| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Srednjoskolci prosvjeduju u pon? u Društvo forumu; Ako je dovoljno ne otić na nastavu/predavanje, imate moju podršku... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-04-08
Poruka: 3
![]() | Re: Srednjoskolci prosvjeduju u pon? ovak: zagrebacke skole ce se okupit na kraju na trgu.vjerojatno! vecina ce doc. sad vec zaista puno njih govori da ce doc. mediji su,cini se, obavjesteni,jer sam ja putem njih i doznala za prosvjed...koje skole idete da znamo na koga mozemo racunat? |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Srednjoskolci prosvjeduju u pon? Evo cujem okupilo se oko 1000 ljudi,lose je organizirano,uglavnom ekipa iz gimnazija svi imaju opravdane sate i blagoslov profesora i ravnatelja,koliko citam sve se vrti oko gimnazija koje su u boljem polozaju po meni od strukovnih,eto i danas postoje razlike između gimnazija i strukovnih... mi (koji idemo u strukovne) smo uvjek manje vrijedni ![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srednjoskolci prosvjeduju u pon? Pa vam je netko zabranio da dodete? Gimnazije su imale bolji odaziv, no svi su dobili "poziv" u isto vrijeme..
__________________ Swayin' to the rhythm of the new world order and Counting bodies like sheep to the rhythm of the war drums. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,734
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srednjoskolci prosvjeduju u pon? Aaaaa još ja gledam kaj je to kroz Jurišićevu gužva. Mislim si možda je nekaj u McDonalldsu... kad ono natpisi protiv Primorca i državne mature. A čuj, mi bi htjeli sve nešto po ugledu na susjede, ali nitko se nebi potrudio da to i funkcionira.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Član | Re: Srednjoskolci prosvjeduju u pon? Ma kako ne funkcionira, pa bolonja funkcionira savršeno. To što su predavanja za 140 ljudi u dvorani u koju stane 50, to što ne znamo da li smo dipl. kad završimo ili samo prvostupnici, što se ne zna kako se piše diplomski, odnosno da li je to diplomski ili završni rad... u biti što ne znamo ništa, ko da je to bitno ![]() OFF: Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 12 (2 članova i 10 gosta)
__________________ BuReK |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srednjoskolci prosvjeduju u pon? Meni nece opravdati nista, ako ti je to utjeha.. ![]()
__________________ Swayin' to the rhythm of the new world order and Counting bodies like sheep to the rhythm of the war drums. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-05-07
Poruka: 6
![]() | Re: Srednjoskolci prosvjeduju u pon? Pa mislim da je prosvjed bio uspješan, s obzirom da je malo na knap organiziran. Ali zapažen je u medijima i bilo je dosta ekipe. Učenički prosvjedi širom Hrvatske - Lifestyle Najavljuje se novi prosvjed (još brojniji i organiziraniji) pod nazivom "Za državnu maturu, ali smislenu i organiziranu!" zakazan za 27. svibnja 2008., dan prije pisanja probne državne mature. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:10.