| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; Profa je nekaj bila prichala o svom muzhu. I naravno kak smo svi znali da sere govna svi smo vrishtali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #211 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Školski biseri Profa je nekaj bila prichala o svom muzhu. I naravno kak smo svi znali da sere govna svi smo vrishtali od smjeha a ova nas chudno gleda, i javi se frend i pita. Profesorice jel ima tu di sa ic pecat? valjali smo se 2 sata od smjeha.. a ova ga bljedo gleda i nish ne kuzhi ![]()
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. |
| | |
| | #212 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri Bilo je to jos u osnovnoj skoli (1996.) Jedna zenska je odgovarala zemljopis pred kartom Azije ,,, pitala ju je da pokaze prostor Azije, a ona to nije znala pokazati ... Kasnije je pitanje bilo koju rasu ljudi razlikujemo, a njen odgovor je bio: crnu, zutu, ljubicastu, bijelu ... ![]() Mi smo se valjali od smjeha ... A nastavnica ju je samo pitala jesi li kad vidjela ljubicaste ljude??? |
| | |
| | #214 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Školski biseri Ew par moih iz skole: * ucenica: i was on skiing much time... nastavnica: ovo je u redu ali umjesto much ide many ucenica: ma to je pjesnicka sloboda... *nastavnica: navedi drzave s koima Hrvatske granici na kopnu i moru. ucenik: Istra! * ucenik: sjecat ce te se vi nas kao andjela! nastavnica: da lucifera! *nastavnica: kako se naziva ovaj trokut? ucenik: dvokracan nastavnice! *nastavnica: odakle crvenici boja? ucenik: od sunca! *nastavnica: ti stalno mjenjas mjesta sjedenja. ucenik: on je mix-boy! ![]() ![]() ![]()
__________________ ¤ rAzmiSljaM, dAkle LaZem ¤ |
| | |
| | #215 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 30
![]() | Re: Školski biseri e sad sam vidio temu i sjetil se bilo je to u trćem srednje, jedan frend je slavil rođendan i mi pod odmorom u dućan po cugu (normalno) , kak smo kupovali cugu, ja sam skužil da su tu neke bzvz igračke (sve kineska sranja ) i među njima skužil sam umjetni drek. odma mi je na pamet pala ideja da to lijepo uvrstimo u školski inventar. i tak prošel odmor, i par piva u nama , i na satu kemije mi u kut stavili taj dotični drek i malo papira. izgledalo je ko da se neko fakat posral. i počne prof sa predavanjem, a ja dignem ruku i pitam ga jel mogu otvoriti prozor, jel ovde nekaj užasno smrdi. on mi je to normalno dal. i tak ja sad kroz sat još par puta velim da mi nekaj smrdi, a on me onak odjebava kao da ga zajebavam. i digne se jedan frend i veli onak kao, prof ja više nemrem meni to tak srdi da moram van i on dođe pogledati i vidi henkija.... mi smo umrli, on nije znal kaj bi... onda smo mu rekli. a foru smo prodali još par puta. budem se sjetil još priča pa napišem ![]()
__________________ bolje pet do dvanaest, nego ni jednu poslije jedan ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #216 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 30
![]() | Re: Školski biseri isto tak u srednjoj, imali profesora na zamjeni iz matematike. taj je cijelo vrijeme govoril "ne znam". pun kurac puta je to ponovil u jednom satu i sad pred kraj ovaj priča:"ovaj zadatak možemo, ne znam, riješiti, ne znam i ne znam x 100". frend sad mrtav hladan digne ruku i pita ga:" pa dobro koji si ti qurac došel kad niš ne znaš". ![]()
__________________ bolje pet do dvanaest, nego ni jednu poslije jedan ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #217 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Školski biseri a to je bio i kod mog brata... isto tako je stalno ponavljao "dakle"
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #218 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-08-08 Lokacija: U srcu Kranjčevićeve
Poruka: 301
![]() | Re: Školski biseri na prirodi smo za zadaću trebali nacrtat nekaj.pol razreda nije napravilo zadaću i onisu dobili kulje.jedan tip za inat profi cijeli se sat zezo.pita profa koji je cvijet na slici.bio je neki bijeli cvijet.ne sjećama se imena.on se počne derat TULIPAN.pol razreda se počelo smijat.pita profa dalje i jedan tibiser kaže tulipan.mora da je tip retardiran.poslije dođe još jedna biserčina i kaže ponovno tulipan.pocrkavali smo od smijeha. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, skolski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:26.

, kak smo kupovali cugu, ja sam skužil da su tu neke bzvz igračke (sve kineska sranja