Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Srednjoskolci prosvjeduju u pon? u Društvo forumu; u rijeci sve 5! sve gimnazije strajkale i cak one skole koje jucer nisu ni znale da ce bit strajk ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-04-08, 14:34   #31 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 3,617
lol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznat
Re: Srednjoskolci prosvjeduju u pon?

u rijeci sve 5! sve gimnazije strajkale i cak one skole koje jucer nisu ni znale da ce bit strajk
normalno gimnaziji opravdani sati a ostalima ne tako da smo mi danas samo sa hrvatskog otisli sto je pitala a ostalo bili
sad se na korzu pocele palit baklje i dimne bombe
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 14:51   #32 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 829
ribery se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ludiabra Pogledaj Poruke
Evo cujem okupilo se oko 1000 ljudi,lose je organizirano,uglavnom ekipa iz gimnazija svi imaju opravdane sate i blagoslov profesora i ravnatelja,koliko citam sve se vrti oko gimnazija koje su u boljem polozaju po meni od strukovnih,eto i danas postoje razlike između gimnazija i strukovnih... mi (koji idemo u strukovne) smo uvjek manje vrijedni
Tak je uvjek bilo....uvjek su se strukovne škole podcijnjivale,za razliku od gimnazija...

Zadnji Uredio ribery : 28-04-08 u 14:56.
ribery je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 15:41   #33 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
ris mb je zabranio reputaciju

Od tog velikog prosvjeda na trgu ja san zamjetio dvi plavuše koje drže neki komad papira i stoje na jednom od onih blokova na kojima su stupovi od javne rasvjete na trgu bana jelačića i deru se neki kuracloše loše Većina se okupila da ne bude na nastavi a ljudi nije van to cilj prosvjeda

Btw ribery što ti nemaš 41 god
ris mb je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 16:06   #34 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Poruka: 3,617
lol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: ris mb Pogledaj Poruke
Većina se okupila da ne bude na nastavi a ljudi nije van to cilj prosvjeda
treba spojit ugodno s korisnim
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 16:27   #35 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,861
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Proslo je super, mi nismo bili najbolje organizirani al smo uspjeli, culo nas se. Sami smo rekli da je nas prosvjed bolje organiziran od drzavne mature, jer je to istina. Mi imamo opravdane satove(gimnazije) ne zato sto smo privilegirani, nego zato sto se mi s tim problemom borimo vec 3 god. i sad smo pokazali zube, a prof. i skola nas podrzavaju jer su i sami nezadovoljni. To sto se strukovnima ne opravdavaju izostanci, ne znam razlog.
Moja malenkost je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 16:59   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 477
SEricsson se izdvaja iz mase

od kolijevke pa do groba najljepše je doba štrajka !!

Prije koju godinu je nekako drugačije izgledala ta izreka
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 17:39   #37 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 23-03-08
Poruka: 881
kimi girl se izdvaja iz masekimi girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kimi girl

kod nas je bilo predobro...cijela gimnazija,srednja...policija nas pratila,a nas briga ko i uvijek...valjda će biti rezultata...
kimi girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 18:08   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Bio sam i ja,cjeli moj razred,i jos par razreda iz ruđera,bili smo oko 14-15h,i koliko sam cuo mi smo ''spašeni'',strukovne škole ne polažu ništa,a za neopravdane cemo vidjeti sutra

sve u svemu lose organizirano,moglo je i bolje...al evo po prvi put smo se skupili kao razred i napravili nesto
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 18:21   #39 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ludiabra Pogledaj Poruke
Evo cujem okupilo se oko 1000 ljudi,lose je organizirano,uglavnom ekipa iz gimnazija svi imaju opravdane sate i blagoslov profesora i ravnatelja,koliko citam sve se vrti oko gimnazija koje su u boljem polozaju po meni od strukovnih,eto i danas postoje razlike između gimnazija i strukovnih... mi (koji idemo u strukovne) smo uvjek manje vrijedni
Jesmo li u boljem položaju? jesmo, ali isto tako moraš uzeti u obzir da nas gimnazijalce već tri godine maltretiraju s nacionalnim ispitima i državnom, a još uvijek ne znamo apsolutno ništa. Ako je netko primjetio (iako nisam sigurna da je još uvijek tako), na stranicama državne mature su ona tzv "najčešća pitanja". Pogađate koji su najčešći odgovori na najčešće postavljana pitanja? "To još uvijek nije utvrđeno!!!"
Uglavnom, idem u opću gimnaziju u Pazinu. Mi ne štrajkamo, iako se dosta nas zalaže za to da bi trebali. Vjerojatno ni nećemo, što je tužno - organizacija nam nije na nivou, nemamo podršku profesora, a i prilično smo pasivni... No, sve u svemu, čestitamo prosvjednicima, podržavamo i slažemo se u apsolutno svemu.
Rowanne je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 18:37   #40 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 779
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

I´m getting too old for this

Rock On!
Markan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108