Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; a dok je mene profesor iz matematike pitao i dobio sam jedan i veli on "sjedi drvo na drvo&...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-04-08, 18:19   #171 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-04-08
Poruka: 7
kakan se izdvaja iz mase
Re: Školski biseri

a dok je mene profesor iz matematike pitao i dobio sam jedan i veli on "sjedi drvo na drvo" i on se sjedne mi smo svi pukli od smijeha
kakan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 10:38   #172 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-12-07
Godina: 18
Poruka: 1,199
ribery se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: djubre Pogledaj Poruke
kod mene u srednjoj je jedan lik fakat prespavao 4 godine u zadnjoj klupi i ovaj koji sjedi pored njega ga je u sred hrvatskog dok smo mi u tisini kao citali neki tekst,probudio i reko mu "reci kisik" i frajer ko iz topa KISIK!!!!Mi smo popadali sa stolaca.
jedanput pod povijest je profa pitala jednog lika da procita nesto iz knjige i ovaj je reko kak nema knjigu pa je profa rekla da mu ovaj pokraj njega posudi ali je lik rekao NECU i na to je ovaj bez knjige rekao "znam ja,to je zato sto sam bijelac" i poceo se duriti.Profa nije mogla vjerovati
Znam za ote scene,bila kod mene jedna učenica,koja je 24 sata slušala glazbu.Mi ti jednom imamo vjeronauk,i profa.pita "Tko je bio Isus Krist?
-jedan joj frajer kaže,reci"Svinja"kada je ova izvalila na glas svinja,a profa.pogleda u nju, mi smo ležali po klupama od smijeha...
ribery je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 10:51   #173 (permalink)
prof. Foruma

Da vidiš naše profe.sada iz knjigovodstva.
Jednom ja odgovaram i pita ona mene,kada počoše njezine poznate scene,triput zaredom isto pitanje.
Pita mene prvi put što je Materijalno Knjigovodstvo?-ja dgovrim sve kak treba,ona nešto zapisa kada ponovno što je onda mat.Knjigovodstvo,ja ponovno rečem.I veli zadnje pitanje reci ti meni što je to Materjalno Knjigovodstvo?
-kada je cijeli razred pukao u smjeh,a ja se njoj smijem u facu,a ona što je najjače ništa nekuži...
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 15:20   #174 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: ribery Pogledaj Poruke
Da vidiš naše profe.sada iz knjigovodstva.
Jednom ja odgovaram i pita ona mene,kada počoše njezine poznate scene,triput zaredom isto pitanje.
Pita mene prvi put što je Materijalno Knjigovodstvo?-ja dgovrim sve kak treba,ona nešto zapisa kada ponovno što je onda mat.Knjigovodstvo,ja ponovno rečem.I veli zadnje pitanje reci ti meni što je to Materjalno Knjigovodstvo?
-kada je cijeli razred pukao u smjeh,a ja se njoj smijem u facu,a ona što je najjače ništa nekuži...
Dobro i sto je to Materijalno Knjigovodstvo ?
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 20:09   #175 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-04-08
Poruka: 60
Luj XIV se izdvaja iz mase

Kada sam išao u 6. razred jedan moj kolega je reko učiteljici iz tehničkog: " Učiteljice , Ričko(jedan tip) se plače , dajte mu cec!!!
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 16:16   #176 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-03-08
Godina: 20
Poruka: 126
mirekk se izdvaja iz mase

jedna kolegica odgovara geografiju..., iza nje je karta europe,... i pita nju profa : ajde mi pokaži hrvatsku na ovoj karti.???

a veli kolegica: Je pa za to ste mi trebali objesiti kartu hrvatske, a ne europe....
mirekk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 16:53   #177 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

frendica odgovarajuci zemljopis: bura je suh i vlažan vjetar.
frend odgovarajuci biologiju: ptice imaju zube, na sto se drugi koji je odgovara s njim nadoveze: neke imaju

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 20:17   #178 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
frendica odgovarajuci zemljopis: bura je suh i vlažan vjetar.
frend odgovarajuci biologiju: ptice imaju zube, na sto se drugi koji je odgovara s njim nadoveze: neke imaju
Ovaj drugi je dobar,neke imaju
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 00:35   #179 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

na fizici pita profesorica zensku do mene u čemu mjrimo magletsku indukciju? ja joj sapnem teslima, a ona ka iz topa nestleima! :valjane

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 06:15   #180 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-05-08
Poruka: 23
Majkus se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Majkus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Majkus

Nikad više ne zaboravim svoju dogodovštinu,davno je to bilo..ali sjećam se ko da je jučer bilo.
Uglavnom,bio sam 1. srednje negdje taman početak škole,i bio sam redar...
Imali smo matematiku i profa je bila dobra riba stvarno šta je je ....
I sad,svi prozori su bili otvoreni a njoj je bilo zima i kaže ona "Redari zatvorite prozore" mi ništa...ona opet "Redari zatvorite prozore "a mi ništa,ugl. potražila ona u dnevniku redare i kaže ti ona meni "daj zatvori prozore vidiš da mi puše" a moja spontana reakcija na to je bila "pušite i vi njemu".
MAJKE MI,NISAM TAKO MISLIO KAKO JE ISPALO..
Nemoram Vam ni govoriti šta je bilo dalje....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biseri, skolski

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114