Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Srednjoskolci prosvjeduju u pon? u Društvo forumu; Ako je dovoljno ne otić na nastavu/predavanje, imate moju podršku...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-04-08, 20:17   #21 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 5,851
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga
Re: Srednjoskolci prosvjeduju u pon?

Ako je dovoljno ne otić na nastavu/predavanje, imate moju podršku
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 20:19   #22 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-04-08
Poruka: 3
protiv11 se izdvaja iz mase

ovak: zagrebacke skole ce se okupit na kraju na trgu.vjerojatno! vecina ce doc. sad vec zaista puno njih govori da ce doc. mediji su,cini se, obavjesteni,jer sam ja putem njih i doznala za prosvjed...koje skole idete da znamo na koga mozemo racunat?
protiv11 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 20:24   #23 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 786
ribery se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: protiv11 Pogledaj Poruke
ovak: zagrebacke skole ce se okupit na kraju na trgu.vjerojatno! vecina ce doc. sad vec zaista puno njih govori da ce doc. mediji su,cini se, obavjesteni,jer sam ja putem njih i doznala za prosvjed...koje skole idete da znamo na koga mozemo racunat?
Trebaju sve u cijeloj zemlji,pa da vidimo neće li ukinuti....
ribery je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 08:48   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,356
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Evo cujem okupilo se oko 1000 ljudi,lose je organizirano,uglavnom ekipa iz gimnazija svi imaju opravdane sate i blagoslov profesora i ravnatelja,koliko citam sve se vrti oko gimnazija koje su u boljem polozaju po meni od strukovnih,eto i danas postoje razlike između gimnazija i strukovnih... mi (koji idemo u strukovne) smo uvjek manje vrijedni
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 09:13   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,010
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Pa vam je netko zabranio da dodete? Gimnazije su imale bolji odaziv, no svi su dobili "poziv" u isto vrijeme..
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 09:21   #26 (permalink)
no regret!!!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,734
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Aaaaa još ja gledam kaj je to kroz Jurišićevu gužva. Mislim si možda je nekaj u McDonalldsu... kad ono natpisi protiv Primorca i državne mature.

A čuj, mi bi htjeli sve nešto po ugledu na susjede, ali nitko se nebi potrudio da to i funkcionira.
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 09:24   #27 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 5,851
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Ma kako ne funkcionira, pa bolonja funkcionira savršeno. To što su predavanja za 140 ljudi u dvorani u koju stane 50, to što ne znamo da li smo dipl. kad završimo ili samo prvostupnici, što se ne zna kako se piše diplomski, odnosno da li je to diplomski ili završni rad... u biti što ne znamo ništa, ko da je to bitno

OFF: Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 12 (2 članova i 10 gosta)
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 09:33   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,356
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
Pa vam je netko zabranio da dodete? Gimnazije su imale bolji odaziv, no svi su dobili "poziv" u isto vrijeme..
Nitko nam nije zabranio,al nitko nas nije ni ''ohrabrio'' sa opravdanim satima i sl.
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 09:38   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,010
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Meni nece opravdati nista, ako ti je to utjeha..
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 11:59   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-05-07
Poruka: 6
optimist_zg se izdvaja iz mase

Pa mislim da je prosvjed bio uspješan, s obzirom da je malo na knap organiziran. Ali zapažen je u medijima i bilo je dosta ekipe.

Učenički prosvjedi širom Hrvatske - Lifestyle

Najavljuje se novi prosvjed (još brojniji i organiziraniji) pod nazivom "Za državnu maturu, ali smislenu i organiziranu!" zakazan za 27. svibnja 2008., dan prije pisanja probne državne mature.
optimist_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108