| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Što mislite o Američkom Koleđu u Dubrovniku.. u Društvo forumu; mislim se tu upisat ali neznam koliko treba bodova i koliki prosjek srednje..koliko se plaća... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) |
| Starter | Re: Što mislite o Američkom Koleđu u Dubrovniku.. Ja sam upisala ove godine... Za upis moraš riješiti prijemni ispit, a ne platiti da upadneš. Zna se kad su bili prijemni ispiti, 27.4. i 19.7. i tko je tad upisao upisao je, tko nije, gotovo. Cijena jedne godine je 5000 eura. Slušaj, tebi možda lova može zagarantirat upis, ali ne može garantirati ostanak na faksu, jer se mora održavati prosjek i dolaziti na predavanja...
__________________ Lets fuck the world with all It's trend... They say It's all about to end... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 19-08-08 Lokacija: Makarska
Poruka: 39
![]() | Re: Što mislite o Američkom Koleđu u Dubrovniku.. Citat:
Sada što je neko lijen i malo se zanimati za ono što smatra svojim budućim zanimanjem je druga stvar.
__________________ U današnje doba svi koji koriste Google misle da su doktori. Ali uistinu pravi kreteni su oni koji ga ne koriste uopće. Nije više prvo ispeci pa reci. Sad to glasi Googlaj pa reci... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 916
![]() | Re: Što mislite o Američkom Koleđu u Dubrovniku.. znaci da je tako lako gradivo, a? a meni se prika fali pokazujuci ocjene...čut će me ![]() inace sad je 3. godina. a i rođo mi je ovo završia
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 |
| | |
![]() |
| Tagovi: razmisljam upisat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:28.

...kolko sam cula