| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp bile sestrična i ja na predavanju iz povijesti.. i prof kaže da je autor knjige Š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #113 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Školski biseri Citat:
![]() ![]() o čemu si razmišljalal u tom trenutku ![]() ![]()
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link | |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Školski biseri 1.a Osnovne Škole naravno Znate one početke u školi, pa tako nama učiteljica kaže: Djeco, zažmirite i zamislite prekrasan svijet, jagode miriše, slapovi oko vas, zelenilo priroda... I dok smo mi to zamišljali, nakon nekoliko minute čuješ neko steže škripi nešto a jedan Mato iz razreda prdnio i stisnuo se za stolicu da bude slabije lololo. To si ni dan dans nije oprostio. ![]() |
| | |
| | #115 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Školski biseri U srednjoj na satu vjeronauka, nešto razgovaramo i pita profesorica jednu učenicu: " Kad je Isus rođen? " I sad si ova razmišlja i razmišlja pa kaže : " 31. prije Krista? Il možda 28. "Podrapali smo se od smjeha... Sat zemljopisa iliti geografija, profa ispitivala kartu, znači prozivala pred ploču da vidimo kako se snalazimo na karti. Ona prozove istu učenicu navedenu maloprije i pita za neku rijeku neka pokaež, a ova pokazije planinski masiv... (jbg planine su smeđe, rijeke plave )Kako smo joj se pukli smijat, i ona još nije kužila ![]()
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Školski biseri najzesci mi je bio prof. vjeronauka u srednjoj za vrijeme usmenog: "koliko ima 12 apostola?" ![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #118 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-06 Lokacija: Otok Krk Godina: 17
Poruka: 380
![]() | Re: Školski biseri Ja iz hrvatskog imam tipa koji je uspio fulati smjenu...Kaže da nebi skužio da je fulao da nije vidio svog sina koji ide u istu skolu kako se u 1 sprema u skolu,a inace su bili suprotna smjena ![]() Ovaj iz povijesti ocjenjuje u 11. mjesecu bilježnice i jedan lik mu uvali sportske u bilježnicu,a teksta u njoj ima pol strane,i ovaj mu da 3!!! Moj profesor iz geografije pozdravlja s "Doviđaja" umjesto "Doviđenja" Prva Sušačka Hrvatska Gimnazija Rijeka ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Školski biseri Neznam dali baš spada ovdje al ajd Danas smo napravili sranja sam tak PRVI SAT: Došo ucenik koji je pao razreda a išo prije s nama DRUGI SAT:Svijetla kod ploce nisu radila jedan je mislio da nije dobro sijalica stavita i krenuo ju okretat i nakraju ju je izvadio i razbio (izletio flor iz nje) TRECI SAT:Imali tjelesni ošli u WC uzeli wc papir i po cijeloj svlacionici. I u wc od dvorane zaštopali školjku i pjenom za kosu po ogledalu ČETVRTI SAT:Uzeli neku sliku (sam boje pobacane) u wc kotlić ugurali i vratili onda razbili lavabo. PETI SAT:Nisam bio ŠESTI SAT:Nisam bio |
| | |
| | #120 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 28-11-07 Godina: 64
Poruka: 2
![]() | Re: Školski biseri Citat:
LOL ![]() ![]() ![]() ![]() mi smo jednom ukrali alkohola iz kemije i zapalili klupu | |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, skolski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:00.

---> 
"
)