| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; Jednom kod mene na satu, bili su 2. srednje i imali su nulti sat ujutro sa mnom povijest, i bio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Školski biseri Jednom kod mene na satu, bili su 2. srednje i imali su nulti sat ujutro sa mnom povijest, i bio je taj jedan ucenik, a uvijek je spavao na satu, ali ono, doslovno spavao, ja ga prozovem i onda ova cura pored njega ga par puta udari tako da ga probudi. Ali ako iskljucimo to, znao je jako dobro povijest i nesto sam ja njega bila pitala, bilo je nesto vezano za Mariju Tereziju, ne sjecam se tocno sto, i on onakav sav zbunjen gleda u mene i pocne onda objasnjavat, sav se uzivio i rukama objasnjava, i onak se izdere (kud je jos bio ljut na mene sto sam ga probudila) ''i onda su oni popizdili'' meni je toliko doslo da se smijem, a nisam smjela, jedva sam docekala da zvoni! |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Školski biseri Na 1. godini faxa upadam sa zakašnjenjem u amfiteatar, matematika u tijeku. ....zujim ... odakle da krenem sa pisanjem, ploča pretrpana integralima i ko zna čime ne. Profesor primjeti da jedini ja ništa ne pišem i pita: - kolega, vi ne pišete? Odgovaram: -ne, ja pamtim! Profesor: -kako se vi zovete kolega da i ja zapamtim ? (za ispit, naravno) Nije zapamtio - hvala Bogu (a ni ja integrale)
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 397
![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri kod mene u srednjoj je jedan lik fakat prespavao 4 godine u zadnjoj klupi i ovaj koji sjedi pored njega ga je u sred hrvatskog dok smo mi u tisini kao citali neki tekst,probudio i reko mu "reci kisik" i frajer ko iz topa KISIK!!!!Mi smo popadali sa stolaca. jedanput pod povijest je profa pitala jednog lika da procita nesto iz knjige i ovaj je reko kak nema knjigu pa je profa rekla da mu ovaj pokraj njega posudi ali je lik rekao NECU i na to je ovaj bez knjige rekao "znam ja,to je zato sto sam bijelac" i poceo se duriti.Profa nije mogla vjerovati
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Školski biseri kod mene u prvom razredu neki zagorac stalno šetal po razredu i pita nas profa dali ovaj zagorac razumije engleski i dali zna kak se kaže klupa,sjesti i stolica.. a lik izvali tejblj
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Školski biseri Eh ljudi svima bi Vam udjelio rep+ da mogu, ali danas sam sve istrošio Bio kod nas u razredu u Srednjoj jedan Bosanac, zvali smo ga Šipi. Bio je dosta inteligentan momak, ali lijen i traljav. I tako došao je i kraj godine, i bili smo na nekom satu kod profesora koji je jeo saransak (bijeli luk) na satu, i često je puštao vjetrove. Sve bi nas pitao samo jednom u cijeloj školskoj godini, ali iznenada prozove ovog Šipija, koji je već imao dvojku kod njega ... Šipi sav zbunjen se ipak nekako snađe, pa kaže: "Profesore, ali samo 5 minuta je do kraja, nećete me stići ispitati" .... kaže njemu profesor: "Ma ne brini za to, samo ti iziđi pred ploču" ..... i ovaj lagana koraka pođe iz klupe pred ploču, i onda kad se skroz približio profesoru, uperi dva prsta u nj, i upita ga:"Profesore, molim van, sila mi je"! .... kaže profesor: "Hajde, ali da si se za dvije minute nazad vratio" ..... i stvarno, eto Šipija za dvije minute nazad, otvara vrata učionice, držeći svoje gaće u rukama spuštene do koljena, i s vrata pita: "Profesore, imate li papira?" Ako hoćete još priča o Šipiju, samo recite, ima ih koliko želite ![]() |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Školski biseri Profesor iz matematike je imao jedno zaista lijepo penkalo, i cijelu godinu se hvalio s tim penkalom, i kako ono lijepe i tanke ocijene daje, tj. 1 - JEDINICE! I jedne prilike dok je profesor morao nešto izići iz učionice, ustane se Šipi i ukrade mu to penkalo Čim se profesor vratio, primijetio je da mu nema njegova omiljenog penkala, i onako smješeći se, i siguran u sebe i siguran u to da će mu se vratiti njegova naprava za pisanje, upita kod koga je završilo to penkalo. Naravno, svi šutimo, ne želimo izdati našeg Bosanca zajebanta .... A tada se začuje glas Šipija iza mojih leđa: "A moj profesore, svakakvih nas ima, sve je to do kućnog odgoja" --------------------------------------------------------------- Iako ima još toga o Šipiju, ali evo moram ispričati jednu o jednom starom profesoru povijesti tj. nekada istorije. Kada bi on objašnjavao uspon i pad rimskog carstva. Uspon je objašnjavao na način da se najprije popeo na stolicu, pa na stol, pa bi stolicu digao na stol i popeo bi se na nju .... Pad je objašnjavao tako da je skakao sa te stolice koja se nalazila na stolu... Po tome ga znaju čitave generacije kojima je predavao Meni je na žalost predavao kratko jer je otišao u mirovinu ----------------------------------------------------------------------- Mjenjala ga je jedna profesorica koja je bila vrlo stroga, ali mi smo imali u razredu jednog Petrovića kojeg su na posljetku izbacili iz škole ... Ali da se vratim na početak. Petrović je sjedio u prvoj klupi ispred profesorice sam, a ja sam sjedio s desna u petoj klupi, i pošto Petrović nije imao knjigu, zamoli mene profesorica da se ja prebacim kod njega, da zajedno pratimo i neke slike gledamo .... Nakon što je ona nama sve ispričala, na kraju je priredila kao uvijek repeticije. I pita ona kako i gdje je poginuo zadnji hrvatski kralj Petar Svačić. Na opće iznenađenje svih javi se Petrović. "Izvoli Petroviću" <- veli njemu profesorica. A on k'o iz topa: "Petar Sračić je poginuo kad se iš'o srat iza grma, a stao je na nagaznu minu" Profesorica zna kakav je, i ne zamjeri mu ništa, i tako ostanem ja sjediti tu do kraja sata, a on vadi ogledalce (zrcalo) iz džepa (škašele) i namješta friz pred profesoricom, i onda ga naglo spusti dolje ispod klupe, i kaže meni poluglasno da čuje i profesorica: "Pogledaj, vidi joj se p.čka" ------------------------------------------------------------- Hajde toliko za sada .... Zadnji Uredio zeljonar : 05-05-07 u 10:03. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri Sat kemije, mislim da je bio 2. srednje. Izvede profesorica jednu djevojku na ploču i ona rješava neki zadatak... I profesorica nju upita: "Pa gdje bi ti sa svim tim molovima, Josipa?", a onda jedan lik reće: "Na gradele." Poslala ga je van nakon toga ![]() |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Školski biseri A mog su strica 1980. godine izbacili iz škole. Krečila (Ličila, pituravala, farbala) se učionica, i u svemu tome su pomagali i učenici na način da su dodavali neke stvari majstorima i sl... I kad je sve završilo, učenici su unosili klupe i stolice u učionicu, tu su bili i neki lokalni komunistički funkcioneri kad se sve završilo. I sada učitelj njima govori kako je marljivi učenik Marko napravio ovo, mala Ana je napravila ono, i tako on nabraja, nabraja, i nikako da pohvali i moga strica ... I nakon svega moj stric digne dva prsta, i učitelj mu dozvoli da kaže što želi, a on sada kad je napokon došao na svoje, kaže: "Druže učitelju, ja sam objesio druga Tita!!!" Jadan, mislio je reći kako mu je on vratio sliku iznad ploče, ali na kraju je na.ebo ![]() A to je bilo taman u vrijeme kad je drug Tito umro .... pogrješio je mjesto, vrijeme i krivi odabir riječi. Vodili su ga na neka ispitivanja, pitali ga tko ga je nagovorio da to kaže i sl... Bolestan je režim to bio ... Zadnji Uredio zeljonar : 05-05-07 u 15:31. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, skolski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:14.

meni je toliko doslo da se smijem, a nisam smjela, jedva sam docekala da zvoni!

Svi smo mi MASS SARR