| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: DinoB nije 10 , nego 1....i to upravo onaj iznad mene.. ajd da vidim ti ostalih 9???? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Školski biseri prvi srednje. frend iz razreda se prije biologije toliko napušio da je zaspao na satu i pao sa stolice i ostao spavat na podu, a profa se sva usrala, ne dirajte ga ne dirajte ja ću pogledat ![]() ![]()
__________________ if ju vont tu bi maj frend put maj dik in yor hend movit left muvit rajt play vit mi evri dej |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-07
Poruka: 130
![]() ![]() | Re: Školski biseri Cas biologije, profesorica ispitiva i tako sjedi ona za svojim stolom i pita jednu ucenicu. Odjednom zagleda se ona u ucenicu koja je sejedila u prvoj klupi i poce komentirati kako su njene oci jako crvene, i sad pita nju profa da to nije mozda od sminke, da i sminka moze da izgubi rok trajanja, da je to stetno stavljati na oci...bla bla tako ona nama curama pametuje da su to hemikalije i da je stetno....kad se dize jedna ucenica i rece a od dima profesorice... mi svi gledamoi nju i nakon par sec svi se odvalimo smijati....jos uvijek ne znamo sta je mislila sa tim.... curi su oci bile crvene jer je prije toga plakala ![]()
__________________ ™˙·٠•●_sexy_●•٠·˙™ |
| | |
| | #105 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri joj nais sati biologije su sami za sebe parodija... profa neki dan predaje lekciju ne znam ni ja sto i pogladi tipa u prvoj klupi po glavi i on ju blijedo pogleda, a ona njemu '' Dario pa kako to reagiras trebas rec hvala profesorice bilo mi je ugodno '' mi svi pras u smijeh i ona njega opet gladi i ja umirem od smijeha i dodje meni profa i kaze '' oces da i tebe gladim '' ja sam se skoro srusila sa stolice, kasnije ne netko pricao nesto i profa kaze kad ste mi zlocesti ocete da vam dajem jedinice ili da vas gladim to se zove LUDILO a bila je pijana sto posto
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-11-07 Lokacija: Negdje između gornje Vukojebine i Pripizdine donje
Poruka: 103
![]() | Re: Školski biseri Kaže profa:neke rijeci uz sebe imaju posvojnu zamjenicu sebe ili se, kao npr.: igram se, perem se, peglam se...
__________________ jebo vladu... |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-07
Poruka: 130
![]() ![]() | Re: Školski biseri rijeci govore sve ................. ![]() Profesor fizike: doklen ucenica1: kompjutir (na casu informatike) ![]() Profesorica iz engleskog: “Pa ja nista ne kontam!” ucenica2: Čes podrijetlom iz Holandije ![]()
__________________ ™˙·٠•●_sexy_●•٠·˙™ |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,507
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri Jednom je naš profesor u srednjoj uhvatio učenika sa šalabahterom i rekao: Ako te još jednom uhvatim dobit ćeš 4. ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, skolski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:47.

I pametni grijese

i on ju blijedo pogleda, a ona njemu '' Dario pa kako to reagiras trebas rec hvala profesorice bilo mi je ugodno '' mi svi pras u smijeh i ona njega opet gladi i ja umirem od smijeha i dodje meni profa i kaze '' oces da i tebe gladim ''
jebo vladu...