, ona druga tri jedva izdržim. dođem kući, bude 19:15. e tad više osim večere i zadaće pa spavanja nema ničega.
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Škola popodne ili ujutro???? Ujutro stalno, sto mi skroz odgovara.. A i ovo sto je icegirl rekla, kad idem popodne, izgubim cijeli dan, ovako imam cijelo popodne slobodno..
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,900
![]() | Re: Škola popodne ili ujutro???? popodne definitivno jednostavno nisam jutarnji tip...i uvijek ujutro kad je škola mi se stalno spava(pa makar spavao i 10 sati), a poslije škole također... nažalost, mi imamo svaki dan ujutro ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter | Re: Škola popodne ili ujutro???? popodne definitivno... kad sam ujutro,imam puno više vremena,ali ga slabije iskoristim jer dođem doma u 2,a učiti počnem tek navečer... kad sam popodne,za učenje imam samo 3-4 sata prije škole,al ih iskoristim do maksimuma
__________________ Mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Škola popodne ili ujutro???? i ja ![]() svakome,pa i meni se spava kad im je škola u 8,ali zato imam cijelo popodne slobodno,a kad bi mi škola bila popodne nebih imala vremena ni za izaći van,ni za ići na trening ni za visiti po forumu ![]()
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Škola popodne ili ujutro???? Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:50.

.