| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; ma ima masu smiješnih situacija, ali tesko je to napisat ode, to se treba vidit, npr. lik iz škole ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 360
![]() | Re: Školski biseri ma ima masu smiješnih situacija, ali tesko je to napisat ode, to se treba vidit, npr. lik iz škole misli da mu se ukaza isus, a boji se to rec medijima, da ne isapdne glup, a izjava profesora iz moje skole , lol, to bi trebalo knjigu napisat! ![]() |
| | |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Školski biseri Berlavi, potrudi se pa napiši nešto. Bezveze pišeš postove Kad sam ja išao u sedmi razred na satu vjeronauka me je jedan "zločesti" učenik cijeli sat pljuvao po licu na način da je uzeo žličicu od kave, i kako je sjedio preko puta mene s lijeve strane, s tom žlicom je punio pljuvačku i točno u lice bi mi išli njegovi projektili Ja sam "sve trpija i muča", a iskustvo je govorilo da bit će tuča ... Ništa nisam htio poduzimat, nego sam samo ravno gledao u onog fratra i ploču, a kad je sat završio, čim smo izišli na hodnik, došao se pred njega i tako ga opalio šakom da je ovaj pao u nesvijest. Meni to nije bilo dosta pa sam skočio na nj, i nastavio ga šakama utarati po licu, i u tom udaranju sam mu izbio dva zuba... Tada sam osjetio da me netko vuče za ruku iza leđa, pomislio sam netko iz od učenika iz mojeg razreda, pa sam i tu anonimnu osobu opalio laktom u stomak... Međutim osjetio sam da mi je lakat uletio u neki debeli stomak, i ispostavilo se da sam udario nastavnika hrvatskog jezika. Uzeo me je za uho, i tako me sve teglio do ureda gospodina ravnatelja. Uskoro su osposobili i učenika koji me pljuvao i koji je u međuvremenu ostao bez dva zuba, pa su i njega doveli ravnatelju, koji nas je jednog po jednog zamolio da ispričamo svoju verziju događaja. Pošto je ovaj učenik još plakao, ja sam prvi počeo, međutim ravnatelj to nije želio slušati pa nam je obojici dao olovku i list papira da napišemo što se dogodilo. Obojicu su nas sjeli u istu klupu na hodnik da nas svi gledaju tako ponižene ... Ja sam počeo pisati što se dogodilo, ali tada sam primijetio da ovaj učenik se nadviriva i prepisuje od mene Uskoro je izbačen iz škole Danas je inače narkoman ![]() Zadnji Uredio zeljonar : 10-05-07 u 01:59. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Školski biseri Kada sam bio u prvom razredu Gimnazije, u razredu su bili sve neki mirni učenici, tako da kada bi muha letjela kroz razred, čula bi se i kvarila bi tu Božansku tišinu Međutim, iako sam i ja bio miran učenik, imao sam neke svoje mušice, tako da sam na satu hrvatskog jezika sa kolegom u zadnjoj klupi igrao igru: "Ja tebe u rame šakom, pa ti mene, ja tebe šakom u koljeno, pa ti mene ... tko ispusti glas prije, izgubio je, ili koga prije primijeti profesorica"... I primjetila nas je profesorica, dok je na ploči objašnjavala nekakvu raščlanbu riječi: "RAŠČUPATI" Najprije je pozvala moga kolegu iz klupe da ponovi što je ona ispričala, i onda mu naravno dala jedinicu, a zatim je prozvala i mene, a ja sam odgovorio: "Profesorice, pošto znam da ćete me RAŠČUPATI najbolje da ja ni ne izlazim pred ploču, nego vi meni upišite odmah jedinicu u dnevnik ![]() |
| | |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Školski biseri jos dok sam bio u osnovnoj, nisam siguran ali mislim 6 razred....profesor iz matematike objasnjava nesto na ploci i odjednom se cuje zvonjava mobitela...skuzi on da je to njegov mob, uzme ga u ruku, prisloni uhu i pocne se derat na slusalicu HALO HAlo....a cijeli razred u smijeh....i sad nis njemu jasno ,pogleda na ekran kad tamo pise...."imate jednu novu poruku" kako smo se parali tome....ajme...i sad kad se toga sjetim kidam se ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri Evo jedan od mene. Jedan dan smo imali zemljopis u osnovnoj i pošalje profesor frenda u dućan po Kolumbo... Frend ode, vrati se, dofura mu čokoladicu Kolumbo i veli još profesore niste imali dosta za onu veliku. Na to ludi profa popizdi i počne se derat: "Budalo poslo sam te po cigarete Kolumbo, gubi se nazad i donesi šta sam te tražio." Eto ja sam umiro jedno sat vremena nakon tog, a taj događaj ću uvijek pamtit iako sada idem na faks... Ludilo...Kolumbo...lol
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Školski biseri e ja san uvik bila manje-više uzorna curica sa poprilično solidnim ocjenama, ali svog prvog asa ću doživotno pamtit...bila san drugi osnovne i imali smo pisat test razumijevanja teksta kojeg ja (pazi čuda!) nisan pročitala. i tako pisala ja šta san mislila da bi moglo bit...i dođe mi jedno pitanje ''Gdje je plovio brod?'' i ja sva ponosna napišem ''Brod je plovio u moru.'' Dođe sutra učiteljica i daje mi test, a moj ponosni odgovor prikrižen! naime, u tekstu se radilo o papirnatom brodu koji je plovio u LAVORU (za dalmoše poput mene, u kajinu)!!! bruka samo takva. i dan danas se tome smijen ![]()
__________________ Otkad tebe nema tu, sve je krenulo po zlu, i kojim god da putem probam uvijek vrtim se u krug... |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri 2 osnovne. Veliki odmor. Stoji nas pet u učionici bez nastavnice. Ušao je tip, cijeli u crnom, modrica preko oka. Uopće se ne obazire na nas, hoda do borše od profesorice, primi je u ruke, i onda naglo stane i digne pogled na nas i pita: "Jeli vam nastavnica tu". Mi odgovorimo nije... Svi gledamo ravno u njega i mirujemo. Nakon odgovora odmah krene rukom u boršu i kopa. U tom trenutku mi prijatelj mi šapće na uho: "Ovaj krade". Taman sekundu poslije izvadi Starčevića, okrene leđa i zaputi se prema vratama. Izađe. Zvoni kraj velikog odmora. Nastavnica dolazi u učionicu. Kažemo joj što se desilo. Gleda i uvjeri se da joj je zbilja nestao Starčević. Policija je stigla. Školski radnik, inače kraljina kojeg ću uvijek pamtit. Lik sa istetoviranom plavušom na podlaktici, lopov je prošao kraj njega sa pričom da su neka djeca istresla kontenjere vani i da divljaju. Uđe on u razred, pita jel se tko sijeća kriminalca, ovaj momak koji mi je šapnuo i ja dignemo ruku. Vodi nas u zbornicu, dva nabrijana inspektora, otvore knjigu, vidimo neke mrcine u kožnim jaknama i tako. Pita nas tko je od ovih, mi obojica istovremeno upremo prstom u lika koji je bio u učionici. "Hvala vam momci na suradnji" i tako, bio je još u par učionica, ukrao nešto siće... Kasnije su bile maškare, krnjo koji se inače zapaljuje, je bio u njegovom liku, sa novčanicama od igre monopola zalijepljenim po njemu Gori. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: City-Vkci Godina: 18
Poruka: 60
![]() | Re: Školski biseri pročitao sam da je neko pisao u vezi zadaćnica (mislim da je ovo već neko prije napravio) pa evo tako sam i ja napisao nešta bila je slobodna teme i ja sam stavio naslov ''život jedne bombe'' i dvije stranica sam pisao neprestano tik-tak,tik-tak,tik,tak,tik-tak,tik-tak,tik,tak,tik-tak,tik-tak,tik-tak,tik-tak,tik,tak,tik,tak,tik-tak,tik-tak,tik,tak i onda sam na kraju napisao velikim slovima -BOOOOOOM- i dobio sam 4 zbog domišljatosti |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: City-Vkci Godina: 18
Poruka: 60
![]() | Re: Školski biseri ove godine prozove profesorica mog frenda pred ploču da ispravi jedinicu kaže on njoj: neću odg. jer svejedno imam previše komada tako da sam se pomirio sa ovom godinom kaže ona nema veze izađi pred ploču i tak on izađe i kaže ona njemu neko pitanje kaže on nemam pojma kaže ona ajd sjedi imaš 2 zaključeno mi se svi počelli buniti kaže ona ma daj šta vam je, ako on padne ja ću mu bit razrednicu ko će njega gledat i trpit sljedeće godine ona nam je predavala predmet koji imamo samo jednu godinu-lol |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, skolski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:42.

i tako, bio je još u par učionica, ukrao nešto siće... Kasnije su bile maškare, krnjo koji se inače zapaljuje, je bio u njegovom liku, sa novčanicama od igre monopola zalijepljenim po njemu
Gori.