Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; Ima sam jednog like u razredu koji je imao dugu kosu, a onda se ošišao i zalickao, dođe ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-10-06, 15:34   #11 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan
Re: Školski biseri

Ima sam jednog like u razredu koji je imao dugu kosu, a onda se ošišao i zalickao, dođe na sat i profesor mu kaže:

Prije si izgledao kao lijepa djevojčica, a sada kao ružan mladić. :čekić :čekić :čekić
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 15:52   #12 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,468
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

hahahha sad si me podsjetio na nesto..

jucer mi u predavaoni, neki lik stalno priča i sad profesor kaže: "kolegice dođite tu gore sjesti, pardon kolega" (ima dugacku kosu a vec mu se jednom dogodilo da su ga zamjenili za zensko)

slay je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 16:02   #13 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Evo jednog primjera kako ja prvo kažem, a onda razmislim što sam to rekla

Na 1.godini faksa, pita profesorica iz matematike tko zna riješiti neki zadatak....i meni više pun k**** rješavanja, a nitko se drugi ne javlja Ja kažem: Vi Profesorica se smješka i kaže: Osim mene? Ja kažem vaša seka (seka joj isto predaje na faksu matematiku) Ona se već smije i pita: Osim mene i moje seke? A ja ko iz topa: Pa zar vam i mama predaje matematiku? Žena se nije prestala smijati 15 minuta A zamislite da joj je mama bila mrtva ili bilo šta drugo Ali otad me ta žena jednostavno obožavala I dok su se drugi patili s njenim ispitom, ja sam prolazila "na lijepe oči"
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 16:31   #14 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

A ovo me sad podsjetilo na nešto D

Imali smo jedong kralja u razredu koji je imao problema sa vidom (nosio je naočale i oći su mu išle lijevo-desno). Zove ga nastavnica is geografije na ploču (zvali smo je lozina), lik nezna ništa i ona mu na kraju kaže: "Nisi učio. Mislio si da ćeš proć na temelju lijepih oči".

Jednom je zvala još jednog lika na ploču koji je imao zapisano po ruci, i dok ona njega ispituje on gleda u ruku, ona je to primjetila i pita ga: "Tadićuuuuuuu, što je tooo?". Lol nisam jače zavario od onda.

Zadnji Uredio ice : 19-10-06 u 16:37.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-10-06, 07:13   #15 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

A jedan dečko što je išao samnom u razred pod testom iz psihologije stalno onako očito gledao u ruku pa u profesora, u ruku pa u profesora...i prof ga pita: šta ti piše to na ruci, on kaže ništa....opet profesor pita, on kaže ništa.....nakon što je treći put prof pitao i dobio isti odgovor, kaže mu da pokaže ruku....i ovaj mu pokaže a na dlanu piše NIŠTA I profesor se sam opalio smijati
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-10-06, 14:44   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 224
keky_98 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku keky_98

u cetvrtom razredu srednje svi smo se grebali za ocjenu vise zbog bodova za faks....i dosla na red matematika kod jednog opaljenog profesora i mi ga opkolili da nam povisi ocjene...jadnik onako iznerviran se izderao: PA NEMOGU VAS SAD SVE NATEGNUTI...a mislio je reci da nam nemoze ocjene nategnuti....bilo je smijeha....

kod istog profesora kad smo pisali ispit, on bi dao onome u prvoj klupi hrpu ispita pa bi ovaj slao dalje....i tako je jednom umisto da kaze 'nek ovaj ispit primi kolegica na kraju' rekao 'neka ga primi kolegica do kraja'....
keky_98 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-10-06, 21:15   #17 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

legendarna špreha koju vjerojatno svi znaju,al mi smo je stalno upotrebljavali u srednjoj. kako smo bili muški razred,svako profesorovo pitanje-"redari,koga nema?", na početku sata nije moglo proći bez odgovora-"svi ga imamo"
Odgovori sa citatom
Star 20-10-06, 21:44   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

A svaki dan se svi smijemo ko budale ali se nemrem sada ničeg sjetiti... e da u prvom razredu pita profa iz engleskog lekciju customs i nesto neznam i kaze liku ajd ti ćeš mi odgovarati customs a drugi lik kaze profesorice jel west coast customs ?
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-10-06, 23:29   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Evo sjetio sam se jos jednog, ovaj je fresh novi iz srijede : imam cigana u razredu(nemam nista protiv njih) i sad on voli malo zajebavati i kaze liku cuj jel ti mama zna da si peder a ovaj njemu a jel tebi mama zna da si cigan ?
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-10-06, 14:40   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 224
keky_98 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku keky_98

Citat:
Pravi autor: ludiabra Pogledaj Poruke
Evo sjetio sam se jos jednog, ovaj je fresh novi iz srijede : imam cigana u razredu(nemam nista protiv njih) i sad on voli malo zajebavati i kaze liku cuj jel ti mama zna da si peder a ovaj njemu a jel tebi mama zna da si cigan ?
brutalno......
keky_98 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biseri, skolski

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108