| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Vatreni motor Izbaci li su nas sa fizike i poslali ravnatelju. Njega naravno nije bilo pa smo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri Citat:
![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| ||
| | |
| | #142 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-02-08 Godina: 17
Poruka: 18
![]() | Pita ućiteljica razred šta vi mislite koliko imam godina? Javi se Perica i kaže 30. Ućiteljica odgovori hvala Perice ali sam starija. Ivic:50 UĆITELJICA:BRAVO KAKO SI ZNAO IVICA:MOJ SUSJED POLU IDIOT IMA 25 Pošao mali Perica u školu plivanja,nakon nekog vremena govori instrukturu: Odoh ja kući Instruktor:u ćemu je problem Perica:nisam više žedan Zadnji Uredio daidza : 02-02-08 u 16:01. |
| | |
| | #143 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #144 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 124
![]() | Re: Školski biseri e,na zadnjoj strani svake bilježnice pišem bisere ![]() sam tren da odem po bilježnice ... dugo ste čekali. profa: za što služe šišmiši u hranidbenom lancu? ja: predaju kemiju (profesorica se preziva mišmaš). i da...oni reguliraju broj kukaca. XD i još jedan... profa: nemorate me podsjećat djeco,neću zaboraviti!! ja(šapćem): slon nikad ne zaboravlja. to je sve od danas ![]() |
| | |
| | #145 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-01-07 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 111
![]() | Re: Školski biseri Kad san bio u 2.srednje,jedan je lik gnjavio profu iz mehanike da ga pita,da je sve naučio. Čak mu je reka ˝ne pravite se glupi˝. Onda ga je ovaj izveo i da mu zadatak koji smo tek tribali učit. Ovaj nije zna i dobio je asa. Priko malog odmora je lupa glavon o zid. Zvali smo ga Cico jer je licio na onoga iz crtića cico štos.
__________________ Zinedine Zidane,heroj a ne huligan. |
| | |
| | #146 (permalink) |
| werewolf | Re: Školski biseri Profesor iz astronomske navigacije. njegova verzija oce nas-a. ![]() ''Oce nas koji na nebesima'' ''Ma koja jebe*a nebesa... postoje galaksije.....'' ''Kruh nas svagdasnji'' '' ko je reka da ja ocu jebeni kruh, ja ocu janjetinu'' ''Sveti se kraljevstvo tvoje'' ''Koje jebeno kraljevstvo...postoji jebena demokracija''
__________________ 353 315 29 49..... |
| | |
| | #147 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 471
![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri X a sicas li se ovog Lik iz skole1: I kakvi su cevapi? Lik iz skole2: Sarajevski Lik iz skole1: Debilu nisu sarajevski nego bosanski Prof: Reci mi sto se na brodu nesmi gasiti vodon Lik iz skole1: hmmm pa knjiznice naravno
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #150 (permalink) |
| butsecks | Re: Školski biseri Ulazi profesorica u razred... Osoba1: Profesorice, lipe su vam naoćale. ...profesorica skida naoćale... Osoba2: Profesorice, lipa vam je majica! ![]() ------------------------------------------------------------------- Profesor: Kako se zove pojam kad pisac opisuje nešto što će se dogoditi, tako da mi jedva čekamo sljedeće poglavlje da se to dogodi? Učenik: Horoskop! ![]()
__________________ Ja živim na slepom koloseku... Zadnji Uredio Servant : 14-04-08 u 18:17. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, skolski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:34.

29 49.....