| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; jedan moj prjatelj nema veze sa engleskim i pita ga profesorica. Prof: " What's your brothers name?" Prijatelj: &... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 143
![]() | Re: Školski biseri jedan moj prjatelj nema veze sa engleskim i pita ga profesorica. Prof: " What's your brothers name?" Prijatelj: " Yes, my bike is blue!" haha
__________________ Dodaj gasa koliko ide...bolje malo brže pa stići nigdje... |
| | |
| | #66 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Školski biseri Prica profa iz biologije o fekalijama i navodi koji sve nazivi postoje tipa govna, kakica i to... I kaze kako nije lijepo nekome reci da je govno, a digne se tipica iz zadnje klupe i kaze '' pa onda mu kazes da je fekalija '' HAHAHAHAHA ovo je iz GAM-a
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-07-07
Poruka: 67
![]() | Re: Školski biseri Uff, bilo ih je puno a i bit će ![]() Npr. predstavljanje kod profe iz engleskog i tip želi reć da ima mlađeg brata (I have younger brother) i kaže (I have your brother) - u prijevodu imam tvog brata totalni smijeh ![]() Ili kad je jedana cura u osnovnoj provalila da ptice Dišu škrgama ![]() |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 173
![]() | Re: Školski biseri par bisera iz osnovne: na satu vjeronauka. učenik1: profesorice jel mogu na wc? profa:ne možes( bila nadrkana) učenik1:zasto ne? profa:zato jer ne. (da mu jedan)ko sljedeći pisne dobit će jedan. učenik1:mrmlja sebi u bradu. nakon 5 min učenik2:izvali neku glupost- ne sjećam se više šta profa ćeš ti sad jedan?učenik2:ne,ispričavam se itd... učenik1: PIŠI KURVO MENI SI PISALA profa:istrči van i rasplače se. prilazi cura profesoru po ispit (malo je deblja bila).približi mu se na 20 cm. prof:makni se od mene ja sam oženjen. uč:makne se na 1m(od oka) prof:upisuje joj ocjenu iz testa (1). uč:gleda ocjenu pa zbunjeno pogleda profesora. prof:ŠTA GLEDAŠ U MENE KO KRME NA SIKIRU. RAZRED SE VALJA OD SMIJEHA. Zadnji Uredio mirko_zg : 18-08-07 u 19:40. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, skolski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:13.

totalni smijeh
ćeš ti sad jedan?