| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; kod nas je u 8. razredu učenik danas europu tražio u sjevernoj americi. jedan je provalio da su grenland ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #221 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Školski biseri kod nas je u 8. razredu učenik danas europu tražio u sjevernoj americi. jedan je provalio da su grenland i srednja amerika kontinenti. jedan je pokazao točno strane svijeta i onda provali da je na južnoj strani sjeverna amerika.
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #222 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-08-08 Lokacija: U srcu Kranjčevićeve
Poruka: 301
![]() | Re: Školski biseri na srz nam je raska pricala kak moram pazit kad prelazimo cestu.kak vozaci cesto ne paze i bla,bla... kaze profa>vozaci cesto znaju bit u drugom... ja>stanju.svi su poceli smijati. neke fore treba dozivit. |
| | |
| | #223 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-08-08 Lokacija: U srcu Kranjčevićeve
Poruka: 301
![]() | Re: Školski biseri e da.poco sat i jedan tip je bio uzasno nemiran.sljedecih nekoliko minuta stalno se zafrkavo.a onda profa kaze.jedan.dobit ces jedan.vi ce te dobit cetiri pa ce te se plakat. |
| | |
| | #224 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-08-08
Poruka: 1
![]() | Re: Školski biseri e bas sam se sad ja sjetio... pita profesor tak neke mozgalice na satu i pocne on: pijetao snese jaje na krovu,na koju ce se stranu jaje otkotrljat? a moj frend kaze:a jel mu ispalo lijevo ili desno jaje? |
| | |
| | #227 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,206
![]() | Re: Školski biseri Sjetio sam se jednoga bisera iz Osnovne negjde u 7 razredu još od profe zemljopisa. Pita profa učenicu: Koja Japanska država je najnaprednija šta se tiče gospodarstva? Mi se svi uhvatili smijati,a njemu ništa jasno pa kada je skužio što je rekao i sam se uvhvatio za glavu i počeo smijati.... ![]() ![]() |
| | |
| | #228 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Školski biseri meni je susjed ispricala da je njezin genijalni sin navodno provalio nesto u smislu : Kada je covjek (majmun) sisao s drveta , postao je Egipcanin ..ili tak nesto u tom smislu ![]()
__________________ Disleksičar upada u banku, i vikne : zrak u ruke!! Pljačka vam materina, ovo je pi*ka!!! |
| | |
| | #230 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,206
![]() | Re: Školski biseri Ima kod mene jedna učenica u razredu i mi smo tak pričali i trebala je profa iz Geografije pitati,i ista učenica se pravi najpametnija i puca na petardu iz geo. Mi smo se zapričali i pametuje ona sve ona zna,ono tko smo mi prema njoj i najednom je ja upita,koliko Hrvatska ima stanovnika? -na to ona pogleda u mene i kaže koliko,pa to valjda neće pitati, neznam, na to smo ja i frend pukli od smijeha. ![]() Maturant nezna koliko HR ima stanovnika. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, skolski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:47.

.. svi me se boje.. izgledam ko strašilo
.. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave...