Raspravljate o temi Školski biseri u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; Evo sjetio sam se jos jednog, ovaj je fresh novi iz srijede : imam cigana u razredu(nemam nista protiv njih) ...
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
neki dan jedan lik iz zajebancije htio pitat profesora nesto u stilu "da li leptir mahanjem krila može uzrokovati tsunami ili tako nesto"![]()
![]()
![]()
[sigpic][/sigpic]
Ovo je malo starije... u filmu gas do daske aka rush hour (neznam jel 1 ili 2) crnac dođe u ''china town'' i počne se iz zajebancije derat gaeka gaeka(godzilla) i par puta imamo hrvatski a 2 lika dok ulazi profa se deru gaeka gaeka, 2 put ih je odmah izbacila![]()
![]()
bilo je puno toga ali ovo nikad neču zaboravit. Profesori su dobili nove kožne stolice u učionicama i sad se profesorica išla sjest i skliznula na pod.kad smo se svi odvalili smijat ona je još rekla "ne opet!"![]()
![]()
![]()
Nemoj se srditi što ružin grm nosi trnje, nego se raduj što trnov grm nosi ruže.
netopet:
:
:
D.ll
evo jedna od profesora staleta iz ets-a: sjedio je na stolici i ljuljao se i pao ko pi..a, onda se ustao i rekao "imate 5 minuta da se smijete i onda nastavljamo"
Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'
Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
Heh... ajd sad sljedeći tjedan zapisujem sve pa će biti dosta bisera !
Jedan profesor bio pozvao pred ploču neku curu da odgovara. A kad ju je vidio nije se mogao suzdržati a da ne pita: "Jesi li ti i dolje tako crvena?" (Imala je crvenu kosu, a za dolje me ne pitajte). Cijeli razred je puko, a mislim da je profesor dobio otkaz...