Kaj su to sve tvoje provale???![]()
Ja se sjecam kad je jedna cura u mom razredu na pitanje da li u hrvatskoj postoji nuklearna elektrana odgovorila da ima i to u prečkom,![]()
Raspravljate o temi Školski biseri u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; 01. Za vrijeme II svjetskog rata poginulo je 1,700,000 mrtvih. 02. Može biti i kriva površina, ali da je ravna. ...
Kaj su to sve tvoje provale???![]()
Ja se sjecam kad je jedna cura u mom razredu na pitanje da li u hrvatskoj postoji nuklearna elektrana odgovorila da ima i to u prečkom,![]()
Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried.
pokušavam se sjetiti i znam da ih je bilo stvarno puno, ali mi nikak ne ide u glavu![]()
kakve su sve provale profesori izjavljivali, hahaha![]()
jebem ti, kad me pukne napisat ću, do tada napište vi nešto
Ima toga jaaako puno, ali nije profesor nego jedan dečko iz srednje, odgovarao latinski i prevodi, umjesto ljudski je griješiti on kaže "humano je griješiti" nije toliko smiješno ali ja se sjećam da sam se ja jako smijala![]()
Jedan moj profesor u srednjoj je 15 minuta pokušavao "popraviti" grafoskop, dok ga mi nismo pitali je li uopće uključen u strujuNije bio uključen u struju
A ima hrpa bisera, što od profesora, što od učenika, ali kad nadođe, onda ću napisati![]()
Jednom smo došli nasat u srednji, smrdimo po duvanu ajme majko.
Profesor nas nesto zajebaje kao: mc lopata, pozdrav iz rovinja itd -.-.
Jednom je bila mrtva zmija na pragu skolskih vrata (bez glave), neki napuseni likovi srolali đoku, zabili joj u vrat i zapalililol
![]()
ma ima toga, masu samo nije toliko smijesno kad se napise i kad se dozivi
Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'
Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
Hahhaahha danas je bio biser..
Profesorica iz hrv: "Tko je bio glavni lik u "Zločin i kazna?"
Frend iz razreda: "Ana Karenjina"
![]()
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
Uf... Samo da se sitim.... E da, evo jedan...
Jedan lik, inače vjerovatno najbolji iz engleskog u razredu, ali totalni linčina i zabušant, naravno namjerno da bi zajebava profesoricu nije ponio knjigu iz engleskog i ona ga pita:
"Toni, Toni, where's your book?"
A on ko iz topa odgovara: "No have a book I doesn't!"
Ja san umra...![]()
![]()
![]()
![]()
ima tih pizdarija dosta, ali tko ce se sjetit..evo nesto s faxa
uglavnom pricao mi jedan kolega da su na papir koji dijele asistenti da se uspisemo (ko je prisutan) zapisali "Mile Kitić" i kad je ta asistentica prozivala da je to bio lom nad lomovima..hahahhahhahah. Kao "pa di je taj decko, njega nikad nema"![]()
![]()
[sigpic][/sigpic]