Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; Imamo jednog profesora iz matematike koji nam stalno prigovara zašto smo u cipelama i zašto ne nosimo papuče. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-05-08, 09:06   #181 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 71
luigi752 se izdvaja iz mase
Re: Školski biseri

Imamo jednog profesora iz matematike koji nam stalno prigovara zašto smo u cipelama i zašto ne nosimo papuče. I baš jučer smo imali matematiku i odgovara jedan pred pločom i nezna rješiti zadatak (i normalno ima cipele a ne papuče), kad mu profesor kaže: TO SAD NEZNAŠ RIJEŠITI ZATO ŠTO NE NOSIŠ PAPUČE!!! A mi svi dole po podu ležimo i smijemo se ko....
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 11:45   #182 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 829
ribery se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: luigi752 Pogledaj Poruke
Imamo jednog profesora iz matematike koji nam stalno prigovara zašto smo u cipelama i zašto ne nosimo papuče. I baš jučer smo imali matematiku i odgovara jedan pred pločom i nezna rješiti zadatak (i normalno ima cipele a ne papuče), kad mu profesor kaže: TO SAD NEZNAŠ RIJEŠITI ZATO ŠTO NE NOSIŠ PAPUČE!!! A mi svi dole po podu ležimo i smijemo se ko....
Samnom je u osnovnu išlo stravično zaostalih đaka,a inače bio jedan prof.iz Zemljopisa,a on je volio kada izađi netko od njih odgovarat,pa ih onda on sprdaj.....pitao jednom jednu curu,koje je najveći vrh na svijetu?
-Mačka ko iz topa "ALPE".....
Kada se toga sjetim i danas se uvjek tome nasmijem.
ribery je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 11:51   #183 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,861
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Mi na kemiji i prof. dijelio neke periodne sustava na kartoncicima. Dao samo nekima jer nije imao dovoljno i sad kaze jedna cura '' prof. dajte i meni '' a on njoj pokaze sipak onako rukom i na kraju sata dodje ona do prof. i kaze '' profesore dajte mi ga '' a on njoj '' necu '' a ona njemu '' a onda mi ga barem pokazite '' HAHAHAHAHA umirem i sad AHHAHAHAHAHAHA JAOOO HAHAHAH
Moja malenkost je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 11:53   #184 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: Moja malenkost Pogledaj Poruke
Mi na kemiji i prof. dijelio neke periodne sustava na kartoncicima. Dao samo nekima jer nije imao dovoljno i sad kaze jedna cura '' prof. dajte i meni '' a on njoj pokaze sipak onako rukom i na kraju sata dodje ona do prof. i kaze '' profesore dajte mi ga '' a on njoj '' necu '' a ona njemu '' a onda mi ga barem pokazite '' HAHAHAHAHA umirem i sad AHHAHAHAHAHAHA JAOOO HAHAHAH
Ovaj je dobar....
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 10:05   #185 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,124
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

U osnovnoj profa iz fizike : koji zakon vlada u ovoj učionici ?
- ZAKON JAČEG

Iz povjesti prof pita ko zna nekog diktatora
Ovaj jedan kaj je bio u ludnici : VI profesorice, vi diktirate, a ja pišem

Pita prof. iz kemije : Što je metan?
Ovaj 1: Neznam.
Ovaj drugi če š čuti? (prdne) to ti je metan
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 22:17   #186 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-05-08
Poruka: 16
Sexy horse se izdvaja iz mase
Evo par iz moje osnovne!!!

Pijavice dišu škrgama!!!
Šesti korjen iz jedan je četiri!!!
SAD je čitano seade!!!
Aljaska je u njemačkoj!!!
itd.

Citat:
Pravi autor: mirekk Pogledaj Poruke
hehe
na fakultetu profesorica objašnjava višestruke integrale i uzela je za primjer kuglu i pita jednog nezainteresiranog studenta: kolega što bi vi rekli kad vidite ovu kuglu???;

a kolega onak nekak ushićeno, razdragano ko iz topa izvali: VAU, VIDI KUGLA.... mi ostali smo legli...

zakon si lik!!! zakon si!!!!!!!!

Zadnji Uredio daidza : 15-05-08 u 19:18.
Sexy horse je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 13:56   #187 (permalink)
Uvaženi forumas

Jednom slučajno na tjelesnom profa. se zajebava s nama,još u osnovnoj i pita slučajno neka dva lika bezveze,Koja rijeka teče ispod savskog mosta?
-Likovi zbunjeni pa pogledaše u profu.i jedno par minuta razmišljaju,pa jedan nakon toga kaže,da nije Sava...
mi smo popadali,ja sam se smija cijeli sat,a profa se valjao od smijeha....kada se toga i dan danas sjetim umirem od smjeha.....
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 19:46   #188 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-07
Poruka: 1,126
Mazda890 se izdvaja iz maseMazda890 se izdvaja iz maseMazda890 se izdvaja iz maseMazda890 se izdvaja iz mase

pitala prof. na satu: "koga nema?" (misleći ko nije na satu)
kaže jedan dečko: "svi ga imamo.."
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 08:12   #189 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 71
luigi752 se izdvaja iz mase

Evo par friških z mojeg razreda:

Rješavamo neke zadatke z matematike s ponuđenim odgovorima jer bumo takve pisali u testu.
I kaže jedan: "Ja već vidim da je odgovor A"
A kaže profa njemu:"Ja već vidim da buš ti dobil 1"

Na geografiji: "Mi se smijemo z Slovenci, a imaju najbolje švicarske čokolade."

I najbolji u posljednjih mjesec dana:
Piše profa po ploči i slomi mu se kreda pa veli: "Vidiš.. tehnologija..." Mi smo svi ležali dole....
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 08:39   #190 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-04-08
Poruka: 44
fcjan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fcjan

moja profa je sama po sebi biser: stalno ruž uredno razmaže po zubima, remen je visoko a hlače pale prenisko (da je mlada bilo bi super al je stara), stalno govori neke "smješne" fore kojima se nitko ne smije osim nje (sama sebi)
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biseri, skolski

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108