bile sestrična i ja na predavanju iz povijesti.. i prof kaže da je autor knjige Šefko Kurtović.... i ja napisala Ševko umjesto Šefko, i kad je ona skužila da sam to napisala nismo se mogle smirit cijelo predavanje... umirale smo od smijeha...
Raspravljate o temi Školski biseri u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; Sad si me podsjetio na ove s druge godine s mog faksa Na toj 2.godini imaju cure koje se zovu ...
bile sestrična i ja na predavanju iz povijesti.. i prof kaže da je autor knjige Šefko Kurtović.... i ja napisala Ševko umjesto Šefko, i kad je ona skužila da sam to napisala nismo se mogle smirit cijelo predavanje... umirale smo od smijeha...
Ima sam jednog like u razredu koji je imao dugu kosu, a onda se ošišao i zalickao, dođe na sat i profesor mu kaže:
Prije si izgledao kao lijepa djevojčica, a sada kao ružan mladić. :čekić :čekić :čekić
hahahha sad si me podsjetio na nesto..
jucer mi u predavaoni, neki lik stalno priča i sad profesor kaže: "kolegice dođite tu gore sjesti, pardon kolega"![]()
(ima dugacku kosu a vec mu se jednom dogodilo da su ga zamjenili za zensko)
![]()
![]()
![]()
[sigpic][/sigpic]
Evo jednog primjera kako ja prvo kažem, a onda razmislim što sam to rekla
Na 1.godini faksa, pita profesorica iz matematike tko zna riješiti neki zadatak....i meni više pun k**** rješavanja, a nitko se drugi ne javljaJa kažem: Vi
Profesorica se smješka i kaže: Osim mene? Ja kažem vaša seka
(seka joj isto predaje na faksu matematiku) Ona se već smije i pita: Osim mene i moje seke? A ja ko iz topa: Pa zar vam i mama predaje matematiku?
Žena se nije prestala smijati 15 minuta
A zamislite da joj je mama bila mrtva ili bilo šta drugo
Ali otad me ta žena jednostavno obožavala
I dok su se drugi patili s njenim ispitom, ja sam prolazila "na lijepe oči"
![]()
A ovo me sad podsjetilo na neštoD
Imali smo jedong kralja u razredu koji je imao problema sa vidom (nosio je naočale i oći su mu išle lijevo-desno). Zove ga nastavnica is geografije na ploču (zvali smo je lozina), lik nezna ništa i ona mu na kraju kaže: "Nisi učio. Mislio si da ćeš proć na temelju lijepih oči".
Jednom je zvala još jednog lika na ploču koji je imao zapisano po ruci, i dok ona njega ispituje on gleda u ruku, ona je to primjetila i pita ga: "Tadićuuuuuuu, što je tooo?". Lol nisam jače zavario od onda.
Zadnji Uredio ice : 19-10-06 u 17:37
A jedan dečko što je išao samnom u razred pod testom iz psihologije stalno onako očito gledao u ruku pa u profesora, u ruku pa u profesora...i prof ga pita: šta ti piše to na ruci, on kaže ništa....opet profesor pita, on kaže ništa.....nakon što je treći put prof pitao i dobio isti odgovor, kaže mu da pokaže ruku....i ovaj mu pokaže a na dlanu piše NIŠTAI profesor se sam opalio smijati
![]()
u cetvrtom razredu srednje svi smo se grebali za ocjenu vise zbog bodova za faks....i dosla na red matematika kod jednog opaljenog profesora i mi ga opkolili da nam povisi ocjene...jadnik onako iznerviran se izderao: PA NEMOGU VAS SAD SVE NATEGNUTI...a mislio je reci da nam nemoze ocjene nategnuti....bilo je smijeha....
kod istog profesora kad smo pisali ispit, on bi dao onome u prvoj klupi hrpu ispita pa bi ovaj slao dalje....i tako je jednom umisto da kaze 'nek ovaj ispit primi kolegica na kraju' rekao 'neka ga primi kolegica do kraja'....![]()
legendarna špreha koju vjerojatno svi znaju,al mi smo je stalno upotrebljavali u srednjoj. kako smo bili muški razred,svako profesorovo pitanje-"redari,koga nema?", na početku sata nije moglo proći bez odgovora-"svi ga imamo"
A svaki dan se svi smijemo ko budale ali se nemrem sada ničeg sjetiti... e da u prvom razredu pita profa iz engleskog lekciju customs i nesto neznam i kaze liku ajd ti ćeš mi odgovarati customs a drugi lik kaze profesorice jel west coast customs ?![]()
![]()
![]()