| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; pokušavam se sjetiti i znam da ih je bilo stvarno puno, ali mi nikak ne ide u glavu kakve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri Ima toga jaaako puno, ali nije profesor nego jedan dečko iz srednje, odgovarao latinski i prevodi, umjesto ljudski je griješiti on kaže "humano je griješiti" nije toliko smiješno ali ja se sjećam da sam se ja jako smijala ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Školski biseri Jedan moj profesor u srednjoj je 15 minuta pokušavao "popraviti" grafoskop, dok ga mi nismo pitali je li uopće uključen u struju Nije bio uključen u struju ![]() A ima hrpa bisera, što od profesora, što od učenika, ali kad nadođe, onda ću napisati ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri Jednom smo došli nasat u srednji, smrdimo po duvanu ajme majko. Profesor nas nesto zajebaje kao: mc lopata, pozdrav iz rovinja itd -.-. Jednom je bila mrtva zmija na pragu skolskih vrata (bez glave), neki napuseni likovi srolali đoku, zabili joj u vrat i zapalili lol ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Školski biseri Hahhaahha danas je bio biser.. ![]() Profesorica iz hrv: "Tko je bio glavni lik u "Zločin i kazna?" Frend iz razreda: "Ana Karenjina" ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #7 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Školski biseri Uf... Samo da se sitim.... E da, evo jedan... Jedan lik, inače vjerovatno najbolji iz engleskog u razredu, ali totalni linčina i zabušant, naravno namjerno da bi zajebava profesoricu nije ponio knjigu iz engleskog i ona ga pita: "Toni, Toni, where's your book?" A on ko iz topa odgovara: "No have a book I doesn't!" Ja san umra... ![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri ima tih pizdarija dosta, ali tko ce se sjetit..evo nesto s faxa uglavnom pricao mi jedan kolega da su na papir koji dijele asistenti da se uspisemo (ko je prisutan) zapisali "Mile Kitić" i kad je ta asistentica prozivala da je to bio lom nad lomovima..hahahhahhahah. Kao "pa di je taj decko, njega nikad nema" ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Školski biseri Sad si me podsjetio na ove s druge godine s mog faksa Na toj 2.godini imaju cure koje se zovu Ivana Brkić i još neko tako poznato ime....nisam sigurna I kad je išao potpis, treća se cura potpiše kao Severina Vučković pa su i njih dvije ostale bez potpisa ![]() A od mog brata razred je stalno bježao u srednjoj....ostane ih 4-5....i bio neki smotani profesor....i pita tko nedostaje, a oni njemu kažu nitko (što je inače kod njega palilo)....a kaže on taj puta: ma vidim da netko nedostaje I oni šta će i nabroje mu cijelu tadašnju prvu postavu Hajduka Tako da nitko ni nije mogao dobiti neopravdani poslje ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri bile sestrična i ja na predavanju iz povijesti.. i prof kaže da je autor knjige Šefko Kurtović.... i ja napisala Ševko umjesto Šefko, i kad je ona skužila da sam to napisala nismo se mogle smirit cijelo predavanje... umirale smo od smijeha... |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, skolski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:45.

Nije bio uključen u struju