| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Školski biseri u Društvo forumu; taj se nikad neće promijenti... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 303
![]() | Re: Školski biseri par bisera iz osnovne: na satu vjeronauka. učenik1: profesorice jel mogu na wc? profa:ne možes( bila nadrkana) učenik1:zasto ne? profa:zato jer ne. (da mu jedan)ko sljedeći pisne dobit će jedan. učenik1:mrmlja sebi u bradu. nakon 5 min učenik2:izvali neku glupost- ne sjećam se više šta profa ćeš ti sad jedan?učenik2:ne,ispričavam se itd... učenik1: PIŠI KURVO MENI SI PISALA profa:istrči van i rasplače se. prilazi cura profesoru po ispit (malo je deblja bila).približi mu se na 20 cm. prof:makni se od mene ja sam oženjen. uč:makne se na 1m(od oka) prof:upisuje joj ocjenu iz testa (1). uč:gleda ocjenu pa zbunjeno pogleda profesora. prof:ŠTA GLEDAŠ U MENE KO KRME NA SIKIRU. RAZRED SE VALJA OD SMIJEHA. Zadnji Uredio mirko_zg : 18-08-07 u 20:40. |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-07-07
Poruka: 33
![]() | Re: Školski biseri cas istorije profesorica ispituje period posle 2 svjetckog rata velika ekonomska kriza i new deal. sad prozvala jednog jooj nemerem se sjetit imena al zvali smo ga ABD i sad pita ona njega za vrijeme new deala otvarani su abd suti nema blage veze, opet profesorica makar da mu pomogne malo pa rece za vrijeme new deala otvarani su javni .... ja kad je abd na sav glas drekno JAVNE KUCE pola se razreda upisalo od smijeha ma biser i po kolko se sjecam ovo je bilo u 8 razredu al sad davno bilo al se uvijek lijepo nasmijem kad se tog sjetim
__________________ nego ba znal ko kakav bezobrazan vic al da je pravo mastan? sto bi meni DJED REKO SAMO SINE solarno placanje nista vise |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| praskaton | Re: Školski biseri Citat:
Predobro , ovo sa kurvom da sam ja čuo osobno ja bi poginuo od smijeha ja mislim rep + | |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| ***M@nga*** | Re: Školski biseri Citat:
za ovo ćeš dobit rep + ![]()
__________________ Glava bez razmišljanja je tvrđava bez vojske Napoleon | |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 238
![]() | Re: Školski biseri jednom na satu povijesti jednu curu iz mog razreda pitao prof zasto su se seljaci bunili u seljackoj buni a ona je rekla: jer su zeljeli da sudjeluju u placanju poreza......profa se smijao pet minuta a onda je isti dan na satu zemljopisa kod istog profe rekla da madjarska i srbija imaju izlaz na jadransko ![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #79 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Školski biseri Ima jedan Džanan i pravo je intelgentan momak, ali nema dlake na jeziku.I kad je bila matursko vece popne se on na binu i uzme mikrofon i poce pricat o profesorima i ovo je rekao o prof. historije: Evo npr. svi znamo da su kod prof. Mirne dosadni časovi, zato sam ja njoj jednom predlozio da se svi skinemo goli i da tako vodimo čas, a ona je meni , ko` preko kurca rekla " Ne može Džanane ". i ova se rasplakala i istrcala sa mature... eheh
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-01-06
Poruka: 37
![]() | Re: Školski biseri u prvom razredu srednje pod matišom sjedimo i prepisujemo definicije iz knjige kad odjednom profesor vikne NA BROJU 78 U IMENIKU, TKO JE?, mi svi zbunjeni šutimo i gledamo u njega a on nakon 20 sekundi: Razmislite dobro zašto vam to govorim... |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, skolski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:17.

ćeš ti sad jedan?
kolko se sjecam ovo je bilo u 8 razredu al sad davno bilo al se uvijek lijepo nasmijem kad se tog sjetim
REKO SAMO SINE solarno placanje nista vise