| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; E ljudi! Sjetil sam se još jednog! Kod nas u razredu 99% ljudi navija za Dinamo, a naš razrednik je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 76
![]() | Re: Školski biseri E ljudi! Sjetil sam se još jednog! Kod nas u razredu 99% ljudi navija za Dinamo, a naš razrednik je iz Dalmacije pa navija za hajduk.... I stalno padaju neke fore, ali ova je najbolja koju sam čuo... Ovako, jedan frend iz razreda je imao majicu od dinama i zeza on razrednika kak to hajduku baš i ne ide, a ovaj pročita kaj to piše na njegovoj majici i veli: što ti to piše? dinamo? Aha! To je ono malo na biciklu što se vrti!!!
__________________ Manus manum lavat. |
| | |
| | #163 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Školski biseri Dolazi kod nas Miro Gavaran u školu i pricamo mi s raskom o njemu i uvjek se nest novo dodavalo Miro Sokol, Labud... I jedan lik (ima strogi ukor) dode do njega i pita znate li vi sto sam ja postigo u zivotu, ja imam strogi ukor (lik gleda u njega jel normalan). |
| | |
| | #164 (permalink) |
![]() | Re: Školski biseri Sjetio sam se još jednog bisera s biologije! Pita profesor: Koja tekućina se nalazi u međustaničnim prostorima? Učenik:Neznam. Profesor: Koja tekućina je unutar stanice? Učenik: Citosol. Profesor: Točno. Ako je unutar stanice voda onda je i izvan stanice voda. Što je onda u međustaničnom prostoru? Učenik:Voda. I onda počne cijeli razred krepavati od smjeha...
| | |
| | #165 (permalink) |
![]() | Re: Školski biseri ...i još jedan, i to opet s biologije... bio je sedmi sat i svi umorni... u razredu sve mirno, što je jako netipično za naš razred.. i profesor nešto predaje na pp prezentaciji i dođe do slike gdje je jedan spermić, a oko njega nigdje nikoga... i pita profesor: Što je ovo?, a jedan naš učenik odgovori: USAMLJENI JAHAČ!
| | |
| | #166 (permalink) |
![]() | Re: Školski biseri ...sorry kaj pišem svaki post posebno, ali kad mi nisu svi odma pali na pamet... ovaj je s povijesti... pita profesorica: Što je učinio Spartak? -Okupio je bandu i dignuo ustanak... (i normalno svi u smjeh...)
| | |
| | #168 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 28
Poruka: 212
![]() | Re: Školski biseri evo jedan dobar video o štreberu!!
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! Zadnji Uredio Nowhereman : 18-04-08 u 16:25. |
| | |
| | #169 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-03-08 Godina: 20
Poruka: 127
![]() | Re: Školski biseri hehe na fakultetu profesorica objašnjava višestruke integrale i uzela je za primjer kuglu i pita jednog nezainteresiranog studenta: kolega što bi vi rekli kad vidite ovu kuglu???; a kolega onak nekak ushićeno, razdragano ko iz topa izvali: VAU, VIDI KUGLA.... mi ostali smo legli... |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, skolski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:44.