| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; Ima sam jednog like u razredu koji je imao dugu kosu, a onda se ošišao i zalickao, dođe ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri Ima sam jednog like u razredu koji je imao dugu kosu, a onda se ošišao i zalickao, dođe na sat i profesor mu kaže: Prije si izgledao kao lijepa djevojčica, a sada kao ružan mladić. :čekić :čekić :čekić |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,468
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri hahahha sad si me podsjetio na nesto.. jucer mi u predavaoni, neki lik stalno priča i sad profesor kaže: "kolegice dođite tu gore sjesti, pardon kolega" (ima dugacku kosu a vec mu se jednom dogodilo da su ga zamjenili za zensko) ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Školski biseri Evo jednog primjera kako ja prvo kažem, a onda razmislim što sam to rekla ![]() Na 1.godini faksa, pita profesorica iz matematike tko zna riješiti neki zadatak....i meni više pun k**** rješavanja, a nitko se drugi ne javlja Ja kažem: Vi Profesorica se smješka i kaže: Osim mene? Ja kažem vaša seka (seka joj isto predaje na faksu matematiku) Ona se već smije i pita: Osim mene i moje seke? A ja ko iz topa: Pa zar vam i mama predaje matematiku? Žena se nije prestala smijati 15 minuta A zamislite da joj je mama bila mrtva ili bilo šta drugo Ali otad me ta žena jednostavno obožavala I dok su se drugi patili s njenim ispitom, ja sam prolazila "na lijepe oči" ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri A ovo me sad podsjetilo na nešto D![]() ![]() ![]() ![]() Imali smo jedong kralja u razredu koji je imao problema sa vidom (nosio je naočale i oći su mu išle lijevo-desno). Zove ga nastavnica is geografije na ploču (zvali smo je lozina), lik nezna ništa i ona mu na kraju kaže: "Nisi učio. Mislio si da ćeš proć na temelju lijepih oči". Jednom je zvala još jednog lika na ploču koji je imao zapisano po ruci, i dok ona njega ispituje on gleda u ruku, ona je to primjetila i pita ga: "Tadićuuuuuuu, što je tooo?". Lol nisam jače zavario od onda. Zadnji Uredio ice : 19-10-06 u 16:37. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Školski biseri A jedan dečko što je išao samnom u razred pod testom iz psihologije stalno onako očito gledao u ruku pa u profesora, u ruku pa u profesora...i prof ga pita: šta ti piše to na ruci, on kaže ništa....opet profesor pita, on kaže ništa.....nakon što je treći put prof pitao i dobio isti odgovor, kaže mu da pokaže ruku....i ovaj mu pokaže a na dlanu piše NIŠTA I profesor se sam opalio smijati ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Školski biseri u cetvrtom razredu srednje svi smo se grebali za ocjenu vise zbog bodova za faks....i dosla na red matematika kod jednog opaljenog profesora i mi ga opkolili da nam povisi ocjene...jadnik onako iznerviran se izderao: PA NEMOGU VAS SAD SVE NATEGNUTI...a mislio je reci da nam nemoze ocjene nategnuti....bilo je smijeha.... ![]() kod istog profesora kad smo pisali ispit, on bi dao onome u prvoj klupi hrpu ispita pa bi ovaj slao dalje....i tako je jednom umisto da kaze 'nek ovaj ispit primi kolegica na kraju' rekao 'neka ga primi kolegica do kraja'.... ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Školski biseri legendarna špreha koju vjerojatno svi znaju,al mi smo je stalno upotrebljavali u srednjoj. kako smo bili muški razred,svako profesorovo pitanje-"redari,koga nema?", na početku sata nije moglo proći bez odgovora-"svi ga imamo"
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Školski biseri A svaki dan se svi smijemo ko budale ali se nemrem sada ničeg sjetiti... e da u prvom razredu pita profa iz engleskog lekciju customs i nesto neznam i kaze liku ajd ti ćeš mi odgovarati customs a drugi lik kaze profesorice jel west coast customs ? ![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Školski biseri Evo sjetio sam se jos jednog, ovaj je fresh novi iz srijede : imam cigana u razredu(nemam nista protiv njih) i sad on voli malo zajebavati i kaze liku cuj jel ti mama zna da si peder a ovaj njemu a jel tebi mama zna da si cigan ?
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, skolski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:45.

Ali otad me ta žena jednostavno obožavala