| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; a dok je mene profesor iz matematike pitao i dobio sam jedan i veli on "sjedi drvo na drvo&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #172 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,199
![]() | Re: Školski biseri Citat:
-jedan joj frajer kaže,reci"Svinja"kada je ova izvalila na glas svinja,a profa.pogleda u nju, mi smo ležali po klupama od smijeha... ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #173 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,199
![]() | Re: Školski biseri Da vidiš naše profe.sada iz knjigovodstva. Jednom ja odgovaram i pita ona mene,kada počoše njezine poznate scene,triput zaredom isto pitanje. Pita mene prvi put što je Materijalno Knjigovodstvo?-ja dgovrim sve kak treba,ona nešto zapisa kada ponovno što je onda mat.Knjigovodstvo,ja ponovno rečem.I veli zadnje pitanje reci ti meni što je to Materjalno Knjigovodstvo?-kada je cijeli razred pukao u smjeh,a ja se njoj smijem u facu,a ona što je najjače ništa nekuži... ![]() ![]() |
| | |
| | #174 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri Citat:
![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #176 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-03-08 Godina: 20
Poruka: 126
![]() | Re: Školski biseri jedna kolegica odgovara geografiju..., iza nje je karta europe,... i pita nju profa : ajde mi pokaži hrvatsku na ovoj karti.??? a veli kolegica: Je pa za to ste mi trebali objesiti kartu hrvatske, a ne europe.... |
| | |
| | #177 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri frendica odgovarajuci zemljopis: bura je suh i vlažan vjetar. frend odgovarajuci biologiju: ptice imaju zube, na sto se drugi koji je odgovara s njim nadoveze: neke imaju
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #179 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri na fizici pita profesorica zensku do mene u čemu mjrimo magletsku indukciju? ja joj sapnem teslima, a ona ka iz topa nestleima! :valjane
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #180 (permalink) |
| Starter | Re: Školski biseri Nikad više ne zaboravim svoju dogodovštinu,davno je to bilo..ali sjećam se ko da je jučer bilo. Uglavnom,bio sam 1. srednje negdje taman početak škole,i bio sam redar... Imali smo matematiku i profa je bila dobra riba stvarno šta je je .... ![]() I sad,svi prozori su bili otvoreni a njoj je bilo zima i kaže ona "Redari zatvorite prozore" mi ništa...ona opet "Redari zatvorite prozore "a mi ništa,ugl. potražila ona u dnevniku redare i kaže ti ona meni "daj zatvori prozore vidiš da mi puše" a moja spontana reakcija na to je bila "pušite i vi njemu". ![]() MAJKE MI,NISAM TAKO MISLIO KAKO JE ISPALO.. ![]() Nemoram Vam ni govoriti šta je bilo dalje.... ![]()
__________________ Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, skolski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:49.

dgovrim sve kak treba,ona nešto zapisa kada ponovno što je onda mat.Knjigovodstvo,ja ponovno rečem.I veli zadnje pitanje reci ti meni što je to Materjalno Knjigovodstvo?