| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Srednjoskolci prosvjeduju u pon? u Društvo forumu; u rijeci sve 5! sve gimnazije strajkale i cak one skole koje jucer nisu ni znale da ce bit strajk ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srednjoskolci prosvjeduju u pon? u rijeci sve 5! sve gimnazije strajkale i cak one skole koje jucer nisu ni znale da ce bit strajk normalno gimnaziji opravdani sati a ostalima ne tako da smo mi danas samo sa hrvatskog otisli sto je pitala a ostalo bili sad se na korzu pocele palit baklje i dimne bombe ![]()
__________________ 20LEGEND |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 829
![]() | Re: Srednjoskolci prosvjeduju u pon? Citat:
Zadnji Uredio ribery : 28-04-08 u 14:56. | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
![]() | Re: Srednjoskolci prosvjeduju u pon? Od tog velikog prosvjeda na trgu ja san zamjetio dvi plavuše koje drže neki komad papira i stoje na jednom od onih blokova na kojima su stupovi od javne rasvjete na trgu bana jelačića i deru se neki kurac ![]() ![]() loše loše Većina se okupila da ne bude na nastavi a ljudi nije van to cilj prosvjeda![]() Btw ribery što ti nemaš 41 god ![]() |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srednjoskolci prosvjeduju u pon? Proslo je super, mi nismo bili najbolje organizirani al smo uspjeli, culo nas se. Sami smo rekli da je nas prosvjed bolje organiziran od drzavne mature, jer je to istina. Mi imamo opravdane satove(gimnazije) ne zato sto smo privilegirani, nego zato sto se mi s tim problemom borimo vec 3 god. i sad smo pokazali zube, a prof. i skola nas podrzavaju jer su i sami nezadovoljni. To sto se strukovnima ne opravdavaju izostanci, ne znam razlog.
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odmah tu do ... evo tu!
Poruka: 477
![]() | Re: Srednjoskolci prosvjeduju u pon? od kolijevke pa do groba najljepše je doba štrajka !! Prije koju godinu je nekako drugačije izgledala ta izreka ![]()
__________________ None of us are free, if one of us is chained, none of us are free. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Srednjoskolci prosvjeduju u pon? kod nas je bilo predobro...cijela gimnazija,srednja...policija nas pratila,a nas briga ko i uvijek...valjda će biti rezultata...
__________________ ...Danas otvaram oči,nakon svih ovih godina... ...niti ja voljeh tebe,nit'si ti mene volio... ...samo stara navika je ostala... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Srednjoskolci prosvjeduju u pon? Bio sam i ja,cjeli moj razred,i jos par razreda iz ruđera,bili smo oko 14-15h,i koliko sam cuo mi smo ''spašeni'',strukovne škole ne polažu ništa,a za neopravdane cemo vidjeti sutra ![]() sve u svemu lose organizirano,moglo je i bolje...al evo po prvi put smo se skupili kao razred i napravili nesto ![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: Srednjoskolci prosvjeduju u pon? Citat:
![]() Uglavnom, idem u opću gimnaziju u Pazinu. Mi ne štrajkamo, iako se dosta nas zalaže za to da bi trebali. Vjerojatno ni nećemo, što je tužno - organizacija nam nije na nivou, nemamo podršku profesora, a i prilično smo pasivni... No, sve u svemu, čestitamo prosvjednicima, podržavamo i slažemo se u apsolutno svemu. ![]() | |
| | |
![]() |
« ECDL
|
Upis u DIF/KIF »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:47.