Stranica 2 od 38 PrvoPrvo 123456712 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 379
Like Tree2Likes

Školski biseri

Raspravljate o temi Školski biseri u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; Sad si me podsjetio na ove s druge godine s mog faksa Na toj 2.godini imaju cure koje se zovu ...

Akademik Foruma
    Datum registracije
    08-10-05
    Poruka
    6,451
    Liked
    3 times

Re: Školski biseri

Sad si me podsjetio na ove s druge godine s mog faksa Na toj 2.godini imaju cure koje se zovu Ivana Brkić i još neko tako poznato ime....nisam sigurna I kad je išao potpis, treća se cura potpiše kao Severina Vučković pa su i njih dvije ostale bez potpisa

A od mog brata razred je stalno bježao u srednjoj....ostane ih 4-5....i bio neki smotani profesor....i pita tko nedostaje, a oni njemu kažu nitko (što je inače kod njega palilo)....a kaže on taj puta: ma vidim da netko nedostaje I oni šta će i nabroje mu cijelu tadašnju prvu postavu Hajduka Tako da nitko ni nije mogao dobiti neopravdani poslje

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

bile sestrična i ja na predavanju iz povijesti.. i prof kaže da je autor knjige Šefko Kurtović.... i ja napisala Ševko umjesto Šefko, i kad je ona skužila da sam to napisala nismo se mogle smirit cijelo predavanje... umirale smo od smijeha...

ice
    ice je offline
    Banned
    Datum registracije
    17-07-06
    Starost
    22
    Poruka
    3,394
    Liked
    1 times

Ima sam jednog like u razredu koji je imao dugu kosu, a onda se ošišao i zalickao, dođe na sat i profesor mu kaže:

Prije si izgledao kao lijepa djevojčica, a sada kao ružan mladić. :čekić :čekić :čekić

Najveći Car Foruma
    Datum registracije
    11-11-05
    Poruka
    15,332
    Liked
    12 times

hahahha sad si me podsjetio na nesto..

jucer mi u predavaoni, neki lik stalno priča i sad profesor kaže: "kolegice dođite tu gore sjesti, pardon kolega" (ima dugacku kosu a vec mu se jednom dogodilo da su ga zamjenili za zensko)
    [sigpic][/sigpic]

Akademik Foruma
    Datum registracije
    08-10-05
    Poruka
    6,451
    Liked
    3 times

Evo jednog primjera kako ja prvo kažem, a onda razmislim što sam to rekla

Na 1.godini faksa, pita profesorica iz matematike tko zna riješiti neki zadatak....i meni više pun k**** rješavanja, a nitko se drugi ne javlja Ja kažem: Vi Profesorica se smješka i kaže: Osim mene? Ja kažem vaša seka (seka joj isto predaje na faksu matematiku) Ona se već smije i pita: Osim mene i moje seke? A ja ko iz topa: Pa zar vam i mama predaje matematiku? Žena se nije prestala smijati 15 minuta A zamislite da joj je mama bila mrtva ili bilo šta drugo Ali otad me ta žena jednostavno obožavala I dok su se drugi patili s njenim ispitom, ja sam prolazila "na lijepe oči"

ice
    ice je offline
    Banned
    Datum registracije
    17-07-06
    Starost
    22
    Poruka
    3,394
    Liked
    1 times

A ovo me sad podsjetilo na nešto D

Imali smo jedong kralja u razredu koji je imao problema sa vidom (nosio je naočale i oći su mu išle lijevo-desno). Zove ga nastavnica is geografije na ploču (zvali smo je lozina), lik nezna ništa i ona mu na kraju kaže: "Nisi učio. Mislio si da ćeš proć na temelju lijepih oči".

Jednom je zvala još jednog lika na ploču koji je imao zapisano po ruci, i dok ona njega ispituje on gleda u ruku, ona je to primjetila i pita ga: "Tadićuuuuuuu, što je tooo?". Lol nisam jače zavario od onda.
    Zadnji Uredio ice : 19-10-06 u 17:37

Akademik Foruma
    Datum registracije
    08-10-05
    Poruka
    6,451
    Liked
    3 times

A jedan dečko što je išao samnom u razred pod testom iz psihologije stalno onako očito gledao u ruku pa u profesora, u ruku pa u profesora...i prof ga pita: šta ti piše to na ruci, on kaže ništa....opet profesor pita, on kaže ništa.....nakon što je treći put prof pitao i dobio isti odgovor, kaže mu da pokaže ruku....i ovaj mu pokaže a na dlanu piše NIŠTA I profesor se sam opalio smijati

Uvaženi forumas Avatar od korisnika keky_98
    Datum registracije
    25-02-06
    Poruka
    879
    Liked
    1 times

u cetvrtom razredu srednje svi smo se grebali za ocjenu vise zbog bodova za faks....i dosla na red matematika kod jednog opaljenog profesora i mi ga opkolili da nam povisi ocjene...jadnik onako iznerviran se izderao: PA NEMOGU VAS SAD SVE NATEGNUTI...a mislio je reci da nam nemoze ocjene nategnuti....bilo je smijeha....

kod istog profesora kad smo pisali ispit, on bi dao onome u prvoj klupi hrpu ispita pa bi ovaj slao dalje....i tako je jednom umisto da kaze 'nek ovaj ispit primi kolegica na kraju' rekao 'neka ga primi kolegica do kraja'....

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

legendarna špreha koju vjerojatno svi znaju,al mi smo je stalno upotrebljavali u srednjoj. kako smo bili muški razred,svako profesorovo pitanje-"redari,koga nema?", na početku sata nije moglo proći bez odgovora-"svi ga imamo"

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika ludiabra
    Datum registracije
    18-11-05
    Poruka
    2,363
    Liked
    2 times

A svaki dan se svi smijemo ko budale ali se nemrem sada ničeg sjetiti... e da u prvom razredu pita profa iz engleskog lekciju customs i nesto neznam i kaze liku ajd ti ćeš mi odgovarati customs a drugi lik kaze profesorice jel west coast customs ?

Lajkaj nas na Facebooku