Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp bile sestrična i ja na predavanju iz povijesti.. i prof kaže da je autor knjige Š...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-11-07, 19:15   #111 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-08-07
Godina: 19
Poruka: 312
daai se izdvaja iz mase
Re: Školski biseri

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
bile sestrična i ja na predavanju iz povijesti.. i prof kaže da je autor knjige Šefko Kurtović.... i ja napisala Ševko umjesto Šefko, i kad je ona skužila da sam to napisala nismo se mogle smirit cijelo predavanje... umirale smo od smijeha...
NERD!
daai je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 11:22   #112 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-11-07
Godina: 11
Poruka: 388
Ippy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ippy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ippy

hahaha prava tema za rec bin baš super
Ippy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 21:53   #113 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-07-07
Godina: 21
Poruka: 367
ldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ldeanl

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
bile sestrična i ja na predavanju iz povijesti.. i prof kaže da je autor knjige Šefko Kurtović.... i ja napisala Ševko umjesto Šefko, i kad je ona skužila da sam to napisala nismo se mogle smirit cijelo predavanje... umirale smo od smijeha...
o čemu si razmišljalal u tom trenutku

Citat:
Pravi autor: daai Pogledaj Poruke
NERD!

"legend"
opet moram obrazložit nick ---> link
ldeanl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 10:29   #114 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-11-07
Godina: 11
Poruka: 388
Ippy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ippy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ippy

1.a Osnovne Škole naravno

Znate one početke u školi, pa tako nama učiteljica kaže: Djeco, zažmirite i zamislite prekrasan svijet, jagode miriše, slapovi oko vas, zelenilo priroda... I dok smo mi to zamišljali, nakon nekoliko minute čuješ neko steže škripi nešto a jedan Mato iz razreda prdnio i stisnuo se za stolicu da bude slabije lololo. To si ni dan dans nije oprostio.
Ippy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 17:12   #115 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,173
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

U srednjoj na satu vjeronauka, nešto razgovaramo i pita profesorica jednu učenicu:
" Kad je Isus rođen? "
I sad si ova razmišlja i razmišlja pa kaže : " 31. prije Krista? Il možda 28. "

Podrapali smo se od smjeha...

Sat zemljopisa iliti geografija, profa ispitivala kartu, znači prozivala pred ploču da vidimo kako se snalazimo na karti. Ona prozove istu učenicu navedenu maloprije i pita za neku rijeku neka pokaež, a ova pokazije planinski masiv... (jbg planine su smeđe, rijeke plave )

Kako smo joj se pukli smijat, i ona još nije kužila
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 19:09   #116 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,459
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

najzesci mi je bio prof. vjeronauka u srednjoj za vrijeme usmenog: "koliko ima 12 apostola?"
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 04:13   #117 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Poruka: 5,109
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: daka Pogledaj Poruke
Jednom je naš profesor u srednjoj uhvatio učenika sa šalabahterom i rekao:
Ako te još jednom uhvatim dobit ćeš 4.
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 15:49   #118 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-12-06
Godina: 17
Poruka: 380
tucson se izdvaja iz mase

Ja iz hrvatskog imam tipa koji je uspio fulati smjenu...Kaže da nebi skužio da je fulao da nije vidio svog sina koji ide u istu skolu kako se u 1 sprema u skolu,a inace su bili suprotna smjena
Ovaj iz povijesti ocjenjuje u 11. mjesecu bilježnice i jedan lik mu uvali sportske u bilježnicu,a teksta u njoj ima pol strane,i ovaj mu da 3!!!
Moj profesor iz geografije pozdravlja s "Doviđaja" umjesto "Doviđenja"

Prva Sušačka Hrvatska Gimnazija
Rijeka
tucson je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 21:13   #119 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 418
Saitek se izdvaja iz maseSaitek se izdvaja iz maseSaitek se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Saitek

Neznam dali baš spada ovdje al ajd

Danas smo napravili sranja sam tak

PRVI SAT: Došo ucenik koji je pao razreda a išo prije s nama
DRUGI SAT:Svijetla kod ploce nisu radila jedan je mislio da nije dobro sijalica stavita i krenuo ju okretat i nakraju ju je izvadio i razbio (izletio flor iz nje)
TRECI SAT:Imali tjelesni ošli u WC uzeli wc papir i po cijeloj svlacionici. I u wc od dvorane zaštopali školjku i pjenom za kosu po ogledalu
ČETVRTI SAT:Uzeli neku sliku (sam boje pobacane) u wc kotlić ugurali i vratili onda razbili lavabo.
PETI SAT:Nisam bio
ŠESTI SAT:Nisam bio
Saitek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 10:16   #120 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-11-07
Godina: 64
Poruka: 2
imeprezime se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Saitek Pogledaj Poruke
Neznam dali baš spada ovdje al ajd

Danas smo napravili sranja sam tak

PRVI SAT: Došo ucenik koji je pao razreda a išo prije s nama
DRUGI SAT:Svijetla kod ploce nisu radila jedan je mislio da nije dobro sijalica stavita i krenuo ju okretat i nakraju ju je izvadio i razbio (izletio flor iz nje)
TRECI SAT:Imali tjelesni ošli u WC uzeli wc papir i po cijeloj svlacionici. I u wc od dvorane zaštopali školjku i pjenom za kosu po ogledalu
ČETVRTI SAT:Uzeli neku sliku (sam boje pobacane) u wc kotlić ugurali i vratili onda razbili lavabo.
PETI SAT:Nisam bio
ŠESTI SAT:Nisam bio

LOL

mi smo jednom ukrali alkohola iz kemije i zapalili klupu
imeprezime je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biseri, skolski

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114