| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ludiabra Evo sjetio sam se jos jednog, ovaj je fresh novi iz srijede : imam cigana u razredu(... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Školski biseri Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri neki dan jedan lik iz zajebancije htio pitat profesora nesto u stilu "da li leptir mahanjem krila može uzrokovati tsunami ili tako nesto" ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Školski biseri Ovo je malo starije... u filmu gas do daske aka rush hour (neznam jel 1 ili 2) crnac dođe u ''china town'' i počne se iz zajebancije derat gaeka gaeka(godzilla) i par puta imamo hrvatski a 2 lika dok ulazi profa se deru gaeka gaeka, 2 put ih je odmah izbacila ![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Školski biseri evo jedna od profesora staleta iz ets-a: sjedio je na stolici i ljuljao se i pao ko pi..a, onda se ustao i rekao "imate 5 minuta da se smijete i onda nastavljamo"
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
![]() | Re: Školski biseri Jedan profesor bio pozvao pred ploču neku curu da odgovara. A kad ju je vidio nije se mogao suzdržati a da ne pita: "Jesi li ti i dolje tako crvena?" (Imala je crvenu kosu, a za dolje me ne pitajte). Cijeli razred je puko, a mislim da je profesor dobio otkaz... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Školski biseri Jednom kod mene na satu, bili su 2. srednje i imali su nulti sat ujutro sa mnom povijest, i bio je taj jedan ucenik, a uvijek je spavao na satu, ali ono, doslovno spavao, ja ga prozovem i onda ova cura pored njega ga par puta udari tako da ga probudi. Ali ako iskljucimo to, znao je jako dobro povijest i nesto sam ja njega bila pitala, bilo je nesto vezano za Mariju Tereziju, ne sjecam se tocno sto, i on onakav sav zbunjen gleda u mene i pocne onda objasnjavat, sav se uzivio i rukama objasnjava, i onak se izdere (kud je jos bio ljut na mene sto sam ga probudila) ''i onda su oni popizdili'' meni je toliko doslo da se smijem, a nisam smjela, jedva sam docekala da zvoni! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Školski biseri Na 1. godini faxa upadam sa zakašnjenjem u amfiteatar, matematika u tijeku. ....zujim ... odakle da krenem sa pisanjem, ploča pretrpana integralima i ko zna čime ne. Profesor primjeti da jedini ja ništa ne pišem i pita: - kolega, vi ne pišete? Odgovaram: -ne, ja pamtim! Profesor: -kako se vi zovete kolega da i ja zapamtim ? (za ispit, naravno) Nije zapamtio - hvala Bogu (a ni ja integrale)
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, skolski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:06.

meni je toliko doslo da se smijem, a nisam smjela, jedva sam docekala da zvoni!