Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; Ja sam provalio profesorici da sam u novinama pročitao da su pronađene nepoznate pjesme od nekog pjesnika (mislim da sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-05-07, 22:57   #51 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,389
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar
Re: Školski biseri

Ja sam provalio profesorici da sam u novinama pročitao da su pronađene nepoznate pjesme od nekog pjesnika (mislim da sam joj rekao Tina Ujevića, ali nevažno), te da mogu pred razredom ekskluzivno izrecitirati tu pjesmu, koja će vjerojatno biti uvrštena u najveća njegova djela

Naravno, kao što pretpostavljate, ja sam tu pjesmu smislio, a kasnije su i ostali shvatili to, međutim profesoricu smo uvjerili da je to istina .
Naravno, kad smo sljedeći sat došli, bio sam kažnjen jedinicom zbog ismijavanja pjesnika, i smanjenjem vladanja zbog toga što sam napravio profesorici

Evo pjesme:

NIKOLETIĆ PETAR

Tamo negdje u daljini,
gdje čistoća vlada ...
Tamo mali Pero sjedi,
pokraj svoga stada ...

Od dosade nije znao,
što će radit sada,
odjednom se dosjetio,
pustit malo smrada!

Nikoletić Petar
pustio je vjetar,
vjetar tiho piri,
smrad se svuda širi ...

Prepao je staru babu,
i još koju žabu,
Sad sav sretan p*di,
sve okolo smrdi!

Tema od 10000 poruka

Zadnji Uredio zeljonar : 26-05-07 u 23:05.
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 23:45   #52 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Hehehe, imali smo sat vijeronauka, i jednog momka prozove da pročita svoju molitvu (koju on nije napisao), i kaže da nije napisao molitvu, a na to mu vjeroučitelj kaže da smisli nešto pa da onda izgovori. I nakon petnaestak sekundi ustane on i kaže:

Ne sijećam se potpuno pijesme ali zadnja 2 stiha su išla ovako:

.......
A na livadi pop,
pleše hulahop.

Dobio je asa i pozvalo mu je roditelje u školu.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 02:40   #53 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Poruka: 3,989
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

u osnovnoj lik profesoru iz fizike kaže kak je sanjao da je netko tom profi ukrao auto(stojku žutu ) i profa kak je mutav on odamh na prozor i ide gledat jel auto na parkingu... koji je to lom bio
mab je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 02:57   #54 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,434
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

U osnovnoj jedan lik nije zna podijelit dva broja,pa ga je profa iz matematike uzeo za glavu i od ploču dva-tri puta tras:Sveti Ante prosvitli ovom ditetu pamet
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 18:52   #55 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,803
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

ahahahah, ova je dobra
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 23:18   #56 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 3,109
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi

Moja je profka iz povijesti u osnovnoj pričala sa klupicama na hodniku škole, a iz biologije je hranila prazan akvarij
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 18:58   #57 (permalink)
One Minute Silence

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 8,455
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

mi smo imali biologiju i pricali o nekim cudima... i kaze moj drug profesorici:"jestel vidili u bolnici se rodila beba vise ociju nego zuba?"
kad profesorica:"vidite djeco, svasta se događa"

a bila je ova jedna iz matematike i usla u razred i niko nije usto, kad ce ona : "to se vama ne diže kad ja uđem" ehhehee
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 22:38   #58 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,453
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Evo da podijelim jednu zajebanciju koje sam se danas na kavi s ekipom sjetio:
Jedan dan uleti raska u razred, u srednjoj školi. Imala je nekih 1,55 m. I mi normalno bili bahati idioti. Sad ona neš hoda po razredu i dođe na rub onog "rinzola" od katedre kad čujete mog frenda iz zadnje klupe:"PAZI PROVALIJA!!!" Ova totalno popizdila, a mi se i danas prosuli na to
Adolon je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 14:04   #59 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 14
Ivan Maric se izdvaja iz mase
Talking Re: Školski biseri

Kad je nastavnica rekla mom drugu:,,Ćuti iako ne pričaš" Kad je moja drugarica odgovarala povjest i nastavnica je pita da pokaže GB a ona je traži u Crno More. Ili kad je nastavnica kemije rekla,,Jedno pričaš drugo govoriš".Onda ista drugarica na čas zemljopisa rekla da je glavni grad Maroka Novi Zeland.Ima još toga ali ko će se sjetit.
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 14:51   #60 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-06-07
Poruka: 18
Shadow F se izdvaja iz mase

Ovo je napravio jedan moj frend nakon što je od moga frenda čuo istu provalu - dignu u zrak šiljilo i olovku i pitao: profesore smijem vam našliljit karu? Ovaj kaže "može". Mi udarili u nezapamćen smijeh a on niš ne kuži. (inače je malo trknut).
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biseri, skolski

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114