| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Što mislite o djeci iz privatnih škola? u Društvo forumu; što mislite o njima, dal oni bježe od stvarnosti i različitosti... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što mislite o djeci iz privatnih škola? ,, svi smo mi isti ,, dal smo iz javne ili privatne ,, ,,
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Što mislite o djeci iz privatnih škola? Slažem se sa wamp, tko to može priuštiti djetetu zašto ne
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o djeci iz privatnih škola? Mislim da su oni u velikoj prednosti i da dobivaju bolje obrazovanje. I ja bih vjerojatno svoje dijete poslala u takvu školu. Istina je da ta djeca nemaju baš prilike družiti se s siromašnom djecom, ali takva je situacija i u javnim školama. Kako djeca više odrastaju sve je veći jaz između bogatih i siromašnijih. Jedni odlaze na skijanja i ljetovanja. Druga si to ne mogu priuštiti i ne mogu slijediti njihov ritam života. Normalno da se svi druže sa sebi sličnijima. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o djeci iz privatnih škola? Ja sam išla u srednju privatnu ![]() O vidim da sam nešto posebnija Ma dajte, to su samo predrasude da tamo sva djeca idu na skijanje, pa da nose ovakve onakve marke, imaju neke bolje tretmane i da je lakše...Ja nisam ništa osjetila od tih boljih tretmana, čak šta više vladala je disciplina, na satu se nije smijela čuti muha, zaključivali su jedinice i slali na poravne sve u šesnaest, na skijanju ja osobno nikada nisam bila, a nikada nisam ni isfuravala neke extra marke... Zašto sam išla u privatnu školu? Starci su me upisali, baš zbog ove discipline. Malo da me "srede". A i jesu. Kada sam jedan dan došla u školu sa zelenom kosom dobila sam ukor pred isključenje. Nije mi padalo na pamet da ikada više ponovim tako neka sranja. ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-05-07 Godina: 16
Poruka: 21
![]() | Re: Što mislite o djeci iz privatnih škola? uf, ja bi tio u privatnu gimnaziju za srednju.. moji kažu da nežele davati 11k kuna na svako polugodište, da nebi bacili lovu bezveze, ako nebi učio ![]() moj frend ide tamo, kaže da je super.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,039
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o djeci iz privatnih škola? mislim da ima njih koji bježe od stvarnosti, ali ima onih koji se nikada sa stvarnosti neće biti spremni suočiti pa je bolje da idu tamo gdje su što izoliraniji, ali opet neki idu samo da se lakše upišu i sl. Svaki učenik koji pohađa takvu školu ima svoju priču koju baš i svi neće biti voljni reći tako da je neke zaključke teško davati
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
![]() |
| Tagovi: privatna skola, privatne skole, privatno, skola, skole |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:42.

,,
Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! 

Ma dajte, to su samo predrasude da tamo sva djeca idu na skijanje, pa da nose ovakve onakve marke, imaju neke bolje tretmane i da je lakše...