| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; *Pogubljeni je bio osuđen na smrt. *Profesor: "Pročitajte ovo kod kuće." Učenik: "Ja imam stan." *Profesor ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 11-04-08 Godina: 22
Poruka: 161
![]() | Re: Školski biseri *Pogubljeni je bio osuđen na smrt. *Profesor: "Pročitajte ovo kod kuće." Učenik: "Ja imam stan." *Profesor biologije: "Koje su prednosti nepušača?" Učenik: "Ko ne puši,umrijet će zdraviji." *Tamo su pronašli mrtve kosture. *Profesorica srpskog: "Da ću vam kontrolni,da vas malo čujem." *Profesor matematike: "Ovaj zadatak nema rješenje, ali mi ćemo ga ipak riještiti." *Profesor engleskog: "Razlika između ove škole i ludnice je u telefonskom broju." *Ribe se dijele na vodene i morske. *Učenica odgovara istoriju i nema pojma. Profesor: "E, ovo mi stvarno moraju duplo uračunati u radni staž." *Profesorica fizičkog: "Ti, dolje, ćuti ! A ostali tišina !" *Profesor: "Imaćemo kontrolni na zaokruživanje, a za svaki zadatak imaćete 30 sekundi vremena." Učenik: "Pa za to vrijeme ne stignem riješiti ni na eci-peci-pec." *"Kontrolni će, kad već pitate, imati 150 zadataka, a svaki zadatak ce imati 2456 podzadataka." * "I da imam, ne bih vam dao, a imam." * "Od mogućih sedam zadataka, riješila sam dvanaest." * "Dijelovi elektromotora su rotor, stator i blatobran." * "Postoje četiri simptoma prehlade. Dva sam zaboravio, a dva su toliko poznata, da ih je suvišno spominjati." * "Kad posmatrate pomračenje sunca,nikad ne gledajte u Sunce. Mogu se koristiti i zatamnjene naočare, ali je potreban oprez i nikad ne smijete stajati preblizu." * "Doktori kazu da su smrtonosne bolesti najgore." *Profesorica: "Matija Korvin bio je visok, lijep, duge kovrdžave kose i bio je poznat po brojnim ljubavnim aferama." Učenica: "Isti Shaggy." *Profesor: "Ko je u to vrijeme vladao Evropom?" Učenik: "Pikatču." Profesor: "Evo tebi jedan Pikatču u dnevnik." *Profesor: "Ma ja bih vas sve strpao u mračnu sobu punu pacova i zaključao vas." Učenik: "Upravo ste opisali moju dnevnu sobu." * "Zemlje imaju različite oblike državnog uređenja. Italija ima oblik čizme." *Kroz jednu tačku moze se provući bezbroj pravih, a kroz dvije duplo više." * "Ljudi koji žive u pustinji pretežno se hrane pijeskom." *Učenik: "Bolje je 60 godina živjeti kvalitetno, nego..." Profesor: "A baš bih te htio pitati s 59 misliš li isto." *Profesor istorije: "Reci, M, M, M...jao,kako se ono zoveš?" Učenica: "Karolina." |
| | |
| | #153 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Školski biseri Danas nastavnica zapisuje u imenik i pita: (t)Koga nema? A moj frend : svi ga imamo al ja ga imam najveceg E i da mi danas pisali test i bilo maksimalno 17 bodova a ja imao 23 ![]()
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
Zadnji Uredio Sasuke : 14-04-08 u 19:55. | |
| | |
| | #154 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri danas prof. podijelila komade svima jer smo pricali i dodje njoj frend i kaze '' prof. ne moze to tako, pa trebali ste nas upozorit, to je kao da policija puca a ne kaze da ce pucat '' HAHAHAHHA ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #155 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Školski biseri Gle koliko ljudi prati temu dajte nesto i napisite ![]() A ovi koji nejdu u skolu nek napisu dok su isli u skolu sta se desavalo...
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #156 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri ili danas frend prica nesto i kaze '' joj ja bi tom liku đokicu u usta stavio da prestane srat'' ja mu kazem '' koji si ti peder '' on meni '' nisam, pa necu ja njemu pusit. on ce meni '' HAHAHA ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #157 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Školski biseri Ah , ovoga se sićan još iz osnovne Profesor iz povijesti: i, kako je taj rat završio? Učenik a...loše!----------------------------------------------------------- Profesor: ti se ne moraš bojati da ćeš dobiti kravlje ludilo, ionako imaš pileći mozak! ----------------------------------------------------------- Najdraži iz srednje: Profa: ona tako može stajati danima, tjednima, godinama, pa čak i mjesecima... ------------------------------------------------------------- Koja je tema pjesme Albatros? Krivolov!
__________________ |
| | |
| | #158 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 75
![]() | Re: Školski biseri Evo neki iz našeg razreda!!! Pita profesor iz biologije koja je razlika između jednojačanih i dvojajčanih blizanaca, a ovaj koji odgovara ko iz topa veli: jednojajčani blizanci imaju jedno jaje, a dvojajčani dva.
__________________ Manus manum lavat. Zadnji Uredio luigi752 : 15-04-08 u 20:30. |
| | |
| | #159 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 75
![]() | Re: Školski biseri E ljudi! Sjetil sam se još jednog! Kod nas u razredu 99% ljudi navija za Dinamo, a naš razrednik je iz Dalmacije pa navija za hajduk.... I stalno padaju neke fore, ali ova je najbolja koju sam čuo... Ovako, jedan frend iz razreda je imao majicu od dinama i zeza on razrednika kak to hajduku baš i ne ide, a ovaj pročita kaj to piše na njegovoj majici i veli: što ti to piše? dinamo? Aha! To je ono malo na biciklu što se vrti!!!
__________________ Manus manum lavat. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, skolski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:04.

29 49.....

a...loše!