| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; frend u osnovnoj rekao da u vrtu rastu jaja i kobasice... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 77
![]() | Re: Školski biseri najjača mi je bila profa iz matiša u osnovnoj: ''Svima ću vam dati nule, a jedinice ćete imati sigurno!'' ''Viđi mali, ako ti se ja dignem, izaći ćeš za glavu kraći kroz ova vrataaaaaaaa!'' ''Viđi mala, ako ti ja dođem, poći ćeš kući plačućiiiii!'' ''Popoviću, životinjo! Dođi da ti otkinem glavu. Mrš! Vanka! Vankaa!!!'' ''I što smo rekli, kakav može biti diedar?'' ''Može biti prav i kos,'' kaže jedan učenik, a ona će: ''Ma ko vam je to rekao da odgovorite???'' A jaka je bila i profa iz geografije ''Stavite naslov, rijeke u Hrvatskoj'', i onda se zamisli i cijeli čas gleda u prozor A profa iz tjelesnog: ''Magarci!Đubradi!!! Nećete vi mene zezati!!! Nisam ja pao na mali mozak!'' (ne, nije na mali, pao je na veliki mozak )Ma, ima još provala kol'ko oćeš, samo se ne mogu sjetiti ![]()
__________________ When god made boys, she was only joking |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-07
Poruka: 130
![]() ![]() | Re: Školski biseri Evo sad sam se sjetila jednog iz osnovne Bio je sat iz muzicke kulture, profesorica inace bila luda. I sad kaze ti ona jednom uceniku da odnese nekakvu kutiju u ucionicu i naravno ucenik je odnese i stavi pored katedre. nakon 5 min dodje ti ona u ucionicu i pocne vikati na sav glas “STA OVA PRAZNA KUTIJA RADI OVDJE” (mi svi zbunjeni samo sutimo) par sec poslje pocne histericno udarati u kutiju, nakon sto je potpuno unistila kutiju, simireno sjede na stolicu i pocne nesto pisati poslje 30 sec zbunjeno dignu glavu I upita: KOJE OVO URADIO (mi svi sutimo) A ona : HOCETE LI DA SAD SVIMA PODJELIM JEINICE (mi ponovo svi sutimo) Zenska samo pokupi svoje stvari i izadje iz ucionice Ima toga dosta o njoj ali sad se ne mogu sjetiti
__________________ ™˙·٠•●_sexy_●•٠·˙™ |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Krapina
Poruka: 1,229
![]() | Re: Školski biseri 2. razred srednje, latinski, jedan moj prijatelj pita profesoricu: Profesorice, našao sam riječ penis, a što to znači na latinskom. Tada ona,znate 2-3 minute lista po rječniku, i onda kaže: PENIS,PENIS MASCULINUM-POLUOTOK, a može i KITA ![]() |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Školski biseri Sjecam se u osnovnoj dok smo imali matematiku ,ovaj jedan iz razreda kaze profesore znate li kada je bio prvi svjetski rat?Kaze ovaj njemu to raspravljajte na zemljopisu..hahaha mi smo umrli od smijeha . Ili dok nam je profka kemije rekla ja idem doma hvata me proljev. to je bio rofl..valjali smo se po podu a ona pita sta je tu neobicno,"kao vi se niste nikad usrali".![]()
__________________ I pametni grijese |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Osijek Godina: 20
Poruka: 23
![]() | Re: Školski biseri Neka dva lika u mom razredu sjede u zadnjoj klupi i pričaju baš cijelo vrijeme, i tako iz sata u sat. Dok nisu dočekali profesora koji je šizika neki bio. Kaže prof "zadnja klupa van!!!". Dečki uzeli klupu i iznjeli je van, vratili se unutra i nastavili sa pričom... ![]() ![]() |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Školski biseri ja sam sad jedan dan umro od smijeha u skoli,imali mi higijenu(predmet)u komercijalnoj.Sad nama profesor govori o usima,i kaze on trebate svaki dan po vise puta prati jaja,ovajjj kosu...hahahaha ![]() ![]() mis mo umrli jedan lik je pao sa stolice!
__________________ I pametni grijese |
| | |
| | #99 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Školski biseri Imali čas fizike 3 razred srednje i sjedili mi u zadnjoj klupi i pricali čitavo vrijeme, kad ce nama profesorica: "Ajmo zadnja klupa na polje!!!" Nas dvojica lijepo uzesmo zadnju klupu i iznesemo je napolje ![]()
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Školski biseri bilo bi zanimljivo da to nije vec 10 forumasa napisalO ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, skolski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:48.

)

I pametni grijese