| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; Evo ovako sjedimo ja i prijatelj na stepenicam ispred škole, ide jedna starija profesorica i govori nam "šta tu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #191 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-04-08
Poruka: 20
![]() | Re: Školski biseri Evo ovako sjedimo ja i prijatelj na stepenicam ispred škole, ide jedna starija profesorica i govori nam "šta tu sjedite nahladit će te guzice pa tko će vam susjedama praviti djecu"; ja umro, a uvjek tu profu smatro ozbiljnom. ![]() ![]() ![]()
__________________ budi cool |
| | |
| | #192 (permalink) | |
| Starter | Re: Školski biseri Citat:
![]()
__________________ tko visoko leti, nisko pada | |
| | |
| | #194 (permalink) | |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri Citat:
offside ilitiga ofsajd
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #196 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-06-08
Poruka: 1
![]() | Re: Školski biseri Imam ja dvije provale sa sata biologije 1. Nastavnica otjera učenika sa sata on se na vratima izdere I'll be back! 2.Zadnji dan škole i zaključuju se ocijene i nastavnica kaže zadnja klupa van i dođu njih trojica uzmu klupu i bace ju kroz prozor. ![]() |
| | |
| | #197 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-05-08
Poruka: 28
![]() | Kod nas u osnovnoj je bio jedan lik koji nije imo pojma o pojmu i tako pita ti njega profesor gdje su održane prve olimpijeske igre, a on ko iz topa odgovori: U SARAJEVU!!!!! Mi smo crkavali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Love me, love me, say that you love!!! |
| | |
| | #198 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Školski biseri Pod satom inf. Pita jedan lik zakaj nemamo WINrar instaliran. Pita prof zakaj A ovaj če njemu : nisam ja tebe pito zašto če tebi mozak, već zakaj nemamo WINrar. I prof. Aj napolje A ovaj : Ja nigdje polja ne vidim ovdje Mi se lomili Prof je neki cuger teški, i ima jednu majcu već 1 godinu Uživo je to bilo za lomit se Ili čekamo sat na stepenicama i dolazi baba neka stara na informacije i kaže djevokama : aj se dignite da si žabicu ne prehladite Ili ide baba po stepenicama i ide dvije stepenice gore, pa jednu dolje, pa opet 2 gore Isssss |
| | |
| | #200 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Školski biseri Profesor biologije: "Koje su prednosti nepušača?" Učenik: "Ko ne puši,umrijet će zdraviji."
__________________ "So many gods, so many creeds; So many paths that wind and wind, While just the art of being kind Is all the sad world needs." |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, skolski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:01.