Stranica 1 od 15 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 147

Šta mislite o onima koji se ispišu iz gimnazije?

Raspravljate o temi Šta mislite o onima koji se ispišu iz gimnazije? u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; sam naslov govori. šta mislite o osobama koje se premiste iz gimnazije u neku drugu 4-godišnju strukovnu školu? jel mislite ...

prof. Foruma Avatar od korisnika hernija
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    1,610
    Liked
    3 times

Šta mislite o onima koji se ispišu iz gimnazije?

sam naslov govori.

šta mislite o osobama koje se premiste iz gimnazije u neku drugu 4-godišnju strukovnu školu?

jel mislite da su se precjenili i da su zapravo manje sposobni?

znam jednog prijatelja koji ja pametan, a ispisa se iz gimnazije jer nikako nije moga fiziku i matematiku izvuć se, a npr. na nekim poljima je jako sposoban, a na nekim poljima di je matematika, računanje i sl.nikako mu to ne ide.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika sheik_mohamed
    Datum registracije
    10-04-09
    Poruka
    970
    Liked
    0 times

Re: Šta mislite o onima koji se ispišu iz gimnazije?

Citat Pravi autor: hernija Pogledaj Poruke
    sam naslov govori.

šta mislite o osobama koje se premiste iz gimnazije u neku drugu 4-godišnju strukovnu školu?

znam jednog prijatelja koji ja pametan, a ispisa se iz gimnazije jer nikako nije moga fiziku i matematiku izvuć se, a npr. na nekim poljima je jako sposoban, a na nekim poljima di je matematika, računanje i sl.nikako mu to ne ide.
    zašto recimo ne sposoban,svaka tehnička i ekonomska škola je što se tiče samih predmeta teža od gimnazije.......
    što se tiče matematički predmeta vi u gimnaziji imate samo fiziku i matematiku,a mi recimo u ekonomskoj imamo,matematiku,knjigovdstvo,gosp.matematiku,statistiku,a elektrotehničari da ne govorim koliko imaju matematički predmeta....pa prema tome mislim da se logički može zaključiti da su strukovne škole teže od gimanzije.
    Zadnji Uredio sheik_mohamed : 04-05-09 u 20:43
    i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Ne bih se baš kladila u to.

Nemam neko mišljenje o takvim ljudima, nisam puna predasuda.

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

sam naslov govori.

Ovo boldano je totalni nonsens... Većina srednjih škola ima daleko zahtjevniji program od onog gimnazijskog... Vodeći se također logikom da nakon srednje škole imam SSS a nakon gimnazije imam BK te logikom mase nepotrebnih predmeta (tipa logike i sličnog sranja) u gimnaziji, potpuno shvaćam one koji bježe od gimnazije (i sam sam bio takav)...

Gimnazija se "smatra elitom" iako su njeni učenici u većini slučajeva intelektualno inferiorniji od učenika četverogodišnje škole...

Tako da ne postoji "bijeg od gimnazije" nego samo prilagođavanje svojih afiniteta određenom zvanju...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

ako su shvatili da zele zavrsiti neku drugu skolu i jos k tome se odvazili to i napraviti (a ne kukavicki ostati u staroj skoli) onda im se samo mogu diviti na tome..

prof. Foruma Avatar od korisnika hernija
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    1,610
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: mohamed
    zašto recimo ne sposoban,svaka tehnička i ekonomska škola je što se tiče samih predmeta teža od gimnazije.......
    što se tiče matematički predmeta vi u gimnaziji imate samo fiziku i matematiku,a mi recimo u ekonomskoj imamo,matematiku,knjigovdstvo,gosp.matematiku,statistiku,a elektrotehničari da ne govorim koliko imaju matematički predmeta....pa prema tome mislim da se logički može zaključiti da su strukovne škole teže od gimanzije.
    u potpunosti se slažem. al jedini problem stručnih škola je šta su tu većina ucenika manje odgojeni i slabije uce, unatoc tome sta imaju cak vise racuna od gimnazije.

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

većina ucenika manje odgojeni i slabije uce
    Znači, svi koji su išli u tehničke i strukovne škole su glupi i neodgojeni?

Ma nemam komentara...

It`s all spoken...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

da opet iden u srednju nikad ne bi odabra gimnaziju, je pokupija san malo vise opceg znanja, ali ne fala odabra bi neku strukovnu skolu, nije mi jasno zasto su kod nas toliko velica gimnazija... oni ce zavrsitit i imat ce zvanje, a s gimnazijom si nitko i nista, dok ne sredis fax koji i oni mogu upisati, zbroji 2 i 2 i promisli...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika žena mačka
    Datum registracije
    19-01-09
    Starost
    25
    Poruka
    2,714
    Liked
    20 times

slažem se potpuno sa sahatabom
    Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

u potpunosti se slažem. al jedini problem stručnih škola je šta su tu većina ucenika manje odgojeni i slabije uce, unatoc tome sta imaju cak vise racuna od gimnazije.
    zasto bi netko bio manje odgojen i slab ucenik ako je upisao strukovnu skolu

Stranica 1 od 15 12345611 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku