| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; Imamo jednog profesora iz matematike koji nam stalno prigovara zašto smo u cipelama i zašto ne nosimo papuče. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #181 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 71
![]() | Re: Školski biseri Imamo jednog profesora iz matematike koji nam stalno prigovara zašto smo u cipelama i zašto ne nosimo papuče. I baš jučer smo imali matematiku i odgovara jedan pred pločom i nezna rješiti zadatak (i normalno ima cipele a ne papuče), kad mu profesor kaže: TO SAD NEZNAŠ RIJEŠITI ZATO ŠTO NE NOSIŠ PAPUČE!!! A mi svi dole po podu ležimo i smijemo se ko....
__________________ Manus manum lavat. |
| | |
| | #182 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 829
![]() | Re: Školski biseri Citat:
-Mačka ko iz topa "ALPE"..... Kada se toga sjetim i danas se uvjek tome nasmijem. ![]() | |
| | |
| | #183 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri Mi na kemiji i prof. dijelio neke periodne sustava na kartoncicima. Dao samo nekima jer nije imao dovoljno i sad kaze jedna cura '' prof. dajte i meni '' a on njoj pokaze sipak onako rukom i na kraju sata dodje ona do prof. i kaze '' profesore dajte mi ga '' a on njoj '' necu '' a ona njemu '' a onda mi ga barem pokazite '' HAHAHAHAHA umirem i sad AHHAHAHAHAHAHA JAOOO HAHAHAH
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #184 (permalink) | |
![]() | Re: Školski biseri Citat:
| |
| | |
| | #185 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Školski biseri U osnovnoj profa iz fizike : koji zakon vlada u ovoj učionici ? - ZAKON JAČEG Iz povjesti prof pita ko zna nekog diktatora Ovaj jedan kaj je bio u ludnici : VI profesorice, vi diktirate, a ja pišem ![]() Pita prof. iz kemije : Što je metan? Ovaj 1: Neznam. Ovaj drugi če š čuti? (prdne) to ti je metan |
| | |
| | #186 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 09-05-08
Poruka: 16
![]() | Evo par iz moje osnovne!!! Pijavice dišu škrgama!!! Šesti korjen iz jedan je četiri!!! SAD je čitano seade!!! Aljaska je u njemačkoj!!! itd. Citat:
zakon si lik!!! zakon si!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Live or die!!! Make your choice!!! Zadnji Uredio daidza : 15-05-08 u 19:18. | |
| | |
| | #187 (permalink) |
![]() | Re: Školski biseri Jednom slučajno na tjelesnom profa. se zajebava s nama,još u osnovnoj i pita slučajno neka dva lika bezveze,Koja rijeka teče ispod savskog mosta? -Likovi zbunjeni pa pogledaše u profu.i jedno par minuta razmišljaju,pa jedan nakon toga kaže,da nije Sava... mi smo popadali,ja sam se smija cijeli sat,a profa se valjao od smijeha....kada se toga i dan danas sjetim umirem od smjeha..... ![]() ![]() |
| | |
| | #188 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: iz šume Blairwitch...
Poruka: 1,126
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri pitala prof. na satu: "koga nema?" (misleći ko nije na satu) kaže jedan dečko: "svi ga imamo.." ![]()
__________________ ...ah što volim ovaj režim, plaća ide, a ja ležim... |
| | |
| | #189 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 71
![]() | Re: Školski biseri Evo par friških z mojeg razreda: Rješavamo neke zadatke z matematike s ponuđenim odgovorima jer bumo takve pisali u testu. I kaže jedan: "Ja već vidim da je odgovor A" A kaže profa njemu:"Ja već vidim da buš ti dobil 1" Na geografiji: "Mi se smijemo z Slovenci, a imaju najbolje švicarske čokolade." I najbolji u posljednjih mjesec dana: Piše profa po ploči i slomi mu se kreda pa veli: "Vidiš.. tehnologija..." Mi smo svi ležali dole....
__________________ Manus manum lavat. |
| | |
| | #190 (permalink) |
| Starter | Re: Školski biseri moja profa je sama po sebi biser: stalno ruž uredno razmaže po zubima, remen je visoko a hlače pale prenisko (da je mlada bilo bi super al je stara), stalno govori neke "smješne" fore kojima se nitko ne smije osim nje (sama sebi) ![]()
__________________ tko visoko leti, nisko pada |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, skolski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:44.

š čuti? (prdne) to ti je metan