| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; Ja sam provalio profesorici da sam u novinama pročitao da su pronađene nepoznate pjesme od nekog pjesnika (mislim da sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Školski biseri Ja sam provalio profesorici da sam u novinama pročitao da su pronađene nepoznate pjesme od nekog pjesnika (mislim da sam joj rekao Tina Ujevića, ali nevažno), te da mogu pred razredom ekskluzivno izrecitirati tu pjesmu, koja će vjerojatno biti uvrštena u najveća njegova djela Naravno, kao što pretpostavljate, ja sam tu pjesmu smislio, a kasnije su i ostali shvatili to, međutim profesoricu smo uvjerili da je to istina .Naravno, kad smo sljedeći sat došli, bio sam kažnjen jedinicom zbog ismijavanja pjesnika, i smanjenjem vladanja zbog toga što sam napravio profesorici ![]() Evo pjesme: NIKOLETIĆ PETAR Tamo negdje u daljini, gdje čistoća vlada ... Tamo mali Pero sjedi, pokraj svoga stada ... Od dosade nije znao, što će radit sada, odjednom se dosjetio, pustit malo smrada! Nikoletić Petar pustio je vjetar, vjetar tiho piri, smrad se svuda širi ... Prepao je staru babu, i još koju žabu, Sad sav sretan p*di, sve okolo smrdi! Zadnji Uredio zeljonar : 26-05-07 u 23:05. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri Hehehe, imali smo sat vijeronauka, i jednog momka prozove da pročita svoju molitvu (koju on nije napisao), i kaže da nije napisao molitvu, a na to mu vjeroučitelj kaže da smisli nešto pa da onda izgovori. I nakon petnaestak sekundi ustane on i kaže: Ne sijećam se potpuno pijesme ali zadnja 2 stiha su išla ovako: ....... A na livadi pop, pleše hulahop. Dobio je asa i pozvalo mu je roditelje u školu. ![]() |
| | |
| | #56 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri Moja je profka iz povijesti u osnovnoj pričala sa klupicama na hodniku škole, a iz biologije je hranila prazan akvarij
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #57 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Školski biseri mi smo imali biologiju i pricali o nekim cudima... i kaze moj drug profesorici:"jestel vidili u bolnici se rodila beba vise ociju nego zuba?" kad profesorica:"vidite djeco, svasta se događa" a bila je ova jedna iz matematike i usla u razred i niko nije usto, kad ce ona : "to se vama ne diže kad ja uđem" ehhehee
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,453
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri Evo da podijelim jednu zajebanciju koje sam se danas na kavi s ekipom sjetio: Jedan dan uleti raska u razred, u srednjoj školi. Imala je nekih 1,55 m. I mi normalno bili bahati idioti. Sad ona neš hoda po razredu i dođe na rub onog "rinzola" od katedre kad čujete mog frenda iz zadnje klupe:"PAZI PROVALIJA!!!" Ova totalno popizdila, a mi se i danas prosuli na to ![]() |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Tivat,Montenegro
Poruka: 14
![]() | Kad je nastavnica rekla mom drugu:,,Ćuti iako ne pričaš" Kad je moja drugarica odgovarala povjest i nastavnica je pita da pokaže GB a ona je traži u Crno More. Ili kad je nastavnica kemije rekla,,Jedno pričaš drugo govoriš".Onda ista drugarica na čas zemljopisa rekla da je glavni grad Maroka Novi Zeland.Ima još toga ali ko će se sjetit.![]()
__________________ :Život je takav čupav i dlakav što ga vise briješ k***c dobiješ |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-06-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 18
![]() | Re: Školski biseri Ovo je napravio jedan moj frend nakon što je od moga frenda čuo istu provalu - dignu u zrak šiljilo i olovku i pitao: profesore smijem vam našliljit karu? Ovaj kaže "može". Mi udarili u nezapamćen smijeh a on niš ne kuži. (inače je malo trknut). ![]()
__________________ Bolje šutjeti i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, skolski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:27.

Svi smo mi MASS SARR

Dobio je asa i pozvalo mu je roditelje u školu.